Noutati

Produse pe pagină:
Sortare după:

Tuburi Tigari Pall Mall Black Multifilter 200

Tuburi Tigari Pall Mall Black Multifilter 200 - Specificatii produsCaracteristici:Cutia contine 200 de tuburi cu multifiltru alb cu carbon activ.Lungime tub: 84 mmDiametru: 8 mmLungime filtru: 16 mmCuloare tigara: alba cu filtru albBeneficiati de transport gratuit la comanda de 25 cutii.Descopera gama completa de tuburi tigari multifiltru cu carbon (click)..

9,90 Lei

Coniac Martell VSOP (0.7L, 40%)

Coniac Martell VSOP (0.7L, 40%) - Specificatii produsCaracteristici:Categorie: ConiacStil: VSOP (Very Superior Old Pale)Litraj: 0.7 LAlcool: 40%Miros: Note de fructe cu tonuri de lemn si flori uscateGust: Arome de piersica, prune, caise cu accente de fructe uscate si condimenteCuloare: AmbraTara de origine: FrantaMarca: MartellPretul afisat este pentru o sticla si include Sistemul Garantie - Returnare de 0.50 lei.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Consumul excesiv de alcool poate dauna grav sanatatii!Descopera gama completa de bauturi (click)..

217,00 Lei

Coniac Martell VS (0.7L, 40%)

Coniac Martell VS (0.7L, 40%) - Specificatii produsCaracteristici:Categorie: ConiacStil: VS (Very Special)Litraj: 0.7 LAlcool: 40%Miros: Note de pere, lamaie si sofran cu accent de trandafir si tonuri de lemnGust: Arome de lemn de stejar cu fructe si vanilieCuloare: AmbraTara de origine: FrantaMarca: MartellPretul afisat este pentru o sticla si include Sistemul Garantie - Returnare de 0.50 lei.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Consumul excesiv de alcool poate dauna grav sanatatii!Descopera gama completa de bauturi (click)..

148,00 Lei

Coniac Remy Martin VSOP (0.7L, 40%)

Coniac Remy Martin VSOP (0.7L, 40%) - Specificatii produsCaracteristici:Categorie: ConiacStil: VSOP (Very Superior Old Pale)Litraj: 0.7 LAlcool: 40%Miros: Note de vanilie, flori si fructeGust: Accente zemoase de fructe cu note de lemn de stejar si lemn dulceCuloare: AmbraTara de origine: FrantaMarca: Remy MartinPretul afisat este pentru o sticla si include Sistemul Garantie - Returnare de 0.50 lei.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Consumul excesiv de alcool poate dauna grav sanatatii!Descopera gama completa de bauturi (click)..

234,00 Lei

Coniac Remy Martin 1738 Accord Royal (0.7L, 40%)

Coniac Remy Martin 1738 Accord Royal (0.7L, 40%) - Specificatii produsCaracteristici:Categorie: ConiacStil: XO (Extra Old)Litraj: 0.7 LAlcool: 40%Miros: Nuante de prune si smochine cu accente de caramel si lemn de stejarGust: Note dulci de caramel cu nuante de ciocolata neagra si condimenteCuloare: AmbraTara de origine: FrantaMarca: Remy MartinPretul afisat este pentru o sticla si include Sistemul Garantie - Returnare de 0.50 lei.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Consumul excesiv de alcool poate dauna grav sanatatii!Descopera gama completa de bauturi (click)..

305,00 Lei

Coniac Hennessy VSOP Privilege (0.7L, 40%)

Coniac Hennessy VSOP Privilege (0.7L, 40%) - Specificatii produsCaracteristici:Categorie: ConiacStil: VSOP (Very Superior Old Pale)Litraj: 0.7 LAlcool: 40%Miros: Nuante de fructe si violete cu note fine de condimente, must, stafide si caiseGust: Accent de fructe glasate cu lemn de stejar si vanilieCuloare: AmbraTara de origine: FrantaMarca: HennessyPretul afisat este pentru o sticla si include Sistemul Garantie - Returnare de 0.50 lei.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Consumul excesiv de alcool poate dauna grav sanatatii!Descopera gama completa de bauturi (click)..

285,00 Lei

Coniac Hennessy VS (0.7L, 40%)

Coniac Hennessy VS (0.7L, 40%) - Specificatii produsCaracteristici:Categorie: ConiacStil: VS (Very Special)Litraj: 0.7 LAlcool: 40%Miros: Note bogate de nuci, condimente si lemn de stejar cu nuante dulciGust: Accent de arome florale cu note de fructe de padure, migdale, lemn si vanilieCuloare: AmbraTara de origine: FrantaMarca: HennessyPretul afisat este pentru o sticla si include Sistemul Garantie - Returnare de 0.50 lei.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Consumul excesiv de alcool poate dauna grav sanatatii!Descopera gama completa de bauturi (click)..

184,00 Lei

Coniac Courvoisier VSOP (0.7L, 40%)

Coniac Courvoisier VSOP (0.7L, 40%) - Specificatii produsCaracteristici:Categorie: ConiacStil: VSOP (Very Superior Old Pale)Litraj: 0.7 LAlcool: 40%Miros: Accente de piersici si migdale cu note de iasomie si moscGust: Note bogate de piersica, migdale rumenite, vanilie si lemn de stejarCuloare: AmbraTara de origine: FrantaMarca: CourvoisierPretul afisat este pentru o sticla si include Sistemul Garantie - Returnare de 0.50 lei.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Consumul excesiv de alcool poate dauna grav sanatatii!Descopera gama completa de bauturi (click)..

