Noutati

Produse pe pagină:
Sortare după:

4 x Tutun Altora Yellow 30g + 1 x Energizant Altora + Transport Gratuit

Promotie tutun Altora Yellow VirginiaTutunul Altora Yellow Virginia este un blend fin si dulce de tutunuri Virginia si Oriental, cu provenienta din cele mai insorite tari.Acest blend unic ofera o aroma usor dulce, ardere lina si nu are postgust neplacut.Amestec tutun: Virginia si OrientalTarie: mediu Gramaj: 30gComanda contine 4 pachete tutun Altora Yellow Virginia 30g + foite Altora Red Cut Corner (50 foite/pachet) +1 x Energizant Altora 250 ml + Transport gratuit!Tutun destinat pentru rulat tigari.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Tara de provenienta: BelgiaMarca: AltoraDescopera gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

108,00 Lei

Snagov Blue 100's

Tigari Snagov Blue 100'sPachet cu 20 tigarete lungi cu filtru.Gudron: 10 mgNicotina: 0.8 mgMonoxid de carbon: 10 mgLungime tigara: 100 mmSugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Interzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Directiva Consiliului CE 89/662/CEEDescopera gama completa de tigari Snagov (click)..

18,00 Lei

Snagov Silver 100's

Tigari Snagov Silver 100'sPachet cu 20 tigarete lungi cu filtru.Gudron: 7 mgNicotina: 0,6 mgMonoxid de carbon: 8 mgLungime tigara: 100 mmSugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Interzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Directiva Consiliului CE 89/662/CEEDescopera gama completa de tigari Snagov (click)..

18,00 Lei

Carpati Red 100's

Tigari Carpati Red 100'sPachet cu 20 tigarete lungi cu filtru.Gudron: 10 mgNicotina: 0,8 mgMonoxid de carbon: 10 mgLungime tigara: 100 mmSugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Interzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Directiva Consiliului CE 89/662/CEEDescopera gama completa de tigari Carpati (click)..

18,00 Lei

Carpati Blue 100's

Tigari Carpati Blue 100'sPachet cu 20 tigarete lungi cu filtru.Gudron: 8 mgNicotina: 0,6 mgMonoxid de carbon: 9 mgLungime tigara: 100 mmSugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Interzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Directiva Consiliului CE 89/662/CEEDescopera gama completa de tigari Carpati (click)..

18,00 Lei

Trabucuri H. Upmann Half Corona (5)

Trabucuri H. Upmann Half Corona 5Pachet cu 5 trabucuri confectionate manual.Lungime: 90 mmInel: 44 (18.9 mm)Umplutura: CubaInvelis: CubaTarie: slab - mediuPretul afisat este pentru un pachet.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: H. UpmannDescopera gama completa de trabucuri short filler (click)..

244,00 Lei

920440 Humidor trabucuri Angelo

Humidor de trabucuri AngeloCaracteristici:- fabricat din lemn de cedru si MDF- exterior lacuit- contine higrometru analog si un umidificator- capacitate trabucuri: 25 - 30 bucatiDimensiune: 26 x 22 x 6,5 cmSe livreaza in cutie protejata, atent pregatita pentru curier!Descopera gama completa de humidor trabucuri (click)..

150,00 Lei

310038 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Arzator trabucuri WinJet - punch inclusCaracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil.- contine punch pentru trabucuri.- poate fi folosita si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou EuroJet.Descopera gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

98,00 Lei

310037 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta de trabuc WinJet - punch inclusCaracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil.- contine punch pentru trabucuri.- poate fi folosita si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou EuroJet.Descopera gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

94,00 Lei

310036 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta moderna WinJet - punch inclusCaracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil.- contine punch pentru trabucuri.- poate fi folosita si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou EuroJet.Descopera gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

94,00 Lei

310034 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta trabucuri premium WinJet - punch inclusCaracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil.- contine punch pentru trabucuri.- poate fi folosita si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou EuroJet.Descopera gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

94,00 Lei

310035 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta cu suport WinJet - punch inclusCaracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil.- contine punch pentru trabucuri.- poate fi folosita si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou EuroJet.Descopera gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

94,00 Lei

Grinder Dreamliner 95

Grinder scrumiera Dreamliner 95Grinder metalic cu scrumiera prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare.Grinder cu 4 parti.Diametru: 60 mmInaltime: 70 mmDescopera gama completa de grindere metalice (click)..

