Arome Heets - păreri și detalii despre cele mai populare variante pe care le poți încerca

Adaugat de grigore 29.05.2023 0 Comentariu

femeie cu parul blond care fumeaza

 

Fumatul reprezintă o activitate care s-a bucurat de popularitate deosebită, în rândul oamenilor, încă din vremuri foarte îndepărtate. La fel ca multe alte lucruri din societatea noastră, și fumatul a evoluat de-a lungul timpului. Au evoluat nu doar metodele prin care se poate fuma, ci și tipul de produse care pot fi consumate, în acest mod.

La începuturile sale, fumatul presupunea arderea frunzelor de tabac și inhalarea fumului rezultat. În prezent, se apelează și la încălzirea frunzelor de tutun sau la cea a uleiului special pentru fumat.

Una dintre tehnologiile deosebit de populare în prezent este reprezentată de produsele care își bazează funcționarea pe încălzirea tutunului. În acest domeniu, IQOS reprezintă un adevărat punct de referință.

IQOS este o gamă de dispozitive pentru fumat care încălzesc bucățile de tutun din rezervele dedicate, numite Heets. Această metodă propune câteva avantaje care le diferențiază de formele convenționale de fumat. Printre beneficii, se află și varietatea aromelor. Iată care sunt cele mai importante informații despre Heets!

 

Cuprins:

  1. Heets arome păreri - ce înseamnă Heets și ce avantaje propune sistemul IQOS
  2. Arome Heets păreri - cele mai populare variante în prezent

 

1. Heets arome păreri - ce înseamnă Heets și ce avantaje propune sistemul IQOS

Istoria tehnologiei IQOS a început în anul 2014, atunci când Philip Morris International a lansat pe piață prima versiune de dispozitiv. Aceasta purta denumirea IQOS 2.2. Au urmat, ulterior, alte 5 variante: IQOS 2.4, lansat în 2016, IQOS 3, lansat în 2018, IQOS 3 Duo, din 2019 și IQOS Iluma, apărut în 2021.

Acestea sunt modelele dispozitivelor care funcționează pe bază de energie electrică, furnizată de acumulatorii din dotare. Pe scurt, curentul ajută la încingerea circuitelor care încălzesc tutunul din rezervele Heets, generând fumul consumat de către utilizatori.

Tehnologia pe baza căreia funcționează dispozitivele IQOS poartă numele de IQOS HeatControl. Aceasta presupune, așa cum sugerează și numele, încălzirea în mod controlat a tutunului. Ea se realizează la temperaturi mult mai scăzute, decât cele pe care le presupune arderea plantei.

Această inovație remarcabilă face posibil accesul consumatorilor la câteva beneficii pe care nicio altă formă de fumat nu le garantează. De asemenea, grație încălzirii tutunului, se și elimină multe dintre dezavantajele presupuse de fumatul convențional.

 

femeie care sufla fum

 

Ce beneficii oferă tehnologia IQOS HeatControl

Fumatul clasic presupune arderea frunzelor de tutun, ceea ce generează fum care are menirea de a relaxa consumatorul. Există, însă, câteva dezavantaje pe care această formă de consum a tutunului le aduce cu sine. Multe dintre acestea sunt anulate prin intermediul tehnologiei propuse de dispozitivele IQOS și rezervele Heets. Iată care sunt cele mai importante beneficii pe care le poți avea, dacă alegi să optezi pentru această variantă de fumat:

  • este eliminat gudronul - această substanță este una dintre cele mai nocive pe care le generează arderea tutunului. Inhalată de către fumător, ea poate să creeze probleme mari de sănătate. Prin încălzirea tutunului, gudronul, adică reziduurile solite care se formează ca urmare a arderii țigării, nu se mai formează.
  • este eliminat scrumul - fumatul țigărilor clasice creează un disconfort important, din punct de vedere al resturilor generate. Scrumul este o problemă de care poți scăpa, dacă treci la IQOS. Asta deoarece tutunul este încălzit, iar odată consumată o rezervă, ea trebuie doar scoasă din dispozitiv și aruncată la gunoi.
  • este eliminat mirosul neplăcut - ca urmare a arderii tutunului, rezultă un miros neplăcut care rămâne impregnat în hainele, pe pielea și în părul consumatorilor. Dacă tutunul este încălzit, această problemă dispare. De altfel, în foarte multe spații publice este permisă această formă de fumat, spre deosebire de cea clasică.

Cât durează o rezervă Heets?

IQOS a elaborat cu atenție rezervele Heets, în așa fel încât utilizatorii să simtă pe o durată optimă, în mod consistent, aroma de tutun. În acest mod, nu se sacrifică niciun pic din nivelul satisfacției pe care trebuie să o simtă fumătorul, întocmai precum în cazul unei țigări clasice, consumate prin arderea tutunului.

