Țigări de foi sau trabucuri: Diferențe și asemănări

Adaugat de grigore 13.04.2021 0 Comentariu

 

Ne bucurăm să fii astăzi alături de noi, pentru că vom discuta împreună despre alegerile inspirate pe care le poți face pe tuburiaparte.ro, astfel încât să ai parte de cele mai interesante experiențe. Așadar, rămâi aproape până la finalul acestui articol, pentru a înțelege mai bine care sunt principalele diferențe dintre țigări de foi și trabucuri:

 

Ce diferențe există între țigări de foi și trabucuri?

 

Dacă nu îți sunt cunoscute particularitățile fiecărui produs pe care îl discutăm astăzi, le vom analiza în cele ce urmează, astfel încât să îți fie mult mai clar la final faptul că între cele două categorii - țigări din foi și trabucuri - există diferențe clare.

 

Țigări de foi vs trabucuri: Gamă variată de opțiuni

 

Țigările de foi respectă un anumit nivel de standardizare. De aceea, gama de opțiuni este mai limitată decât în cazul trabucurilor, iar cei care aleg să fumeze astfel de produse o fac pentru că își doresc să încerce un alt gust, nu neapărat din considerente ce țin de experiență.

În cazul trabucurilor, gama variată de produse (așa cum este aceasta prezentată și pe site-ul nostru) se bazează pe criterii ce țin de: aromă, tărie, diametru, formă sau culoarea. Trabucurile sunt apreciate de către cei care înțeleg diversitatea acestei categorii de produse, iar acest lucru generează o legatură puternică între produs și utilizator. Vezi aici cum se alege corect un trabuc.

 

Țigări de foi vs trabucuri: Timpul scurs până la stingere

 

Datorită dimensiunilor mult mai apropiate față de țigaretele normale, țigările din foi se fumează într-un timp aproximativ asemănător, chiar dacă tăria acestora este una mult mai ridicată. Acesta este și motivul pentru care țigările din foi sunt recomandate celor care vor să găsească o alternativă pentru produsele fumate zilnic.

În cazul trabucurilor, timpul scurs până la stingere este unul mult mai ridicat. Trabucul se savurează, nu este fumat ca o țigară obișnuită. În cadrul acestei experiențe își poate găsi cu siguranță loc și un pahar de brandy, iar contextul în care este consumat un astfel de produs poate avea un caracter ceremonios.

 

Țigări de foi vs trabucuri: Procesul de realizare

 

În cazul țigărilor din foi (cunoscute și sub denumirea de „cigarillos”), procesul de realizare este unul automatic. Linia de procesare a produselor acoperă o pondere însemnată din totalul etapelor de realizare, de aceea, numărul ridicat de unități produse justifică și prețul de achiziție mult mai scăzut, comparativ cu un trabuc realizat cu migală.

În cazul trabucurilor realizate „ca la carte”, fabricarea acestora se bazează pe o serie de etape bine definite: cultivarea, recoltarea, uscarea, fermentarea, rularea frunzelor de tutun. Munca manuala joacă un rol central în realizarea unui trabuc de calitate, iar din aceste considerente, prețul pentru un astfel de produs este unulmai ridicat.

 

Ce asemănări există între țigările foi și trabucuri?

 

În privința numitorilor comuni, cele mai importante asemănări dintre cele două categorii de produse sunt următoarele:

 

Modul în care se savurează

 

Ambele se pufăie. Spre deosebire de modul în care se fumează țigaretele, la cigarillos și la trabucuri, fumul se păstrează în cavitatea bucală, apoi, se elimină. Vezi aici cum se fumează un trabuc.

 

Materialele din care sunt realizate

 

Atât trabucurile cât și țigările din foi sunt realizate din materiale cât mai aproape de ideea de „natural”, evident, procesate ulterior, conform standardelor în vigoare. Cele mai des utilizate materiale din care se realizează acestea sunt frunzele de tutun și hârtia maro pe bază de tutun.

 

Rămâi alături de blogul nostru, pentru că avem o mulțime de alte informații interesate pe care să le împărtășim cu tine!