79,00 Lei

808016 Husa IQOS Red

Husa accesorii IQOS RedHusa din piele ecologica pentru organizarea si protectia accesoriilor din kit-ul IQOS.Culoare: rosuMaterial: piele ecologicaInchidere magneticaDescopera gama completa de husa pachete tigari (click)..

19,00 Lei

808011 Husa IQOS Grey

Husa piele IQOS GreyHusa din piele ecologica pentru organizarea si protectia accesoriilor din kit-ul IQOS.Culoare: grriMaterial: piele ecologicaInchidere magneticaDescopera gama completa de husa pachete tigari (click)..

19,00 Lei

Win Blue 100's

Tigarete Win Blue 100'sPachet cu 20 tigarete lungi.Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Interzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de tigarete (click)..

18,00 Lei

Win Red 100's

Tigari lungi cu filtru Win Red 100'sPachet cu 20 tigarete lungi.Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Interzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de tigarete (click)..

18,00 Lei

Marble Blue 100's

Tigari lungi Marble Blue 100'sPachet cu 20 tigarete lungi.Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Interzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de tigarete (click)..

17,50 Lei

87031 Narghilea Kaya Elox Bonfire Red 34 CM

Narghilea calatorie Kaya Elox Bonfire Red 34 CMInaltime: 34 cmLungime furtun silicon: 130 cmCuloare: rosu si transparentSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fumVine insotita de geanta pentru transport confectionata din polimer rezistent la apa (waterproof)Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Descopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

165,00 Lei

64943 Narghilea Kaya Elox Stallion Pink 41 CM (metal case)

Narghilea Kaya Elox Stallion Pink 41 CMInaltime: 41 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: roz si transparentSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fumNarghilea vine insotita de heat management Big Star.Creuzet confectionat din silicon termorezistent si ceramicaSe livreaza in cutie din aluminiu Kaya!Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Descopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

299,00 Lei

Suport bricheta Altora

Suport bricheta AltoraSuport retractabil pentru brichete.Lungime: 80 cmMaterial: metal, plastic si material cauciucatCulori disponibile: rosu, alb, albastru, negru si rozAtentie! Se trimite aleatoriu. Nu se poate alege o anumita culoare.Suportul este conceput pentru a tine orice tip de bricheta de dimensiune standard (precum Clipper, Angel, RioTabak, etc…). Cu ajutorul carabinei metalice poate fi agatat cu usurinta la curea sau rucsac si va ofera acces rapid la un foc.Pastrarea brichetei intr-un suport retractabil Altora va scapa de ‘imprumutarea’ nedorita a brichetei de catre prieteni ;)Ideal pentru drumetii, camping sau festivaluri.Atentie! Brichetele din poza secundara nu sunt incluse!Descopera gama completa de accesorii (click)..

19,00 Lei

Tigari de foi WTF Tipsy Squad (citrice) 5

Tigari de foi cu mustiuc WTF Tipsy Squad - citrice Pachetul contine 5 tigari de foi aromate realizate din tutun premium, prevazute cu mustiuc de lemn.Aroma: citriceLungime: 125 mmDiametru: 11.3 mm Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Provenienta: GermaniaDescopera gama completa de tigari de foi cu mustiuc (click)..

14,50 Lei

Tigari de foi WTF Tipsy Sheeesh (vanilie) 5

Tigari de foi vanilie WTF Tipsy Sheeesh - vanilie Pachetul contine 5 tigari de foi aromate realizate din tutun premium, prevazute cu mustiuc de lemn.Aroma: vanilieLungime: 125 mmDiametru: 11.3 mm Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Provenienta: GermaniaDescopera gama completa de tigari de foi cu mustiuc (click)..

14,50 Lei

Tigari de foi WTF Tipsy Lit (fructe de padure) 5

Tigari de foi aromate WTF Tipsy Lit - fructe de padure Pachetul contine 5 tigari de foi aromate realizate din tutun premium, prevazute cu mustiuc de lemn.Aroma: fructe de padureLungime: 125 mmDiametru: 11.3 mm Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Provenienta: GermaniaDescopera gama completa de tigari de foi cu mustiuc (click)..

14,50 Lei

Tigari de foi WTF Tipsy Cray (mere) 5

Tigari de foi WTF Tipsy Cray - mere Pachetul contine 5 tigari de foi aromate realizate din tutun premium, prevazute cu mustiuc de lemn.Aroma: mereLungime: 125 mmDiametru: 11.3 mm Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Provenienta: GermaniaDescopera gama completa de tigari de foi cu mustiuc (click)..