195,00 Lei

Coniac Courvoisier VS (0.7L, 40%)

Coniac Courvoisier VS (0.7L, 40%) - Specificatii produsCaracteristici:Categorie: ConiacStil: VS (Very Special)Litraj: 0.7 LAlcool: 40%Miros: Note de praline, caramel, lemn de stejar cu accente de prune si portocaleGust: Arome de vanilie, caramel si fructe uscate cu nuante de stejar si condimente subtileCuloare: AmbraTara de origine: FrantaMarca: CourvoisierPretul afisat este pentru o sticla si include Sistemul Garantie - Returnare de 0.50 lei.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Consumul excesiv de alcool poate dauna grav sanatatii!Descopera gama completa de bauturi (click)..

144,00 Lei

Coniac Courvoisier VS (0.5L, 40%)

Coniac Courvoisier VS (0.5L, 40%) - Specificatii produsCaracteristici:Categorie: ConiacStil: VS (Very Special)Litraj: 0.5 LAlcool: 40%Miros: Note de praline, caramel, lemn de stejar cu accente de prune si portocaleGust: Arome de vanilie, caramel si fructe uscate cu nuante de stejar si condimente subtileCuloare: AmbraTara de origine: FrantaMarca: CourvoisierPretul afisat este pentru o sticla si include Sistemul Garantie - Returnare de 0.50 lei.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Consumul excesiv de alcool poate dauna grav sanatatii!Descopera gama completa de bauturi (click)..

103,00 Lei

Rom Don Papa 10 Ani (0.7L, 43%)

Rom Don Papa 10 Ani (0.7L, 43%) - Specificatii produsCaracteristici:Categorie: RomStil: DarkLitraj: 0.7 LAlcool: 43%Vachime: 10 aniMiros: Accente de caise, fructe uscate si cirese cu note de citrice caramelizate si vanilieGust: Nuante intense de fructe dulci si lemn de stejar cu note de cirese, vanilie, citrice si condimenteCuloare: AmbraTara de origine: FilipineMarca: Bleeding Heart Rum CoPretul afisat este pentru o sticla si include Sistemul Garantie - Returnare de 0.50 lei.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Consumul excesiv de alcool poate dauna grav sanatatii!Descopera gama completa de bauturi (click)..

549,00 Lei

Filtre tigari Senator Menthol Slim Long 6/22 (100)

Filtre tigari Senator Menthol Slim Long 6/22 (100) - Specificatii produsPlicul contine 100 de filtre slim long.Display: 40 plicuriCaracteristici:Diametru filtru: 6 mmLungime filtru: 22 mmDescopera gama completa de filtre tigari slim (click)..

2,90 Lei

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Gin Tonic Flavored (2%)

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Gin Tonic Flavored (2%) - Specificatii produsElf bar sunt dispozitive de unica folosinta electronice care au un design portabil de dimensiuni mici si compacte, ideale pentru deplasari, iesit in oras, club, petreceri si pentru uz in interior. Reprezinta inlocuitoarele perfecte pentru tigara traditionala, mai ales pentru cei care cauta un dispozitiv usor de utilizat, manevrat, cu o portabilitate excelenta, pentru ati satisface pofta de nicotina oricand si oriunde. Mini narghilele Elf Bar au o capacitate de 600 de pufuri si contin 20 de mg de nicotina cu un sistem inteligent de incalzire, fara a avea butoane. Cand lichidul este epuizat, tigara electronica nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: gin tonicConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 500 - 600Diametru: 16 mmInaltime: 104 mmIndicator LEDMaterial: corp metalicAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEENicotina este o substanta ce provoaca dependenta. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

28,80 Lei

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Golden Tobacco (2%)

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Golden Tobacco (2%) - Specificatii produsElf bar sunt dispozitive de unica folosinta electronice care au un design portabil de dimensiuni mici si compacte, ideale pentru deplasari, iesit in oras, club, petreceri si pentru uz in interior. Reprezinta inlocuitoarele perfecte pentru tigara traditionala, mai ales pentru cei care cauta un dispozitiv usor de utilizat, manevrat, cu o portabilitate excelenta, pentru ati satisface pofta de nicotina oricand si oriunde. Mini narghilele Elf Bar au o capacitate de 600 de pufuri si contin 20 de mg de nicotina cu un sistem inteligent de incalzire, fara a avea butoane. Cand lichidul este epuizat, tigara electronica nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: tutun cu ananasConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 500 - 600Diametru: 16 mmInaltime: 104 mmIndicator LEDMaterial: corp metalicAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEENicotina este o substanta ce provoaca dependenta. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

28,80 Lei

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Menthol (2%)

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Menthol (2%) - Specificatii produsElf bar sunt dispozitive de unica folosinta electronice care au un design portabil de dimensiuni mici si compacte, ideale pentru deplasari, iesit in oras, club, petreceri si pentru uz in interior. Reprezinta inlocuitoarele perfecte pentru tigara traditionala, mai ales pentru cei care cauta un dispozitiv usor de utilizat, manevrat, cu o portabilitate excelenta, pentru ati satisface pofta de nicotina oricand si oriunde. Mini narghilele Elf Bar au o capacitate de 600 de pufuri si contin 20 de mg de nicotina cu un sistem inteligent de incalzire, fara a avea butoane. Cand lichidul este epuizat, tigara electronica nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: mentolConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 500 - 600Diametru: 16 mmInaltime: 104 mmIndicator LEDMaterial: corp metalicAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEENicotina este o substanta ce provoaca dependenta. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

