Tutun de prizat

Ce este tutunul de prizat?

Daca iti doresti sa renunti la tigarile conventionale, care prin ardere elimina substante nocive, poti opta pentru tutunul de prizat. Acesta nu se aprinde si nu se fumeaza si este alcatuit din frunze de tutun uscate si macinate. De asemenea, tutunul de prizat se comercializeaza sub forma unor pungute de mici dimensiuni, asemanatoare cu pliculetele de ceai..

De ce sa alegi tutun de prizat?

Acest sortiment se inhaleaza sau adulmeca, nicotina intrand imediat in fluxul sanguin. In cazul in care nu iti doresti sa aplici aceasta metoda, iti reamintim ca sortimentele de tutun de prizat pot fi consumate si gustandu-le. Fie ca mesteci ori aplici tutunul pe interiorul buzelor, suntem siguri ca te vei bucura de gustul aparte al acestuia.

Ce sortimente de tutun de prizat gasesti pe tuburiaparate.ro?

Iti punem la dispozitie toate produsele din tutun de care ai nevoie sau pe care vrei sa le incerci. Astfel, pe site-ul nostru am pregatit o gama variata ce asteapta sa fie descoperita. Selecteaza tutunul de prizat potrivit pentru tine, fabricat si comercializat de producatori cunoscuti, asa cum sunt Gawith sau Lowenprise, disponibil la cutie de 10g.

Dupa doar o vizita pe tuburiaparate.ro vei gasi toate produsele de care ai nevoie. 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Tutun de prizat Gawith Original 10g

Tutun de Prizat Gawith Original Pachetul contine 10g tutun de prizat. Acest produs se adrese..

12,50 Lei

Tutun de prizat Lowenprise

Tutun de prizat Lowenprise - Specificatii ProdusPachetul contine 10g tutun pentru prizat.Acest produ..

12,50 Lei