14,50 Lei

Foite Rulat Tutun Elements Pink KS Slim

Foite roz Elements Pink King Size SlimPachetul contine 32 foite pentru rulat.Caracteristici:Lungime: 110 mmLatime: 44 mm Sugar Gum Pink Paper King Size SlimDescopera gama completa de foite slim king size (click) ..

2,50 Lei

Foite rulat tutun RAW Black Organic Hemp KS Slim

Foite organice RAW Black Organic Hemp KS SlimPachetul contine 32 foite organice.Caracteristici:Lungime: 110 mmLatime: 44 mmHemp PaperSlow BurningNatural GumDescopera gama completa de foite rulat tutun sim king size (click) ..

4,40 Lei

Foite RAW Black Rola (3M)

Foite in rola RAW Black Extra Thin PaperNatural Hemp GumCaracteristici:Lungime: 3 mLatime: 53 mmFoitele RAW Black sunt dublu presate fiind cele mai subtiri foite de rulat produse vreodata!Descopera gama completa de foite rulat la rola (click) ..

6,00 Lei

Filter Tips OCB Curved (32)

Filtre carton OCB CurvedPachetul contine 32 filtre carton perforate.Caracteristici:Latime: 63 mmLungime: 25 mmDescopera gama completa de filtre tigari carton (click) ..

2,00 Lei

Narghilea DM45 Brown 28 CM

Narghilea doua furtunuri DM45 Brown 28 CMInaltime: 28 cmLungime furtun: 100 cmCuloare: maroPachetul vine cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Gama completa de narghilea cu doua furtunuri (click)..

49,00 Lei

Narghilea DM1 Black 28 CM

Narghilea 2 furtunuri DM1 Black 28 CMInaltime: 28 cmLungime furtun: 100 cmCuloare: negruPachetul vine cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Gama completa de narghilea cu doua furtunuri (click)..

40,00 Lei

152048 Bricheta Zippo Illusion Line

Bricheta fade Zippo Illusion LineProvenienta: SUATip flacara: normalaCombustibil: benzinaSe livreaza in cutie Zippo originala.Descopera gama completa de brichete Zippo (click)..

256,00 Lei

152045 Bricheta Zippo Commemorative

Bricheta de vanzare Zippo CommemorativeProvenienta: SUATip flacara: normalaCombustibil: benzinaSe livreaza in cutie Zippo originala.Descopera gama completa de brichete Zippo (click)..

298,00 Lei

Tutun Altora Yellow Virginia 30g

Tutun rulat Altora Yellow VirginiaTutunul Altora Yellow Virginia este un blend fin si dulce de tutunuri Virginia si Oriental, cu provenienta din cele mai insorite tari.Acest blend unic ofera o aroma usor dulce, ardere lina si nu are postgust neplacut.Amestec tutun: Virginia si OrientalTarie: mediu Gramaj: 30gComanda minim 4 pachete de tutun Altora Yellow 30g si beneficiezi de Livrare Gratuita!Indicii orientare (tarie tutun): 70% din taria unei tigari tine de filtru, dupa care tutun si foita.1) Altora Yellow Virginia – tigara cu tarie tare (strong)- iti recomandam folosirea filtrelor de rulat fara carbon activ.- exemplu pentru cine ruleaza tigari standard (8 mm): Filtre tigari Standard2) Altora Yellow Virginia – tigara cu tarie medie spre light- iti recomandam folosirea filtrelor de rulat cu carbon activ.- exemplu pentru cine ruleaza tigari slim (6 mm): Filtre tigari Slim CarbonInfo: foita este si ea o componenta importanta asupra gustului unei tigari, alege calitate peste pret!Fiecare pachet de tutun Altora Yellow Virginia se livreaza impreuna cu 1 x pachet foite Altora Red Cut Corners (50 foite/pachet) sau ai libertatea sa iti alegi foitele preferate de aici Foite rulat tutun standard (click). Exact... primesti gratis o foita la fiecare pachet de tutun, singura mentiune este sa specifici in Comentariu Comanda ce foite doresti altfel noi iti punem din oficiu Altora Red:)Tutun destinat pentru rulat tigari.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Tara de provenienta: BelgiaMarca: AltoraDescopera gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

27,00 Lei 23,00 Lei

Foite Altora Hemp Slim Rola (4m)

Foite la rola Altora Hemp Slim Foite rulat in rola de calitate marca ,,Altora''.Caracteristici:Lungime: 4 mLatime: 44 mmWeight: 14 g/m2Hemp PaperSlow Burning PaperExtra Thin PaperNatural Arabic GumDescopera gama completa de foite in rola (click) ..