28,80 Lei 27,50 Lei

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Mint Tobacco (2%)

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Mint Tobacco (2%) - Specificatii produsElf bar sunt dispozitive de unica folosinta electronice care au un design portabil de dimensiuni mici si compacte, ideale pentru deplasari, iesit in oras, club, petreceri si pentru uz in interior. Reprezinta inlocuitoarele perfecte pentru tigara traditionala, mai ales pentru cei care cauta un dispozitiv usor de utilizat, manevrat, cu o portabilitate excelenta, pentru ati satisface pofta de nicotina oricand si oriunde. Mini narghilele Elf Bar au o capacitate de 600 de pufuri si contin 20 de mg de nicotina cu un sistem inteligent de incalzire, fara a avea butoane. Cand lichidul este epuizat, tigara electronica nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: tutun si mentaConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 500 - 600Diametru: 16 mmInaltime: 104 mmIndicator LEDMaterial: corp metalicAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEENicotina este o substanta ce provoaca dependenta. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

28,80 Lei 27,50 Lei

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Nuts Tobacco (2%)

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Nuts Tobacco (2%) - Specificatii produsElf bar sunt dispozitive de unica folosinta electronice care au un design portabil de dimensiuni mici si compacte, ideale pentru deplasari, iesit in oras, club, petreceri si pentru uz in interior. Reprezinta inlocuitoarele perfecte pentru tigara traditionala, mai ales pentru cei care cauta un dispozitiv usor de utilizat, manevrat, cu o portabilitate excelenta, pentru ati satisface pofta de nicotina oricand si oriunde. Mini narghilele Elf Bar au o capacitate de 600 de pufuri si contin 20 de mg de nicotina cu un sistem inteligent de incalzire, fara a avea butoane. Cand lichidul este epuizat, tigara electronica nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: tutun si aluneConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 500 - 600Diametru: 16 mmInaltime: 104 mmIndicator LEDMaterial: corp metalicAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEENicotina este o substanta ce provoaca dependenta. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

28,80 Lei 27,50 Lei

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Sangria Flavored (2%)

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Sangria Flavored (2%) - Specificatii produsElf bar sunt dispozitive de unica folosinta electronice care au un design portabil de dimensiuni mici si compacte, ideale pentru deplasari, iesit in oras, club, petreceri si pentru uz in interior. Reprezinta inlocuitoarele perfecte pentru tigara traditionala, mai ales pentru cei care cauta un dispozitiv usor de utilizat, manevrat, cu o portabilitate excelenta, pentru ati satisface pofta de nicotina oricand si oriunde. Mini narghilele Elf Bar au o capacitate de 600 de pufuri si contin 20 de mg de nicotina cu un sistem inteligent de incalzire, fara a avea butoane. Cand lichidul este epuizat, tigara electronica nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: lamaie, menta, portocale, capsuni, vin si gheataConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 500 - 600Diametru: 16 mmInaltime: 104 mmIndicator LEDMaterial: corp metalicAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEENicotina este o substanta ce provoaca dependenta. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

28,80 Lei 27,50 Lei

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Snoow Tobacco (2%)

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Snoow Tobacco (2%) - Specificatii produsElf bar sunt dispozitive de unica folosinta electronice care au un design portabil de dimensiuni mici si compacte, ideale pentru deplasari, iesit in oras, club, petreceri si pentru uz in interior. Reprezinta inlocuitoarele perfecte pentru tigara traditionala, mai ales pentru cei care cauta un dispozitiv usor de utilizat, manevrat, cu o portabilitate excelenta, pentru ati satisface pofta de nicotina oricand si oriunde. Mini narghilele Elf Bar au o capacitate de 600 de pufuri si contin 20 de mg de nicotina cu un sistem inteligent de incalzire, fara a avea butoane. Cand lichidul este epuizat, tigara electronica nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: tutun vanilat si biscuitiConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 500 - 600Diametru: 16 mmInaltime: 104 mmIndicator LEDMaterial: corp metalicAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEENicotina este o substanta ce provoaca dependenta. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

28,80 Lei 27,50 Lei

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Sparkling Wine (2%)

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Sparkling Wine (2%) - Specificatii produsElf bar sunt dispozitive de unica folosinta electronice care au un design portabil de dimensiuni mici si compacte, ideale pentru deplasari, iesit in oras, club, petreceri si pentru uz in interior. Reprezinta inlocuitoarele perfecte pentru tigara traditionala, mai ales pentru cei care cauta un dispozitiv usor de utilizat, manevrat, cu o portabilitate excelenta, pentru ati satisface pofta de nicotina oricand si oriunde. Mini narghilele Elf Bar au o capacitate de 600 de pufuri si contin 20 de mg de nicotina cu un sistem inteligent de incalzire, fara a avea butoane. Cand lichidul este epuizat, tigara electronica nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: vin spumantConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 500 - 600Diametru: 16 mmInaltime: 104 mmIndicator LEDMaterial: corp metalicAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEENicotina este o substanta ce provoaca dependenta. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

28,80 Lei 27,50 Lei

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Triple Mint (2%)

