Noutati

Produse pe pagină:
Sortare după:

Tigari de foi RIO by RioTabak Corona Cigars (25)

Tigari de foi RIO by RioTabak Corona CigarsCutie de lemn cu 25 tigari de foi Corona size.Produs in Belgia de catre J. CORTES CIGARS Tarie: mediuUmplutura: Java Besuki, Brazil Mata fina, Dominican, Colombian si BurleyInvelis: Java BesukiLungime: 125 mmDiametru: 16 mmPretul afisat este pentru o cutie. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Descopera gama completa de tigari de foi (click)..

95,00 Lei

152057 Bricheta Zippo Retro

Bricheta Zippo originala RetroProvenienta: SUATip flacara: normalaCombustibil: benzinaSe livreaza in cutie Zippo originala.Descopera gama completa de brichete Zippo (click)..

180,00 Lei

152056 Bricheta Zippo Red and Gray

Bricheta pe benzina Zippo Red and GrayProvenienta: SUATip flacara: normalaCombustibil: benzinaSe livreaza in cutie Zippo originala.Descopera gama completa de brichete Zippo (click)..

180,00 Lei

152053 Bricheta Zippo Concrete Hole

Bricheta originala Zippo Concrete HoleProvenienta: SUATip flacara: normalaCombustibil: benzinaSe livreaza in cutie Zippo originala.Descopera gama completa de brichete Zippo (click)..

145,00 Lei

Aparat Injectat Tutun OCB Myo Reglabil

Aparat facut tigari reglabil OCB MYO ReglabilEste prevazut cu un sistem de reglaj a lungimii de injectare a tutunului.Se pot injecta tuburi tigari standard (king size) cu filtru de 15 mm si 25 mm.NU ESTE COMPATIBIL CU TUBURILE DE 100 MM!Pachetul contine: aparat, spatula presat tutun.Descopera gama completa de aparate injectat tutun reglabile (click)..

49,00 Lei

Aparat Injectat Tutun OCB Easy Slide Reglabil

Aparat injectat reglabil OCB Easy Slide Robust si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela.Tigareta dumneavoastra este gata. Rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere.Destinat tuburilor de tigari standard (king size) cu filtru de 15 MM si 25 MM.NU ESTE COMPATIBIL CU TUBURILE DE 100 MM!Contine spatula pentru presat tutun.Material: metal plasticDimensiuni: 15 x 15 x 95 cmFabricat in China.Descopera gama completa de aparate injectat tutun cu manivela (click) ..

125,00 Lei

Cutie lemn depozitare RYO Mari Jane (18,8 x 17,5 cm)

Cutie lemn depozitare RYO Mari JaneMaterial: lemnDimensiuni cutie: 18,8 x 17,5 x 5,7 cmContine:- pipa din sticla (7 cm)- scrumiera din sticla (8,5 x 5,5 x 3 cm)- tava pentru rulat din lemn (15,5 cm)Cutie depozitare accesorii fumat, toate intr-un singur loc!Descopera gama completa de cutie depozitare (click)..

77,00 Lei

638353A Narghilea Kaya White Zebra 630CE Stellar 86 CM

Narghilea Kaya White Zebra 630CE Stellar 86 CMInaltime: 86 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: alb, argintiu si transparentSilencer inclus - este un filtru silentios inclus in coloana de fumSistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaNarghilea vine insotita de heat management Big StarCreuzet confectionat din silicon rezistent si ceramicaMolasses Catcher - captator melasa, aduna lichidul din tutun si aroma care se scurge din creuzet in coloana de fum a narghilelei.Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Descopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

595,00 Lei

96726 Narghilea Kaya Elox Purple Trumpet 95 CM

Narghilea inalta Kaya Elox Purple Trumpet 95 CMInaltime: 95 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: violetPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Descopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

357,00 Lei

96619 Narghilea Kaya Elox Amun Plug Red 67 CM

Narghilea rosie Kaya Elox Amun Plug Red 67 CMInaltime: 67 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: rosuSilencer inclus - este un filtru silentios inclus in coloana de fumSistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Descopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