 

barbat facand nori de fum

 

De altfel, similară cu cea a unei țigări clasice este și durata rezervei Heets. Este vorba despre un timp de consum de aproximativ șase minute. Numărul estimat de pufuri de care se poate bucura fumătorul este 14. Pentru o experiență cât mai plăcută, producătorii recomandă ca pufurile să fie cât mai blânde și prelungite.

 

În ce constă varietatea Heets?

Varietatea rezervelor pentru IQOS este un alt avantaj pe care acestea îl oferă, comparativ cu țigările obișnuite. În 2020, a fost interzisă în Uniunea Europeană vânzarea țigărilor “cu bilă“ sau “cu switch“, adică a acelor țigări clasice care puteau fi îmbogățite cu aromă mentolată. Drept urmare, a dispărut și minimul de diversitate de care se puteau bucura adepții acestui tip de țigări.

Heets, în schimb, prezintă o versatilitate deosebită, la capitolul arome. Rezervele Heets pot avea arome fructate sau mentolate, iar diferența dintre diversele tipuri se poate face prin intermediul denumirilor și al aspectului pe care îl au pachetele și rezervele. Numărul aromelor este unul generos, astfel că ai de unde alege. Când vine vorba despre arome Heets, părerile utilizatorilor sunt și ele variate.

Pentru a te ajuta să alegi cele mai bune arome Heets, îți vom prezenta în detaliu ceea ce au de oferit câteva dintre versiunile extrem de populare, disponibile în oferta TuburiAparate.ro.

 

2. Arome Heets păreri - cele mai populare variante în prezent

Aromele reprezintă un subiect important în lumea fumatului, pentru că acestea stârnesc interesul foarte multor categorii de fumători. Un exemplu care dovedește în mod clar importanța aromelor este reprezentat de creșterea masivă a interesului oamenilor pentru narghilele.

La fel ca în cazul aromelor de narghilea, din rândul cărora se remarcă cele fructate, și în situația rezervelor Heets se bucură de popularitate deosebită același tip de arome. Pentru a te ajuta să alegi din multitudinea de opțiuni pe care le poți accesa, am alcătuit un top a celor mai savuroase variante!

 

Locul 1 - Heets Abora Pearl

pachet cu 20 de rezerve aromate heets abora pearl

Vezi aici preț

Dacă mergi pe varianta Heets Abora Pearl, trebuie să știi de la bun început că vei avea parte de o experiență cu adevărat premium. Ceea ce transformă această aromă într-una cu adevărat specială este capacitatea ei de a păstra gustul intens și bogat al tutunului, îmbogățindu-l cu o aromă de mere verzi, proaspete și foarte ușor amărui.

Tutunul dintr-o astfel de rezervă Heets este, de fapt, un amestec neted, dar corpolent, care este completat perfect de aroma de fructe de livadă. Ingredientul special principal al acestei combinații constă în faptul că aroma fructată nu este atât de intensă încât să acopere gustul tutunului.

Rezultă, astfel, o combinație extrem de bine echilibrată. Gustul Heets Abora Pearl va cuceri chiar și fumătorii pretențioși, iar cei mai experimentați vor putea să identifice mai nuanțe aromate distincte, la fiecare fum pe care îl iau.

Un pachet de Heets Abora Pearl conține 20 de astfel de rezerve aromate. Trebuie să știi că aroma de mere verzi devine perceptibilă doar dacă alegi să activezi capsula.

 

Locul 2 - Heets Blue Label

Pachet cu 20 de rezerve heets blue selection

Vezi aici preț

Țigările cu mentol obișnuiau să fie deosebit de populare în rândul fumătorilor, grație senzației răcoritoare pe care o ofereau, pe parcursul arderii lor. Iubită și de către consumatorii de narghilea, aroma de mentol este una care oferă satisfacție de fiecare dată, fără a dăuna în vreun fel gustului și intensității plantei de tutun.

Rezervele Heets Blue Label pentru IQOS sunt formate din același amestec de plante de tutun selecționate cu grijă, care generează un gust intens atunci când sunt încălzite. În plus, ele au și o notă puternică de mentol. Aceasta vine cu o senzație deosebit de răcoritoare, care îl face pe fumător să se bucure de fiecare puf.

Aroma de mentă contribuie la crearea efectului revigorant al acestor rezerve, fără a domina, însă, gustul clasic al tutunului încălzit. Altfel spus, dacă fumezi Heets Blue Label, nu vei avea senzația că pufăi doar mentol, ci acesta va completa doar gustul tutunului, într-un mod foarte bine echilibrat.

La fel ca în cazul Heets Abora Pearl, și un pachet de Blue Label conține 20 de rezerve. Fiecare dintre acestea garantează o experiență specială și oferă fumătorilor pretențioși posibilitatea de a savura gustul intens al tutunului, completat în mod armonios de senzația răcoritoare de mentă.