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Triple Mint (2%) - Specificatii produsElf bar sunt dispozitive de unica folosinta electronice care au un design portabil de dimensiuni mici si compacte, ideale pentru deplasari, iesit in oras, club, petreceri si pentru uz in interior. Reprezinta inlocuitoarele perfecte pentru tigara traditionala, mai ales pentru cei care cauta un dispozitiv usor de utilizat, manevrat, cu o portabilitate excelenta, pentru ati satisface pofta de nicotina oricand si oriunde. Mini narghilele Elf Bar au o capacitate de 600 de pufuri si contin 20 de mg de nicotina cu un sistem inteligent de incalzire, fara a avea butoane. Cand lichidul este epuizat, tigara electronica nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: menta racoritoareConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 500 - 600Diametru: 16 mmInaltime: 104 mmIndicator LEDMaterial: corp metalicAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEENicotina este o substanta ce provoaca dependenta. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

28,80 Lei 27,50 Lei

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Virginia Tobacco (2%)

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Virginia Tobacco (2%) - Specificatii produsElf bar sunt dispozitive de unica folosinta electronice care au un design portabil de dimensiuni mici si compacte, ideale pentru deplasari, iesit in oras, club, petreceri si pentru uz in interior. Reprezinta inlocuitoarele perfecte pentru tigara traditionala, mai ales pentru cei care cauta un dispozitiv usor de utilizat, manevrat, cu o portabilitate excelenta, pentru ati satisface pofta de nicotina oricand si oriunde. Mini narghilele Elf Bar au o capacitate de 600 de pufuri si contin 20 de mg de nicotina cu un sistem inteligent de incalzire, fara a avea butoane. Cand lichidul este epuizat, tigara electronica nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: tutun VirginiaConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 500 - 600Diametru: 16 mmInaltime: 104 mmIndicator LEDMaterial: corp metalicAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEENicotina este o substanta ce provoaca dependenta. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

28,80 Lei 27,50 Lei

Tutun West Blue (100g)

Tutun West Blue 100g - Specificatii produsTutunul de injectat West Blue te indeamna sa descoperi o sesiune delicioasa de fumat. Este optiunea perfecta pentru cei care doresc sa-si adapteze experienta de fumat si sa-si creeze propriile tigari (MYO - make your own). Blendul deriva dintr-un amestec minutios selectionat, ce combina tutunul Virginia stralucitor, tutunul Burley si tutunul Dark Air Cured. Rezultatul? Un gust plin de caracter, care aduce savoarea subtila a fanului, dulceata naturala si o aroma inconfundabila. O experienta prin care sa iti exprimi gusturile si preferintele in mod unic. Datorita procesului bland de expandare, tutunul de injectat West Blue se apropie de gustul unei tigari Full Flavour West Blue obisnuite, propunand o experienta de fumat autentica. Dintr-un pachet de 100 de grame de tutun de injectat West Blue, se pot obtine pana la 180 de tigarete, oferind o cantitate generoasa pentru a te bucura de momente relaxante si placute de fumat. Incheie-ti fiecare zi cu placere, alaturandu-te universului fascinant al tutunului de injectat West Blue. O experienta autentica, personalizata si neegalata, care iti va incanta simturile si iti va aduce bucurie in fiecare fum.Caracteristici:Amestec: tutun Light Flavour FMC - Virginia, Burley si tutun Dark Air CuredTarie: slab spre mediuGramaj: 100gPunga resigilabila cu sistem Zip Lock pentru pastrarea umiditatii si a prospetimii tutunului. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEEInterzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa. Producator: Imperial TobaccoDescopera gama completa de tutun pentru injectat tigari (click)..

99,90 Lei

Tutun West Red (100g)

Tutun West Red 100g - Specificatii produs Tutunul de injectat West Red este alegerea ideala pentru cei care doresc sa-si personalizeze experienta de fumat si sa-si faca propriile tigari (MYO - make your own). West Red este rezultatul unui blend meticulos creat, derivat dintr-un amestec Full Flavour FMC cu tutun Virginia stralucitor in principal, tutun Burley si, in mai mica masura, tutun Dark Air Cured. Ceea ce face West Red cu adevarat special este procesul sau bland de expandare, care pastreaza esenta si autenticitatea fiecarui ingredient. Gustul rezultat este apropiat de cel al unei tigarete normale Full Flavour West Red, oferindu-ti senzatia autentica pe care o cauti. Un amestec echilibrat, cu un profil senzorial distinct, ce emana un miros si un gust mediu de fan, dulce si cu o aroma naturala imbietoare, tutunul de injectat West Red te va insoti in momentele de relaxare si de savurare a fiecarei tigari. Pachetul de 100 de grame este o invitatie spre o calatorie senzoriala, oferind pana la 180 de tigarete de o calitate exceptionala si un gust inconfundabil. Alege West Red si bucura-te de gustul inconfundabil al tigarilor tale preferate, la tine acasa!Caracteristici:Amestec: tutun Full Flavour FMC - Virginia, Burley si tutun Dark Air CuredTarie: mediu spre tareGramaj: 100gPunga resigilabila cu sistem Zip Lock pentru pastrarea umiditatii si a prospetimii tutunului. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEEInterzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa. Producator: Imperial TobaccoDescopera gama completa de tutun pentru injectat tigari (click)..

99,90 Lei

Denim Red 100's (20)

Tigari Denim Red 100's - Specificatii produsPachet cu 20 tigarete lungi cu filtru.Caracteristici:Gudron: 10 mgNicotina: 0,8 mgLungime tigara: 100 mmSugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Interzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Directiva Consiliului CE 89/662/CEEDescopera gama completa de tigari Carpati (click)..

19,50 Lei

Denim Blue 100's (20)

Tigari Denim Blue 100's - Specificatii produsPachet cu 20 tigarete lungi cu filtru.Caracteristici:Gudron: 6 mgNicotina: 0,5 mgLungime tigara: 100 mmSugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Interzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Directiva Consiliului CE 89/662/CEEDescopera gama completa de tigari Carpati (click)..