365,00 Lei

99675 Narghilea Kaya Elox 680 Rainbow 72 CM

Narghilea lemn Kaya Elox 680 Rainbow 72 CMInaltime: 72 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: multicolorColoana de fum - confectionata din lemn de fag lacuitPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Descopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

384,00 Lei

87083 Narghilea Kaya Elox Eco Woodseam Brown 66 CM

Narghilea Kaya Elox Eco Woodseam Brown 66 CMInaltime: 66 cmLungime furtun silicon: 140 cmCuloare: maro, negru si transparentSilencer inclus - este un filtru silentios inclus in coloana de fumSistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaColoana de fum - confectionata din lemnMustiuc - confectionat din aluminiu si lemnCreuzet cu sita Mockingbird inclusPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Descopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

265,00 Lei

87078 Narghilea Kaya Elox Eco Woodseam Blue 66 CM

Narghilea Kaya Elox Eco Woodseam Blue 66 CMInaltime: 66 cmLungime furtun silicon: 140 cmCuloare: albastru, negru si transparentSilencer inclus - este un filtru silentios inclus in coloana de fumSistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaColoana de fum - confectionata din lemnMustiuc - confectionat din aluminiu si lemnCreuzet cu sita Mockingbird inclusPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Descopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

265,00 Lei

87077 Narghilea Kaya Elox Eco Woodseam Red 66 CM

Narghilea Kaya Elox Eco Woodseam Red 66 CMInaltime: 66 cmLungime furtun silicon: 140 cmCuloare: rosu, negru si transparentSilencer inclus - este un filtru silentios inclus in coloana de fumSistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaColoana de fum - confectionata din lemnMustiuc - confectionat din aluminiu si lemnCreuzet cu sita Mockingbird inclusPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Descopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

265,00 Lei

63993BL Narghilea Kaya Elox Eco Pentagon Black 64 CM

Narghilea neagra Kaya Elox Eco Pentagon Black 64 CMInaltime: 64 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: negru si transparentSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fumSistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaCreuzet cu sita Mockingbird inclusPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Descopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

265,00 Lei

96847 Narghilea Kaya Elox 730 Silver Trumpet 82 CM

Narghilea Kaya Elox 730 Silver Trumpet 82 CMInaltime: 82 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: argintiu si negruColoana de fum - confectionata din lemn de fag lacuitPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Descopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

357,00 Lei

96845 Narghilea Kaya Elox 730 Red Trumpet 82 CM

Narghilea Kaya Elox 730 Red Trumpet 82 CMInaltime: 82 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: rosu si negruColoana de fum - confectionata din lemn de fag lacuitPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Descopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

357,00 Lei

Trabucuri Cao Brazilia Gol! (20)

Trabucuri Cao Brazilia Gol! 20Cutie cu 20 trabucuri.Lungime: 130 mmInel: 56 (22 mm)Aroma: note de lemn de cedru, nuci prajite si ciocolata neagraUmplutura: NicaraguaInvelis: BraziliaTarie: mediu - tarePretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: CaoDescopera gama completa de trabucuri (click)..

460,00 Lei

Mini narghilea VAPP Ice Watermelon (20 mg) 700 pufuri

Mini narghilea cu nicotina VAPP Ice Watermelon - 700 pufuriMini narghilea cu o capacitate de 700+ pufuri. Cand lichidul este epuizat, tigara nu mai functioneaza.Aroma: pepene rosuConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 700+Capacitate lichid: 2 mlDiametru: 19,5 mmInaltime: 90 mmAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

29,00 Lei

Mini narghilea VAPP Strawberry Kiwi (20 mg) 700 pufuri

VAPP mini narghilea Strawberry Kiwi - 700 pufuriMini narghilea cu o capacitate de 700+ pufuri. Cand lichidul este epuizat, tigara nu mai functioneaza.Aroma: capsuni si kiwiConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 700+Capacitate lichid: 2 mlDiametru: 19,5 mmInaltime: 90 mmAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