 

Locul 3 - Heets Mauve Wave

Pachet cu 20 de rezerve heets mauve wave

Vezi aici preț

Pachetul de Heets Mauve Wave este ușor de recunoscut grație notelor de violet prezente pe suprafața sa. Motivul pentru care este utilizată această culoare constă în faptul că rezervele sunt îmbogățite cu arome specifice fructelor de pădure, precum afinele. Aceste arome de fructe de pădure au o nunață ușor acrișoară.

Iar cuvântul cheie din această sintagmă este “ușor“, deoarece gustul acrișor nu îl acoperă pe cel al tutunului, ci doar îl completează. Mai mult, pentru ca senzația fumătorului să fie una plăcută și răcoroasă, în rezervele Mauve Wave există și o notă de mentă, ceea ce dă complexitate experienței.

Cu cele 20 de rezerve dintr-un pachet de Hees Mauve Wave, fumătorii se pot bucura de gustul intens al tutunului, dar și de o aromă dulce-acrișoară și răcoritoare, în același timp. Acest sortiment de aromă este printre preferatele fumătorilor care se află în perioada de descoperire a experienței Heets.

 

Locul 4 - Heets Yellow Label

pachet heets cu 20 de rezerve yellow label

Vezi aici preț

Iubești citricele și aromele lor? Cu siguranță va fi pe placul tău aroma Heets Yellow Label, caracterizată de o îmbinare a gustului clasic și intens de tutun cu note delicate de arome de citrice. Este vorba, în principal, despre arome de lămâie și portocală, motiv pentru care a fost aleasă culoarea galbenă pentru design-ul pachetului.

La elaborarea acestei arome, producătorii au prioritizat caracterul premium al gustului rezultat. Deși aroma de citrice se simte foarte plăcut la fumat, accentul este pus pe gustul rafinat de tutun, notele de lămâie și portocală fiind unele cu o subtilitate pe care o vor aprecia toți fumătorii.

Și în acest caz, pachetul pe care îl poți comanda de pe site-ul nostru conține 20 de rezerve, fiecare fiind suficientă pentru 6 minute de pufăit, în conformitate cu standardul setat de către producător.

 

Locul 5 - Heets Amelia Pearl

pachet cu 20 de tigari aromate heets amelia pearl

Vezi aici preț

Pentru foarte multe persoane, pepenele verde este un fruct care se face imediat remarcat prin aroma sa intensă, care duce cu gândul la zilele călduroase de vară. Dacă vrei să aduci senzațiile de iulie-august în viața ta, pe toata durata anului, Heets Amelia Pearl este aroma de care ai nevoie. Prin activarea capsulei, aceasta devine perceptibilă.

Același gust rafinat al tutunului de cea mai bună calitate, folosit în cadrul rezervelor Heets cu scopul de a fi încălzit cu ajutorul dispozitivelor IQOS, rămâne o constantă, chiar dacă activezi capsula. El nu își pierde nici de această dată din savoare, lucru datorat utilizării în cantitate bine porționată a tentelor de pepene verde.

Cu toate acestea, aroma este una clar perceptibilă și este o adevărată revelație pentru fumători modul în care ea se îmbină atât de bine cu cea a tutunului. Totul, fără a reduce în vreun fel experiența premium de pufăit, specifică rezervelor Heets. Pe site-ul nostru găsești și Heets Amelia Pearl, în pachet de 20 de rezerve.

 

Sfaturi pentru alegerea aromei potrivite

Opțiunile pe care ți le-am prezentat sunt printre cele mai bune arome Heets disponibile în prezent, în opinia consumatorilor. Le poți comanda pe toate, iar pentru a alege versiunea preferată trebuie să ții cont de următoarele repere:

  • Dacă îți place foarte mult gustul brut al tutunului, mergi pe variante precum Heets Yellow Label, Heets Mauve Wave sau Heets Amelia Pearl, care prezintă note fructate pe care le poți simți, dar care nu acoperă intensitatea plantei încălzite;
  • În cazul în care ești adeptul senzației răcoritoare, în timp ce fumezi, aromele cu tente de mentol, precum Heets Blue Label, dar și Heets Abora Pearl, aromă caracterizată de note de fructe verzi, reprezintă alegerile potrivite pentru tine.

În concluzie, ai destule opțiuni pentru care poți să optezi, dacă ești fumător de IQOS. Aromele de Heets pe care le poți comanda online de pe site-ul nostru îți oferă posibilitatea de a duce experiența fumatului la un nou nivel. Alege rezerve cu arome intense, mentolate, care să îți ofere o experiență fresh sau arome subtile de fructe, pe care poți să le eliberezi prin activarea capsulei speciale!