19,50 Lei

Tuburi tigari Rollo Micro Slim Blue Extra 25 mm (200)

Tuburi tigari Rollo Micro Slim Blue Extra 25 mm (200) - Specificatii produsCutia contine 200 de tuburi micro slim 5,5 mm cu filtru alb de 25 mm.Caracteristici:Lungime tub: 88 mmDiametru: 5,5 mmLungime filtru: 25 mmAcestea pot fi folosite doar cu aparate pentru injectat tutun micro slim.Beneficiati de transport gratuit la comanda de 25 cutii.Descopera gama completa de tuburi tigari micro slim (click)..

7,50 Lei

Trabucuri Umnum Jumbo (5)

Trabucuri Umnum Jumbo 5 - Specificatii produsCaracteristici:Pachet cu 5 trabucuri ambalate individual in folie de protectie.Lungime: 121 mmInel: 60 (23.62 mm)Umplutura: NicaraguaInvelis: NicaraguaTarie: mediuPretul afisat este pentru un pachet.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: UmnumDescopera gama completa de trabucuri (click)..

99,00 Lei

Trabucuri Umnum Canonazo (5)

Trabucuri Umnum Canonazo 5 - Specificatii produsCaracteristici:Pachet cu 5 trabucuri ambalate individual in folie de protectie.Lungime: 133 mmInel: 52 (20.47 mm)Umplutura: NicaraguaInvelis: NicaraguaTarie: mediuPretul afisat este pentru un pachet.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: UmnumDescopera gama completa de trabucuri (click)..

89,00 Lei

Trabucuri Umnum Bond (5)

Trabucuri Umnum Bond 5 - Specificatii produsCaracteristici:Pachet cu 5 trabucuri ambalate individual in folie de protectie.Lungime: 114 mmInel: 44 (17.32 mm)Umplutura: NicaraguaInvelis: NicaraguaTarie: mediuPretul afisat este pentru un pachet.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: UmnumDescopera gama completa de trabucuri (click)..

72,00 Lei

Trabucuri Oliva NUB 460 Maduro Gordito (12)

Trabucuri Oliva NUB 460 Maduro Gordito 12 - Specificatii produsCaracteristici:Cutie de lemn cu 12 trabucuri ambalate individual in tub de pastrare.Lungime: 102 mmInel: 60 (23.62 mm)Umplutura: NicaraguaInvelis: NicaraguaTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: OlivaDescopera gama completa de trabucuri (click)..

598,00 Lei

Trabucuri Oliva NUB 460 Cameroon Gordito (12)

Trabucuri Oliva NUB 460 Cameroon Gordito 12 - Specificatii produsCaracteristici:Cutie de lemn cu 12 trabucuri ambalate individual in tub de pastrare.Lungime: 102 mmInel: 60 (23.62 mm)Umplutura: NicaraguaInvelis: CameroonTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: OlivaDescopera gama completa de trabucuri (click)..

598,00 Lei

Trabucuri Zino Nicaragua Half Corona (5)

Trabucuri Zino Nicaragua Half Corona 5 - Specificatii produsCaracteristici:Pachet cu 5 trabucuri confectionate manual.Lungime: 100 mmInel: 44 (17.32 mm)Umplutura: Republica Dominicana, Honduras si NicaraguaInvelis: EcuadorianTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de trabucuri (click)..

135,00 Lei

287025 Punch trabucuri Caseti cu stand Grey

287025 Punch trabucuri Caseti cu stand Grey - Specificatii produsCaracteristici:Material: otel inoxidabil si plasticDiametru: 6 mm si 8 mmCuloare: griPoate fi folosit si pe post de suport pentru trabucuri.Livrare in cutie cadou Caseti.Descopera gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

155,00 Lei

287023 Punch trabucuri Caseti cu stand Red

287023 Punch trabucuri Caseti cu stand Red - Specificatii produsCaracteristici:Material: otel inoxidabil si plasticDiametru: 6 mm si 8 mmCuloare: rosuPoate fi folosit si pe post de suport pentru trabucuri.Livrare in cutie cadou Caseti.Descopera gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

155,00 Lei

287022 Punch trabucuri Caseti cu stand Blue

287022 Punch trabucuri Caseti cu stand Blue - Specificatii produsCaracteristici:Material: otel inoxidabil si plasticDiametru: 6 mm si 8 mmCuloare: albastruPoate fi folosit si pe post de suport pentru trabucuri.Livrare in cutie cadou Caseti.Descopera gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

155,00 Lei

287021 Punch trabucuri Caseti cu stand Black

287021 Punch trabucuri Caseti cu stand Black - Specificatii produsCaracteristici:Material: otel inoxidabil si plasticDiametru: 6 mm si 8 mmCuloare: negruPoate fi folosit si pe post de suport pentru trabucuri.Livrare in cutie cadou Caseti.Descopera gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

155,00 Lei

921330 Higrometru humidor Angelo

921330 Higrometru humidor Angelo - Specificatii produsHigrometru pentru verificat umiditatea din humidoarele pentru trabucuri.Caracteristici:Diametru: 45 mmCuloare: negru cu argintiuModel: analogDescopera gama completa de accesorii trabucuri (click)..