29,00 Lei

Mini narghilea VAPP Peach Mango (20 mg) 700 pufuri

Tigara electronica ieftina VAPP Peach Mango - 700 pufuriMini narghilea cu o capacitate de 700+ pufuri. Cand lichidul este epuizat, tigara nu mai functioneaza.Aroma: piersici si mangoConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 700+Capacitate lichid: 2 mlDiametru: 19,5 mmInaltime: 90 mmAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

29,00 Lei

Mini narghilea VAPP Mixed Berries (20 mg) 700 pufuri

Mini narghilea VAPP Mixed Berries - 700 pufuriMini narghilea cu o capacitate de 700+ pufuri. Cand lichidul este epuizat, tigara nu mai functioneaza.Aroma: fructe de padureConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 700+Capacitate lichid: 2 mlDiametru: 19,5 mmInaltime: 90 mmAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

29,00 Lei

Mini narghilea VAPP Mint (20 mg) 700 pufuri

Tigara electronica unica folosinta VAPP Mint - 700 pufuriMini narghilea cu o capacitate de 700+ pufuri. Cand lichidul este epuizat, tigara nu mai functioneaza.Aroma: mentaConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 700+Capacitate lichid: 2 mlDiametru: 19,5 mmInaltime: 90 mmAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

29,00 Lei

Mini narghilea VAPP Mango Ice (20 mg) 700 pufuri

Mini narghilea electronica VAPP Mango Ice - 700 pufuriMini narghilea cu o capacitate de 700+ pufuri. Cand lichidul este epuizat, tigara nu mai functioneaza.Aroma: mangoConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 700+Capacitate lichid: 2 mlDiametru: 19,5 mmInaltime: 90 mmAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

29,00 Lei

Mini narghilea VAPP Double Apple (20 mg) 700 pufuri

Mini narghilea portabila VAPP Double Apple - 700 pufuriMini narghilea cu o capacitate de 700+ pufuri. Cand lichidul este epuizat, tigara nu mai functioneaza.Aroma: mereConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 700+Capacitate lichid: 2 mlDiametru: 19,5 mmInaltime: 90 mmAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

29,00 Lei

Mini narghilea VAPP Blueberry Ice (20 mg) 700 pufuri

Tigara de unica folosinta VAPP Blueberry Ice - 700 pufuriMini narghilea cu o capacitate de 700+ pufuri. Cand lichidul este epuizat, tigara nu mai functioneaza.Aroma: afineConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 700+Capacitate lichid: 2 mlDiametru: 19,5 mmInaltime: 90 mmAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

29,00 Lei

Filter Tips Altora Wide Perforated (40)

Filtre carton Altora Wide Perforated Pachetul contine 40 filtre carton perforate.Caracteristici:Lungime: 60 mmLatime: 25 mmDescopera gama completa de filtre carton (click) ..

0,90 Lei

Capsule tigari RioTabak Vanilla Mint (100)

Capsule RioTabak Vanilla MintCapsule cu aroma de vanilie si menta.Contine:Cutie cu +/- 100 capsule.Betisor pentru introdus capsule in filtru.Mod de utilizare:- se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului.- se introduce capsula in filtru.- se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului.Utilizare video (click)Se mai pot introduce cu aparat injectat capsule (click)..

8,00 Lei

Capsule tigari RioTabak Orange Mint (100)

Capsule pentru tigari RioTabak Orange MintCapsule cu aroma de portocale si menta.Contine:Cutie cu +/- 100 capsule.Betisor pentru introdus capsule in filtru.Mod de utilizare:- se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului.- se introduce capsula in filtru.- se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului.Utilizare video (click)Se mai pot introduce cu aparat injectat capsule (click)..

8,00 Lei

Capsule tigari RioTabak Lime Mint (100)

Capsule tigari RioTabak Lime MintCapsule cu aroma de lamaie verde si menta.Contine:Cutie cu +/- 100 capsule.Betisor pentru introdus capsule in filtru.Mod de utilizare:- se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului.- se introduce capsula in filtru.- se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului.Utilizare video (click)Se mai pot introduce cu aparat injectat capsule (click)..