5,00 Lei

Energizant Altora 250 ml

Energizant Altora 250 mlEnergizantul Altora are o aroma puternica, obtinuta printr-o formula magica, ce contine cafeina, taurina, vitamine si minerale, un gust subtil de zahar ars, aduse la viata cu ajutorul dioxidului de carbon. O doza de energizant Altora contine aceeasi cantitate de cafeina care se regaseste intr-o cana de cafea, suficient cat sa-ti creasca puterea zilnica de concentrare. Surprinde-ti papilele gustative, ia-ti doza zilnica de cofeina si lasa-ti corpul sa prinda energie!Made in AustriaIngrediente: apa, zahar, acid alimentar (acid citric), dioxid de carbon, substanta de reglare a aciditatii: E331, E332; zahar ars, arome, glucuronolactona (0,04%), taurina (0,04%), cafeina (0,01%), inozitol (0,02%), vitamine (niacina, acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B12), coloranti (caramel, riboflavina).Valori nutritionale:Valoare energetica: 196 kj / 46 kcal2Lipide: 0g (grasimi) / 0g (acizi grasi)Glucide: 11g (carbohidrati) / 10,9g (zaharuri)Proteine: 0gSare: < 0,1gVitamine si minerale:Niacina: 7,01 mgVitamina B6: 1,4 mgVitamina B12: 5 μgAcid pantotenic: 1,98 mgAtentie! Continut ridicat de cafeina (32 mg / 100 ml)Bautura pasteurizata. A se consuma cu moderatie. Nu se recomanda pentru copii sau femeile insarcinate sau care alapteaza. A se pastra la loc uscat si racoros.Pretul afisat este pentru o doza de 250 ml.Tara de provenienta: AustriaMarca: AltoraDescopera gama completa de accesorii (click)..

5,90 Lei

Tutun RioTabak Blue Volume (100g)

Tutun RioTabak Blue Volume 100gRioTabak este un tutun firicel extra volum de calitate, special conceput pentru injectat tuburi de tigari. ,,Respect & Passion''Informatii tutun:Amestec tutun: American BlendTarie: mediuGramaj: 100gPunga resigilabila cu sistem Zip Lock pentru pastrarea umiditatii si a prospetimii tutunului.Indicii orientare (tarie tigara): 70% din taria unei tigari tine de filtru, dupa care tutun.1) RioTabak Blue - tigara cu tarie light- iti recomandam tuburi tigari cu filtru de carbon- exemplu produse aici (click)2) RioTabak Blue - tigara cu tarie medie- iti recomandam tuburi tigari standard (fara carbon)- exemplu produse aici (click)Recomandarea noastra: reduceti costurile cu cel putin 10% si alegeti tuburi tigari cu lungime filtru de 25mm, exemplu produse aici (click)Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Descopera gama completa de tutun pentru injectat tigari (click)..

82,00 Lei

Foite Rulat Tutun Mascotte Extra Thin

Foite rulat Mascotte Extra ThinPachetul contine 50 foite de rulat.Caracteristici:Lungime: 69 mmLatime: 36 mmGrosime: 12 g/m²Natural Arabic GumSlow BurningExtra ThinDescopera gama completa de foite rulat tutun standard (click)..

1,30 Lei

Grinder metalic Altora Black (4 parti)

Grinder metalic Altora BlackGrinder metalic prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare cu sita + spatula.Grinder cu 4 parti.Diametru: 39 mmInaltime: 35 mmCuloare: negruDescopera gama completa de grinder metalic (click) ..

25,00 Lei

Grinder plastic Altora Black (2 parti)

Grinder plastic Altora BlackGrinder din plastic prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare.Grinder cu 2 parti.Diametru: 62 mmInaltime: 26 mmDescopera gama completa de grinder plastic (click)..

4,90 Lei

Rolling Box Altora Black (reglabil)

Aparat rulat tigari reglabil Altora Black Aparat pentru rulat foite de 70 mm.Reglabil pentru filtre cu diametru de 6 mm si 8 mm.Material: metalCuloare: negruPoate fi folosit si pentru pastrat tutun, foite, filtre si tigari.Gama completa de rolling box (click) ..

