Cel mai bun tutun de rulat si de injectat

Adaugat de grigore 09.08.2022 0 Comentariu

 

Vrei să fumezi și altfel de țigări în afară de țigările convenționale? Îți propunem să încerci să-ți faci singur țigările, fie de mână, fie cu ajutorul unui aparat de injectat tutun.

Îți spunem noi ce trebuie să știi despre tutunul de rulat, de ce aspecte trebuie să ții cont când alegi tutunul de rulat și injectat, care este cel mai bun tutun de rulat sau de injectat. De asemenea, îți vom spune și de unde îți poți achiziționa acest tip de tutun.

 

Ce trebuie să știi despre tutunul de rulat sau injectat

Tutunul de rulat sau injectat este un tutun tăiat fin și scurt, cu o lățime cuprinsă între 0,5 mm și 0,7 mm. Acesta poate fi folosit pentru a-ți rula țigările de mână, fie pentru a crea țigări cu ajutorul unui aparat de injectat tutun. La rularea sau injectarea tutunului se folosește hârtie de țigară și filtru.

Există multe tipuri de amestecuri de tutun disponibile care folosesc diferite tipuri de tutun, tehnici de tratare și tipuri de tăiere și, uneori, se adaugă aditivi precum glicerol, zahăr și arome de fructe.

Mulți oameni aleg să-și ruleze țigările. Acest lucru s-ar putea datora faptului că tutunul de rulat sau injectat este mai ieftin și că există o varietate mare de arome.

O persoană care își face singură țigările va avea nevoie de multe accesorii pentru rularea sau injectarea tutunului. Acestea pot include accesorii pentru tutun, cum ar fi pungi pentru tutun, cutii de tutun, hârtie de tutun, filtre pentru tutun, aparat pentru rulat sau injectat tutun. Și chiar dacă trebuie să-și cumpere toate aceste accesorii, costul total al țigărilor va fi mult mai mic decât dacă și-ar cumpăra pachete de țigări convenționale.

 

 

Aspecte de luat în considerare când alegi tutunul de rulat sau de injectat

De-a lungul istoriei, tutunul a fost mereu prezent, datorită confortului, bunului gust și flexibilității sale. Când vine vorba de selectarea tutunului de rulat sau de injectat, există o serie de factori pe care ar trebui să îi iei în considerare pentru a te asigura că vei obține o țigară de înaltă calitate și cu gust bun.

Este foarte important să ții cont de aspectele pe care ți le vom dezvălui în cele ce urmează. Astfel, te asiguri că alegi un tutun de rulat și injectat de o calitate premium.

 

Calitate

Un lucru este clar. Tutunurile bune sunt fabricate din frunze de calitate. Tutunul este tăiat de la rădăcină, ceea ce îi conferă, la rândul său, un gust mult mai curat. Tutunul de rulat sau injectat are, în general, are mai puțini aditivi decât cel al țigărilor convenționale, cu excepția unor producători care utilizează aditivi care fac tutunul să ardă mai rapid.

 

Tărie

Tăria tutunului depinde de preferințele fiecărui fumător. Poți alege un tutun mai slab, de tărie medie sau tare. Îți poți da seama de tăria tutunului uitându-te la culoarea acestuia. Tutunul de culoare deschisă este mai slab, în timp ce tutunul închis la culoare este mai tare. Cu cât amestecul este mai închis, cu atât tutunul este mai tare.

 

Umezeală

Dacă tutunul de rulat sau injectat este prea umed, nu va arde, iar dacă este prea uscat va pișca la limbă. Nu toate frunzele de tutun sunt bune pentru crearea de țigări rulate, astfel că este important să știi să alegi tutunul potrivit. Un tutun slab este în mod normal de tip Virginia, în timp ce amestecarea lui cu Burley îi va crește tăria. Tutunurile cu tărie maximă sunt de cele mai multe ori create din frunze de tutun tratate la foc.

 

Lipsa aditivilor

În trecut, tutunului de rulat i s-au adăugat aditivi. În timpul procesului de amestecare sau fermentare, pot fi adăugate zaharuri, ceea ce încetinește viteza de ardere. Unii producători de tutun au adăugat treptat și aditivi pentru a obține mai mult profit, deoarece tutunul arde mai repede. Astfel, determină fumătorii să cumpere mai mult tutun.