8,00 Lei

Capsule tigari RioTabak Cherry Mint (100)

Capsule aromate tigari RioTabak Cherry MintCapsule cu aroma de cirese si menta.Contine:Cutie cu +/- 100 capsule.Betisor pentru introdus capsule in filtru.Mod de utilizare:- se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului.- se introduce capsula in filtru.- se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului.Utilizare video (click)Se mai pot introduce cu aparat injectat capsule (click)..

8,00 Lei

421004 Scrumiera trabucuri Angelo

Scrumiera pentru trabuc AngeloScrumiera pentru un singur trabuc confectionata din aluminiu.Dimensiune: 11 x 6,5 x 3,5 cmMaterial: aluminiuCuloare: rosuSe livreza in cutie protejata, atent pregatita pentru livrarea prin curier!Marca: AngeloDescopera gama completa de scrumiere pentru trabuc (click)..

62,00 Lei

913060 Cutter trabucuri Lamborghini Le Mans Red

Cutter trabucuri Lamborghini Le Mans Red Confectionat din otel inoxidabil, prevazut cu doua lame din otel inoxidabil.Inel: 57 (22.5 mm)Marca: LamborghiniDescopera gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

175,00 Lei

Trabucuri Vega Fina Fortaleza Robusto Tubo (3)

Trabucuri Vega Fina Fortaleza Robusto Tubo 3Pachet cu 3 trabucuri ambalate individual in tub de pastrare.Lungime: 130 mmInel: 50 (19.6 mm)Aroma: note de lemn, ierburi si piperUmplutura: Republica DominicanaInvelis: San Andres CriolloTarie: mediuPretul afisat este pentru un pachet.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: Vega FinaDescopera gama completa de trabucuri (click)..

105,00 Lei

Trabucuri Luis Martinez Crystal Churchill (20)

Trabucuri Luis Martinez Crystal Churchill 20Cutie din lemn cu 20 trabucuri ambalate individual in tub de pastrare.Lungime: 180 mmInel: 48 (18.9 mm)Umplutura: Nicaragua si HondurasInvelis: Ecuador SungrownTarie: mediu - tarePretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: Luis MartinezDescopera gama completa de trabucuri (click)..

408,00 Lei

Trabucuri Flor de Copan Maduro Rothschild (20)

Trabucuri Flor de Copan Maduro Rothschild 20Cutie din lemn cu 20 trabucuri.Lungime: 128 mmInel: 50 (19.6 mm)Aroma: note delicate de ciocolata, cafea si lemnUmplutura: Honduras si NicaraguaInvelis: CubaTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: Flor de CopanDescopera gama completa de trabucuri (click)..

454,00 Lei

Trabucuri Flor de Copan Classic Titan (20)

Trabucuri Flor de Copan Classic Titan 20Cutie din lemn cu 20 trabucuri.Lungime: 152 mmInel: 60 (23.6 mm)Aroma: note aromate de nuciUmplutura: Honduras si NicaraguaInvelis: EcuadorTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: Flor de CopanDescopera gama completa de trabucuri (click)..

580,00 Lei

Trabucuri Flor de Copan Classic Corona (20)

Trabucuri Flor de Copan Classic Corona 20Cutie din lemn cu 20 trabucuri.Lungime: 138 mmInel: 40 (15.7 mm)Aroma: note aromate de nuciUmplutura: Honduras si NicaraguaInvelis: EcuadorTarie: slab - mediuPretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: Flor de CopanDescopera gama completa de trabucuri (click)..

442,00 Lei

Trabucuri Cumpay Robusto Tub (16)

Trabucuri de vanzare Cumpay Robusto Tub 16Cutie din lemn cu 16 trabucuri.Lungime: 120 mmInel: 50 (19.6 mm)Umplutura: Viso Esteli & Ligero OmetepeInvelis: Habano JalapaTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: CumpayDescopera gama completa de trabucuri (click)..

582,00 Lei

Trabucuri Casa Turrent 1942 Robusto Natural Round (20)

Trabucuri Casa Turrent 1942 Robusto Natural RoundCutie din lemn cu 20 trabucuri.Lungime: 146 mmInel: 50 (19.6 mm)Umplutura: MexicInvelis: MexicTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: Casa TurrentDescopera gama completa de trabucuri (click)..