13,00 Lei

Pietre pentru brichete RioTabak

Pietre pentru brichete RioTabakPachetul contine 9 pietre de schimb pentru brichete.Display: 24 pacheteDescopera gama completa de accesorii brichete (click)..

2,50 Lei 1,20 Lei

Filtre Tigari Altora Ultra Slim Bio 5,7/15 mm (104)

Filtre tigari biodegradabile Altora Ultra Slim Eco 5,7/15 mm Filtre ultra slim de calitate marca ,,Altora'' pentru rulat tigari.Pachetul contine 104 de filtre ultra slim biodegradabile.Caracteristici:Diametru: 5,7 mmLungime: 15 mmFiltre tigari biodegradabile.Descopera gama completa de filtre tigari extra slim (click) ..

2,20 Lei 1,20 Lei

Filtre Tigari Altora Ultra Slim 5,7/15 mm (224)

Filtre pentru tigari Altora Ultra Slim 5,7/15 mm Filtre ultra slim de calitate marca ,,Altora'' pentru rulat tigari.Pachetul contine 224 de filtre ultra slim.Diametru: 5,7 mmLungime: 15 mmDescopera gama completa de filtre tigari extra slim (click) ..

2,90 Lei 1,90 Lei

Filtre Tigari Altora Slim 6/15 mm (185)

Filtre tigari slim Altora Slim 6/15 mm Filtre slim de calitate marca ,,Altora'' pentru rulat tigari.Pachetul contine 185 de filtre slim.Diametru: 6 mmLungime: 15 mmDescopera gama completa de filtre tigari slim (click) ..

2,50 Lei 1,50 Lei

Filtre anti-nicotina Altora Ultra Slim 5,7 mm (30)

Filtre anti nicotina si gudron Altora Ultra SlimFiltrele anti-nicotina Altora au proprietatea de a absorbi gudronul si nicotina din tigara fara a altera aroma originala a tutunului.Pachetul contine 30 de filtre tigari anti nicotina, dimensiune ultra slim.Diametru: 5,7 mmLungime: 25 mmReducere nicotina: ~76,9%Reducere gudron: ~76%Info: Un mustiuc poate fi utilizat la 4-5 tigari.Se utilizeaza pentru reducerea gudronului si a nicotinei din tigara cu aproximativ 76%, respectiv 76,9%.Pretul afisat este pentru un pachet.Marca: AltoraDescopera gama completa de filtre anti-nicotina (click)..

3,90 Lei 2,90 Lei

Filtre anti-nicotina Altora Slim 6 mm (30)

Filtre anti nicotina Altora SlimFiltrele anti-nicotina Altora au proprietatea de a absorbi gudronul si nicotina din tigara fara a altera aroma originala a tutunului.Pachetul contine 30 de filtre tigari anti nicotina, dimensiune slim.Diametru: 6 mmLungime: 25 mmReducere nicotina: ~76,9%Reducere gudron: ~76%Info: Un mustiuc poate fi utilizat la 4-5 tigari.Se utilizeaza pentru reducerea gudronului si a nicotinei din tigara cu aproximativ 76%, respectiv 76,9%.Pretul afisat este pentru un pachet.Marca: AltoraDescopera gama completa de filtre anti-nicotina (click)..

3,90 Lei 2,90 Lei

Filtre anti-nicotina Altora Regular 8 mm (30)

Set filtre anti-nicotina Altora RegularFiltrele anti-nicotina Altora au proprietatea de a absorbi gudronul si nicotina din tigara fara a altera aroma originala a tutunului.Pachetul contine 30 de filtre tigari anti nicotina, dimensiune regular.Diametru: 8 mmLungime: 23,5 mmReducere nicotina: ~76,9%Reducere gudron: ~76%Info: Un mustiuc poate fi utilizat la 4-5 tigari.Se utilizeaza pentru reducerea gudronului si a nicotinei din tigara cu aproximativ 76%, respectiv 76,9%.Pretul afisat este pentru un pachet.Marca: AltoraDescopera gama completa de filtre anti-nicotina (click)..

3,90 Lei 2,90 Lei

Pouch nicotina Senator Mint Wintergreen Berry

Pouch-uri cu nicotina Senator Strong Mint Wintergreen BerryAroma: wintergreen si mentaConcentratie nicotina: 20 mg/gTarie: tarePlicuri / cutie: 20 bucCum se foloseste?- Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare.- Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism.- Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEEMarca: SenatorDescopera gama completa de pouch-uri cu nicotina (click)..