14,50 Lei

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Lemon Lime (2%)

Elf Bar 600V2 Tigara Electronica Lemon Lime (2%) - Specificatii produsElf bar sunt dispozitive de unica folosinta electronice care au un design portabil de dimensiuni mici si compacte, ideale pentru deplasari, iesit in oras, club, petreceri si pentru uz in interior. Reprezinta inlocuitoarele perfecte pentru tigara traditionala, mai ales pentru cei care cauta un dispozitiv usor de utilizat, manevrat, cu o portabilitate excelenta, pentru ati satisface pofta de nicotina oricand si oriunde. Mini narghilele Elf Bar au o capacitate de 600 de pufuri si contin 20 de mg de nicotina cu un sistem inteligent de incalzire, fara a avea butoane. Cand lichidul este epuizat, tigara electronica nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: lamaie si lamaie verdeConcentratie nicotina: 20 mg/mlCapacitate pufuri: 500 - 600Diametru: 16 mmInaltime: 104 mmIndicator LEDMaterial: corp metalicAtentie! Dispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEENicotina este o substanta ce provoaca dependenta. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

28,80 Lei 27,50 Lei

Tigari de foi RIO Brown Filter by RioTabak 65g (caramel) 50

Tigari de foi RIO Brown Filter by RioTabak 65g (caramel) 50 - Specificatii produsTigarile de Foi RIO Brown Filter by RioTabak 65g (caramel) 50 propun o sesiune de fumat unica si imbietoare. Pachetul contine 50 de tigari de foi cu filtru cu aroma distincta de caramel, ce te invita intr-o calatorie senzoriala memorabila. Fiecare tragere dezvaluie o savoare dulce si imbietoare, care te incanta si iti imbunatateste momentele de relaxare. Aromele de caramel se imbina armonios cu tutunul American Blend, creand o simfonie a gusturilor. Sunt un adevarat deliciu pentru simturi!Cu o lungime de 84 mm si un diametru de 8 mm, fiecare tigara de foi RIO Brown Filter este o opera de arta in sine. Taria medie, perfect echilibrata, te incurajeaza sa te bucuri de fiecare fum intr-o maniera relaxata si placuta. Fie ca esti un pasionat al tutunului cu note de caramel sau doar cauti o experienta de fumat inedita, tigarile de foi cu filtru RIO Brown te vor incanta cu fiecare tragere, oferindu-ti un moment de pura placere si satisfactie.Caracteristici:Pachetul contine 50 de tigari de foi cu filtru si aroma de caramel, ambalate individual.Aroma: caramelTutun: American BlendLungime: 84 mmDiametru: 8 mmTarie: mediuGreutate pachet: 65g +/- 10%Pretul afisat este pentru un pachet.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Marca: RioTabakDescopera gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

59,90 Lei

Rom Plantation XO 20TH Anniversary (0.7L, 40%)

Rom Plantation XO 20TH Anniversary (0.7L, 40%) - Specificatii produsCaracteristici:Categorie: RomStil: DarkLitraj: 0.7 LAlcool: 40%Miros: Nuante intense de caramel, cirese, vanilie si scortisoara cu note de cocos si bananeGust: Arome de lemn de stejar, ciocolata neagra, frunze de tutun, portocale cu note usoare de piperCuloare: AmbraTara de origine: BarbadosMarca: PlantationPretul afisat este pentru o sticla.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Consumul excesiv de alcool poate dauna grav sanatatii!Descopera gama completa de bauturi (click)..

225,00 Lei

Trabucuri Plasencia Alma Fuerte Eduardo I Toro (10)

Trabucuri Plasencia Alma Fuerte Eduardo I Toro 10 - Specificatii produsCaracteristici:Cutie din lemn cu 10 trabucuri confectionate manual.Lungime: 158 mmInel: 54 (21.26 mm)Invelis: NicaraguaUmplutura: NicaraguaTarie: tarePretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Descopera gama completa de trabucuri republica dominicana (click)..

890,00 Lei

13369 Etui Conuri RAW Aluminiu

Etui conuri RAW aluminiu - Specificatii produsEtui pentru depozitat conuri marca RAW confectionat din aluminiu.Caracteristici:Material: aluminiuLungime: 114 mmDiametru interior: 15 mmCuloare: griDescopera gama completa de accesorii (click)..

17,50 Lei

Conuri RAW Black Prerolled Cone KS (20)

Conuri RAW Black Prerolled Cone KS - Specificatii ProdusCaracteristici:Pachetul contine 20 conuri gata rulate cu filter tips RAW.Conuri maro cu hartie RAW Unbleached din Alcoy Spain.Unbleached.Vegan friendly.Ultra light.Descopera gama completa de conuri pre-rulate (click)..

18,50 Lei

Foite Rulat Tutun Altora Black Ultra Thin (14 gsm)

Foite rulat tutun Altora Black Ultra Thin (14 gsm) - Specificatii produsFoite de calitate ultra subtiri (transparente) marca ,,Altora'' pentru rulat tigari fabricate in Spania.Pachetul contine 50 foite cut corner, slow burning.Caracteristici:Lungime: 69 mmLatime: 36 mmGrosime: 14 g/m²Made in Alcoy Spain, the birthplace of rolling paper!Ultra ThinNatural Arabic GumCut CornerSlow BurningSingle WideDescopera gama completa de foite rulat tutun (click)..