445,00 Lei

Foite Rulat Tutun Altora Red Cut Corner (21 gsm)

Foite pentru rulat Altora Red Cut CornerFoite de calitate marca ,,Altora'' pentru rulat tigari.Pachetul contine 50 foite de rulat.Caracteristici:Lungime: 69 mmLatime: 36 mmGrosime: 21 g/m²Natural Arabic GumCut cornerRegular BurningSingle WideDescopera gama completa de foite rulat tutun standard (click)..

0,80 Lei

Ochelari de soare Zippo No. 5

Ochelari de soare Zippo No. 5Dispunand de lentile polarizate UV400, ochelarii de soare Zippo filtreaza 99.9% din razele ultraviolete daunatoare UVA & UVB si elimina reflexia de pe suprafata materialelor lucioase sau a apei.- protectie: UV400- lentile: portocaliu, polarizate- rama: negru - model: unisexDescopera gama completa de accesorii Zippo (click)..

115,00 Lei

Ochelari de soare Zippo No. 4

Ochelari de soare rotunzi Zippo No. 4Ochelarii de soare de la Zippo filtreaza 99.9% din razele ultraviolete daunatoare UVA & UVB si elimina reflexia de pe suprafata materialelor lucioase sau a apei.- protectie: UV400- lentile: maro- rama: auriu si maro - model: unisexDescopera gama completa de accesorii Zippo (click)..

115,00 Lei

Husa ochelari Zippo

Husa pentru ochelari Zippo- culoare: negru- interior captusit cu material textil- exterior: plastic cauciucat- laveta din microfibra - inclusa- dimensiuni: 57 x 72 x 165 mmDescopera gama completa de accesorii Zippo (click)..

55,00 Lei

Cantar electronic Woodoo (0,01 - 200g)

Cantar electronic WoodooPrecizie masurare: 0,01 - 200gCuloare: negru si griDiametru: 10 cmUnitati de cantarire: g, ct, oz, gn, ozt, dwtFunctie de oprire automataDisplay LCDPachetul contine:- cantar- baterii 2 x AAA- manual de utilizareDescopera gama completa de cantar electronic (click)..

59,00 Lei

Pachet tigari Gizeh

Pachet tigari GizehPachet confectionat din plastic pentru 21 de tigari standard (king size)Caracteristici:- inchidere cu clips- confectionat din plastic rezistent- compatibil doar cu tigari king size.- dimensiuni: 98 x 65 x 33 mmDescopera gama completa de pachete tigari (click)..

13,50 Lei

Pipa lemn briar nefinisata Rough No. 2

Pipa nefinisata Rough No. 2Acum ai posibilitatea de a-ti personaliza 100% pipa prin finisarea ei exact dupa preferintele tale!Caracteristici pipa:Materal - briarMustiuc - acrilicFiltru - 9 mmDiametru interior bol pipa - 19 mmDescopera gama completa de pipe din briar (click)..

168,00 Lei

Narghilea Aladin Bangkok 2 Green 63 CM

Narghilea de vanzare Aladin Bangkok 2 Green 63 CMInaltime: 63 cmLungime furtun: 160 cm Culoare: verdePachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinDescopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

245,00 Lei

Trabucuri Paradiso Revelation Odyssey (24)

Trabucuri Paradiso Revelation Odyssey 24Cutie din lemn 24 trabucuri.Lungime: 146 mmInel: 60 (23.6 mm)Umplutura: NicaraguaInvelis: EcuadorTarie: mediu - tarePretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: ParadisoDescopera gama completa de trabucuri (click)..

810,00 Lei

Trabucuri Paradiso Revelation Legend (24)

Trabucuri Paradiso Revelation Legend 24Cutie din lemn 24 trabucuri.Lungime: 158 mmInel: 52 (20.5 mm)Umplutura: NicaraguaInvelis: EcuadorTarie: mediu - tarePretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: ParadisoDescopera gama completa de trabucuri (click)..