14,50 Lei

Pouch nicotina Senator Mint Watermelon

Snus nicotina Senator Strong Mint WatermelonAroma: pepene verde si mentaConcentratie nicotina: 20 mg/gTarie: tarePlicuri / cutie: 20 bucCum se foloseste?- Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare.- Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism.- Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEE.Marca: SenatorDescopera gama completa de pouch-uri cu nicotina (click)..

14,50 Lei

Pouch nicotina Senator Mint Raspberry

Nicotina Senator Strong Mint RaspberryAroma: zmeura si mentaConcentratie nicotina: 20 mg/gTarie: tarePlicuri / cutie: 20 bucCum se foloseste?- Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare.- Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism.- Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEEMarca: SenatorDescopera gama completa de pouch-uri cu nicotina (click)..

14,50 Lei

Pouch nicotina Senator Ice Mint

Pliculete nicotina Senator Ice MintAroma: menta cu gheataConcentratie nicotina: 20 mg/gTarie: tarePlicuri / cutie: 20 bucCum se foloseste?- Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare.- Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism.- Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEEMarca: SenatorDescopera gama completa de pouch-uri cu nicotina (click)..

14,50 Lei

Pouch nicotina Senator Fresh Mint

Plic cu nicotina Senator Fresh MintAroma: mentaConcentratie nicotina: 20 mg/gTarie: tarePlicuri / cutie: 20 bucCum se foloseste?- Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare.- Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism.- Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEEMarca: SenatorDescopera gama completa de pouch-uri cu nicotina (click)..

14,50 Lei

Pouch nicotina Senator Classic Tobacco

Pouch nicotina Senator Classic TobaccoAroma: tutunConcentratie nicotina: 20 mg/gTarie: tarePlicuri / cutie: 20 bucCum se foloseste?- Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare.- Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism.- Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEEMarca: SenatorDescopera gama completa de pouch-uri cu nicotina (click)..

14,50 Lei

Tigari de Foi Ambasciator Tradizionale 5

Tigari de foi Ambasciator Tradizionale 5Pachetul contine 5 tigari de foi fara filtru, confectionate manual.Tarie: mediuLungime: 155 mmPretul afisat este pentru un pachet.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: ItalicoDescopera gama completa de tigari de foi fara filtru (click)..

32,00 Lei

Trabucuri Camacho Powerband Assortment (3)

Trabucuri Camacho Powerband Assortment 3Pachet cu 3 trabucuri asortate.1 x Camacho Powerband Robusto (5 x 50)1 x Camacho Powerband Toro (6 x 50)1 x Camacho Powerband Gordo (6 x 60)Tarie: mediuPretul afisat este pentru un pachet.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: CamachoDescopera gama completa de trabucuri (click)..

142,00 Lei

Trabucuri Camacho Aba Assortment (3)

Trabucuri Camacho Aba Assortment 3Pachet cu 3 trabucuri asortate.1 x Camacho American Barrel Aged Robusto (5 x 50)1 x Camacho American Barrel Aged Toro (6 x 50)1 x Camacho American Barrel Aged Gordo (6 x 60)Umplutura: Barrel Aged Corojo, Connecticut Broadleaf, Pennsylvania MaduroInvelis: Connecticut BroadleafTarie: mediuPretul afisat este pentru un pachet.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: CamachoDescopera gama completa de trabucuri (click)..

142,00 Lei

921450 Higrometru humidor Angelo

Higrometru pentru trabucuri AngeloDiametru: 50 mmCuloare: argintiuDescopera gama completa de accesorii trabucuri (click)..

16,00 Lei

921430 Higrometru humidor Angelo

Higrometru pentru humidor AngeloDiametru: 50 mmCuloare: auriuDescopera gama completa de accesorii trabucuri (click)..

16,00 Lei

311006 Cutter trabucuri WinJet (3 in 1)

Cutter trabucuri cu punch WinJetCutter trabucuri cu taietura normala si in V confectionat din otel inoxidabil, prevazut cu lame din otel inoxidabil.Inaltime: 8 cmInel: 58 (22.83 mm)Material: otel inoxidabilCuloare: negru si argintiuContine punch pentru trabucuri.Livrare in cutie cadou WinJet.Descopera gama completa de cutter trabucuri (click)..

179,00 Lei