1,20 Lei 0,80 Lei

152333 Zippo Insert Gaz (pentru pipa)

Zippo insert cu gaz (pentru pipa) - Specificatii produsBricheta Zippo Insert Gaz este un accesoriu indispensabil pentru pasionatii de pipa. Zippo redefineste arta fumatului cu pipa, oferind o flacara constanta si precisa pentru o experienta aromata impecabila. Fabricat in SUA din materiale de calitate, se remarca prin durabilitatea sa exceptionala si designul elegant argintiu, oferind o nota speciala ritualului fumatului. Reincarcarea facila cu gaz si aprinderea usoara cu rotita zimtata fac din acest insert o alegere practica si convenabila pentru fumatorii vechi, dar si pentru cei aflati la inceput de drum. Dimensiunile compacte si greutatea redusa o fac usor de transportat si de utilizat oriunde. Pe langa caracteristicile sale practice, bricheta Zippo se remarca si prin designul sau elegant. Finisajul argintiu confera o nota eleganta si distinctivitate, facand din acest insert un accesoriu deopotriva util si estetic. Pentru fumatorii care apreciaza calitatea, durabilitatea si performanta Zippo Insert este o alegere perfecta.Caracteristici:Tip flacara: normalaProvenienta: SUACombustibil: gazSe livreaza fara gaz, din motive de siguranta, trebuie incarcat.Compatibil cu toate carcasele Zippo Standard (NU este compatibil cu carcase SLIM)Descopera gama completa de accesorii Zippo (click)..

65,00 Lei

Rom Bumbu The Original (0.7L, 40%)

Rom Bumbu The Original (0.7L, 40%) - Specificatii produsRomul Bumbu The Original 0.7L se mandreste cu o reteta secreta veche de secole, transmisa din generatie in generatie inca din secolul al XVI-lea. Pastrand intacte traditiile artizanale, acest rom de exceptie aduce in prezent o aroma autentica si o istorie fascinanta. In fiecare strop de Bumbu The Original se regaseste esenta Caraibelor, reprezentata prin condimentele fierbinti si ingredientele naturale, distilate cu migala in loturi mici. Nectarul auriu obtinut din trestie de zahar de cea mai buna calitate este maturat cu grija timp de pana la 15 ani in butoaie de bourbon din Kentucky, conferindu-i o complexitate uluitoare. La degustare, buchetul generos dezvaluie note imbietoare de vanilie si caramel, completate cu subtile accente de stejar. Gustul cremos si finish-ul dulce al Bumbu The Original te vor purta instantaneu pe plajele insorite ale Caraibelor. Fiecare picatura vorbeste despre pasiune, traditie si calitate, facand din acest rom o capodopera a distilarii. Culoarea sa de ambra reflecta bogatia aromelor si maturitatea impecabila a acestui rom, facandu-l o bijuterie a colectiei tale. Alege-l si descopera gustul autentic al Caraibelor.Caracteristici:Categorie: RomStil: DarkLitraj: 0.7 LAlcool: 40%Miros: Note de vanilie, caramel si lemn de stejarGust: Arome de scortisoara, banane si ciocolataCuloare: Auriu ChihlimbarTara de origine: CaraibeMarca: Bumbu RumPretul afisat este pentru o sticla si include Sistemul Garantie - Returnare de 0.50 lei.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Consumul excesiv de alcool poate dauna grav sanatatii!Descopera gama completa de bauturi (click)..

155,90 Lei

Rom Ron Barcelo Imperial 40 Aniversario (0.7L, 43%)

Rom Ron Barcelo Imperial 40 Aniversario (0.7L, 43%) - Specificatii produsRomul Barcelo Imperial 40 Aniversario 0.7L este o bijuterie a distileriei Barcelo. Iar medalia de aur castigata la London Spirits Competition in 2023 ii confirma prestigiul. Aceasta editie aniversara este un omagiu adus celor 40 de ani de excelenta in productia de rom de calitate superioara. Amestecul vintage este creat din cele mai pretioase romuri de rezerva din istoria Barceló, maturate in butoaie de stejar american si frantuzesc, cu diverse grade de ardere. Dupa aceasta maturare atenta, amestecul vintage este lasat sa se odihneasca in cuve europene, unde se imbogateste in tihna. Imperial 40 Aniversario dezvaluie o paleta complexa de arome si nuante in fiecare inghititura.  Acest rom promite o experienta gustativa memorabila, cu note seducatoare de crême brûlée, stafide caramelizate si condimente exotice, completate de o textura catifelata si un finish prelung, imbogatit cu subtile accente de tutun. Intr-o nuanta aurie de cupru, Barcelo Imperial 40 Aniversario te invita sa te lasi purtat de valurile gustative ale celor patru decenii de excelenta in arta distilarii romului.Caracteristici:Categorie: RomStil: DarkLitraj: 0.7 LAlcool: 43%Miros: Stafide caramelizate, cirese uscate si condimenteGust: Nuante de fructe, condimente, nuci si lemnCuloare: Auriu chihlimbarTara de origine: Republica DominicanaMarca: BarceloPretul afisat este pentru o sticla si include Sistemul Garantie - Returnare de 0.50 lei.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Consumul excesiv de alcool poate dauna grav sanatatii!Descopera gama completa de bauturi (click)..