785,00 Lei

Trabucuri Don Diego Corona Cristal (10)

Trabucuri Don Diego Corona Cristal 10Cutie din lemn cu 10 trabucuri confectionate manual ambalate individual in tub de pastrare.Lungime: 140 mmInel: 44 (16.7 mm)Umplutura: Republica Dominicana, Peru si NicaraguaInvelis: EcuadorTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: Don DiegoDescopera gama completa de trabucuri long filler (click)..

319,00 Lei

Trabucuri Casa Turrent 1880 Doble Robusto (4)

Trabucuri Casa Turrent 1880 Doble Robusto 4Cutie din lemn cu 4 trabucuri asortate din colectia 1880 (Claro, Colorado, Oscuro si Maduro)Lungime: 165 mmInel: 55 (21.6 mm)Umplutura: San AndresInvelis: San AndresTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: Casa TurrentDescopera gama completa de trabucuri (click)..

149,00 Lei

Trabucuri Montecristo No. 5 (10)

Trabucuri de vanzare Montecristo No. 5 10Cutie din lemn cu 10 trabucuri confectionate manual.Lungime: 105 mmInel: 40 (15.7 mm)Umplutura: CubaInvelis: CubaTarie: mediu - tarePretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: MontecristoDescopera gama completa de trabucuri long filler (click)..

515,00 Lei

Trabucuri Montecristo No. 4 (10)

Trabucuri cubaneze Montecristo No. 4 10Cutie din lemn cu 10 trabucuri confectionate manual.Lungime: 129 mmInel: 42 (16.5 mm)Umplutura: CubaInvelis: CubaTarie: mediu - tarePretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: MontecristoDescopera gama completa de trabucuri long filler (click)..

625,00 Lei

Filtre Tigari Ring Extra Slim Long 5,3/22 mm

Filtre tigari extra slim long RingPlicul contine 100 de filtre extra slim longDiametru filtru: 5,3 mmLungime filtru: 22 mmDescopera gama completa de filtre lungi (click)..

1,70 Lei

Tuburi Tigari TuburiAparate 1100

Tuburi tigari TuburiAparate 1100Cutia contine 1100 de tuburi tigari cu filtru maro, dimensiune standard (king size).Beneficiati de transport gratuit la comanda de 10 cutii.Caracteristici:Lungime tub: 84 mmDiametru: 8 mmLungime filtru: 16 mmCuloare filtru: maroMarca: TuburiAparateDescopera gama completa de tuburi tigari 1000 bucati (click)..

12,50 Lei

Tigari de foi Senator Belgian (3) 20g

Tigari de foi Senator Belgian Pachetul contine 3 tigari de foi fara filtru realizate din tutun premium fine cut tobacco (fin taiat)Tarie: slab - mediuPretul afisat este pentru un pachet. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: SenatorGama completa de tigari de foi (click)..

9,90 Lei

Trabucuri Zino Fresh Pack Nicaragua Toro (4)

Trabucuri Zino Fresh Pack Nicaragua ToroPachet cu 4 trabucuri confectionate manual.Lungime: 160 mmInel: 50 (20.6 mm)Umplutura: Nicaragua, Honduras si DominicanInvelis: Ecuadorian ConnecticutTarie: mediuPretul afisat este pentru un pachet.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: DavidoffDescopera gama completa de trabucuri (click)..

150,00 Lei

Trabucuri Zino Fresh Pack Nicaragua Short Torpedo (4)

Trabucuri Zino Fresh Pack Nicaragua Short TorpedoPachet cu 4 trabucuri confectionate manual.Lungime: 101 mmInel: 52 (20.6 mm)Umplutura: Nicaragua, Honduras si DominicanInvelis: Ecuadorian ConnecticutTarie: mediuPretul afisat este pentru un pachet.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: DavidoffDescopera gama completa de trabucuri (click)..

130,00 Lei

Trabucuri Camacho Aba Robusto Tub (4)

Trabucuri Camacho American Barrel Aged Robusto TubPachet cu 4 trabucuri ambalate individual in tub de pastrare, confectionate manual.Lungime: 127 mmInel: 50 (19.6 mm)Umplutura: HondurasInvelis: Sun GrownTarie: mediuPretul afisat este pentru un pachet.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: CamachoDescopera gama completa de trabucuri (click)..

245,00 Lei