În unele cazuri, poate avea influență asupra aromei și mirosului, ce pot fi similare cu țigările convenționale. Acest fapt a condus la dezvoltarea tutunurilor fără aditivi, care garantează că nu sunt utilizați aditivi în procesul de fabricație, menținând gustul de tutun pur și micșorând viteza de ardere.

 

 

Care este cel mai bun tutun de rulat - produse recomandate

Există multe mărci diferite când vine vorba de tutun de rulat de mână, fiecare cu propriile beneficii și game diferite de produse disponibile:

 

Tutun Flandria Virginia Green

Virginia Green este un amestec atent selecționat din tutun Virginia, un adevărat clasic englezesc. Frunzele din tutun Flandria sunt selectate manual și nu conțin cotoare deoarece pendunculul este îndepărtat manual. De tărie medie, acest tip de tutun este dublu cernut (fără praf) și tăiat extra fin.

 

Tutun The Turner Original

Turner Original este un tutun de calitate superioară pentru rulat țigări, de tărie mediu, produs în Belgia, dintr-o selecție de 14 tipuri de tutun ce îi oferă o aromă deosebită și unică. În acest amestec intră diferite varietăți de Virginia, Kentucky și Burley.

Recomndare! Atunci când vrei să-ți faci o țigară cu tărie medie, îți recomandăm folosirea filtrelor de rulat fără carbon activ. Dacă preferi o țigară slabă (tărie light) este bine să folosești filtre de rulat cu carbon activ.

 

Tutun Golden Virginia Original

Tutunul Golden Virginia, de tărie medie, are în compozitie un amestec de tutun Virginia, Burley și arome orientale.

 

 

Care este cel mai bun tutun de injectat – produse recomandate

Dacă preferi să-ți creezi țigările folosind un aparat de injectat tutun și tuburi de țigări, îți recomandăm să folosești Tutun RioTabak White Volume, Tutun The Turner American Blend și Tutun Senator Blue.

 

Tutun RioTabak White Volume

Blend unic marca RioTabak, este un tutun de calitate superioară, special conceput ntru umplut/injectat tuburi de țigări. De asemenea, poate fi și rulat cu ușurință.

De tărie light (slab), are în compoziție 4 tipuri de tutun, de pe 4 continente, predominant fiind tutunul Oriental.

 

Tutun The Turner American Blend

Turner American Blend este un tutun de calitate superioară, produs în Belgia, pe care îl poți folosi atât pentru rulat țigări, cât și pentru injectat în tuburi de țigări.

Este un amestec echilibrat, de tărie light, din frunze proaspete de tutun Virginia, Burley și Oriental, ce îi oferă o aromă deosebită și unică. Arde lin fără să lase un postgust neplăcut.

Recomandare! Dacă îți faci o țigară cu tărie light, îți recomandăm tuburi de țigări cu filtru de carbon. Dacă preferi o țigară cu tărie medie, îți recomandăm tuburi de țigări standard (fără carbon),

 

Tutun Senator Blue

Un tutun de calitate premium, de tărie medie spre tare, special conceput pentru umplut sau injectat în tuburi de țigări. Datorită tăieturii speciale a firului de tutun, dintr-un gram de tutun poți umple două țigări. Un pachet de 135 g tutun este suficient pentru a crea până la 270 de țigări, în funcție de lungimea tubului și a filtrului. De asemenea, tutunul poate fi rulat cu ușurință.

 

De unde poți achiziționa tutun de rulat și de injectat

Dacă vrei să alegi cel mai bun tutun de injectat şi rulat, nu trebuie decât să intri pe tutungeria TuburiAparate.ro. Vei găsi cele mai bune tipuri de tutun de rulat și de injectat, precum și toate accesoriile necesare pentru realizarea țigării perfecte. În plus, aici produsele au cel mai bun preț de pe piață.

Așadar, pentru a realiza o achiziție de succes, intră pe această tutungerie și profită de șansa de a intra în posesia celor mai bune produse, la cele mai bune prețuri. Spor la cumpărături!