Informatii Retur

18+ Accesul pe acest site impreuna cu plasarea comenzilor se face exclusiv de catre persoanele peste 18 ani. Plasarea comenzilor se poate realiza numai cu consimtamantul pe propria raspundere a cumparatorului ca a implinit varsta de 18 ani.


RETURUL ESTE GRATUIT - TuburiAparate.ro


Cum returnezi?

Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, sa stii ca e foarte simplu la TuburiAparate.ro. Ai doua modalitati prin care poti face asta: ridicare de catre Curier sau predarea intr-un oficiu Posta Romana.


Modalitati:

1) Completarea unui formular de retur (click)

2) Ne trimiti un e-mail la contact@tuburiaparate.ro sau direct din acest formular de contact (click), ne lasi numele tau, adresa de e-mail si un mesaj cu ce produse doresti sa returnezi, de restul ne ocupam noi.


Pentru oricare dintre cele doua optiuni trebuie sa tii cont ca ai la dispozitie 30 zile calendaristice de la data primirii coletului si ca returnarea banilor se face rapid, sub 7 zile de la retur.

Ne dorim sa oferim in continuare toate aceste servicii si ba chiar sa te surprindem cu unele noi, dar avem nevoie si de ajutorul tau.


E important ca tu sa returnezi responsabil, conditii:

- returul va fi acceptat daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat

- produsele ce constituie un set, trebuie returnate ca set

- produsele desigilate precum: tutun, trabucuri, tigari de foi, arome/pietre/pasta narghilea, lichid tigara electronica, nu se pot returna. Motiv: produsele sigilate de producator nu se pot revinde ca produse resigilate.

- daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Odata ce inregistram solicitarea ta de retur, te vom tine la curent cu statusul acesteia prin e-mail sau telefonic.

Trebuie sa stii: un retur este aferent unei comenzi. Daca vrei sa returnezi produse din comenzi diferite, va trebui sa ne contactezi pentru o solutionare mai rapida la contact@tuburiaparate.ro

 

In termen de 24 ore de la plasarea solicitarii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre un operator TuburiAparate.ro