599,00 Lei

Trabucuri Benchmade Cazadore (25)

Trabucuri Benchmade Cazadore 25 - Specificatii produsTrabucurile Benchamade Cazadore (25) reprezinta un tribut adus pasiunii si maiestriei in arta trabucului, propunand o experienta autentica si plina de savoare pentru iubitorii de trabucuri. Fiecare trabuc Benchamade Cazadore este realizat manual de producatorul Pepin Garcia, un maestru recunoscut in lumea trabucurilor, utilizand un amestec premium de tutun cubanez si nicaraguan. Invelisul nicaraguan si liantul dublu de frunze bogate din Nicaragua completeaza armonios profilul gustativ al acestor trabucuri, dezvaluind note atragatoare de piele, pamant, boabe de cafea si condimente gustoase. Cu o circumferinta de 46 mm si o lungime de 16,5 cm, fiecare Benchamade Cazadore este perfect proportionat pentru a oferi un fum imbietor si satisfacator. Profilul mediu spre plin este ideal pentru cei care cauta o experienta autentica si bogata in arome in lumea trabucurilor. Combina trabucul cu un bourbon sau rom pentru o experienta completa. Cu un raport excelent intre calitate si pret, aceste trabucuri sunt o alegere ideala pentru orice iubitor al trabucurilor.Caracteristici:Cutie din lemn cu 25 de trabucuri ambalate individual in folie de pastrare.Lungime: 165 mmInel: 46 (18.11 mm)Umplutura: NicaraguaInvelis: NicaraguaTarie: tarePretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Marca: BenchmadeDescopera gama completa de trabucuri (click)..

488,00 Lei

Trabucuri Benchmade Robusto (25)

Trabucuri Benchmade Robusto 25 - Specificatii produsTrabucurile Benchamade Robusto (25) sunt o alegere remarcabila pentru cei care apreciaza  o explozie de arome nicaraguane concentrate. Sunt fabricate de Ashton, o companie cunoscuta pentru productia de trabucuri premium de o calitate exceptionala. Cutia contine 25 de trabucuri, fiind ideala pentru a te bucura de o experienta aromata prelungita sau pentru a le oferi cadou unui pasionat de trabucuri. Cu un invelis nicaraguan si o umplutura si legatura tot din Nicaragua, fiecare fum dezvaluie note atragatoare de piele, pamant, boabe de cafea si condimente gustoase. Profilul gustativ al acestor trabucuri oscileaza intre mediu si plin, oferind o adancime si o complexitate extraordinare in fiecare tragere. Amestecul premium de tutunuri ofera o aroma consistenta pe parcursul intregii arderi. Cu o circumferinta de 50 mm si o lungime de 12,7 cm, trabucul Robusto are un format compact, oferind o ardere echilibrata si o aroma complexa, perfecta pentru o relaxare prelungita. Benchamade Robusto este o alegere excelenta pentru cei care cauta un trabuc aromat si robust.Caracteristici:Cutie din lemn cu 25 de trabucuri ambalate individual in folie de pastrare.Lungime: 127 mmInel: 50 (19.69 mm)Umplutura: NicaraguaInvelis: NicaraguaTarie: tarePretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Marca: BenchmadeDescopera gama completa de trabucuri (click)..

488,00 Lei

Trabucuri Benchmade Toro (25)

Trabucuri Benchmade Toro 25 - Specificatii produsTrabucurile Benchamade Toro (25) reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta un trabuc robust si aromat. De la renumitul producator Ashton, cunoscut pentru marci precum La Aroma de Cuba si San Cristobal, vine acest trabuc mai putin cunoscut, dar de o valoare inegalabila: Benchmade! Fiecare Benchmade este realizat manual cu mandrie, folosind un amestec premium de tutun cubanez si nicaraguan, care confera fiecarui trabuc o personalitate distincta si o aroma irezistibila. Cu o legatura dubla de frunze bogate din Nicaragua si un invelis nicaraguan, fiecare tragere dezvaluie note atragatoare de piele, pamant, boabe de cafea si condimente gustoase, oferind o experienta cu adevarat memorabila. Profilul gustativ al acestor trabucuri oscileaza intre mediu si plin, aducand o adancime si o complexitate remarcabile in fiecare fum. Daca esti in cautarea unui trabuc care sa iti ofere o experienta autentica si satisfacatoare, incearca Benchmade si vei descoperi un nou standard de calitate si bun-gust in lumea trabucurilor. Benchamade Toro este o investitie excelenta pentru o experienta de fumat de neuitat.Caracteristici:Cutie din lemn cu 25 de trabucuri ambalate individual in folie de pastrare.Lungime: 152 mmInel: 50 (19.69 mm)Umplutura: NicaraguaInvelis: NicaraguaTarie: tarePretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Marca: BenchmadeDescopera gama completa de trabucuri (click)..

488,00 Lei

Trabucuri Paradiso Elegancia Churchill (25)

Trabucuri Paradiso Elegancia Churchill 25 - Specificatii produsTrabucurile Paradiso Elegancia Churchill (25) promit o sesiune de fumat exceptionala pentru cei care cauta ceva mai mult decat un simplu trabuc. Cutia contine 25 de trabucuri pentru o odisee rafinata si aromata. Invelisul Connecticut Shade, cultivat in Ecuador, este renumit pentru aroma sa fina si delicata. Liantul nicaraguan adauga note de pamant si echilibreaza aromele. Umplutura, un amestec select de tutunuri din Nicaragua, ofera o bogatie de arome complexe si intense. Pe parcursul fumatului, vei fi incantat de notele subtile de piper alb, caju, migdale si cafea, și condimentele matasoase. Se creeaza astfel o simfonie gustativa complexa si satisfacatoare. Profilul trabucurilor este delicat spre mediu, ceea ce le face atragatoare atat pentru cei care prefera aromele mai blande, cat si pentru cei care apreciaza un gust bogat si consistent. Dimensiunile sale (50 inel x 178 mm lungime) ofera o experienta de fumat lunga si complexa, perfecta pentru o relaxare prelungita. Trabucurile ofera o ardere consistenta si o productie generoasa de fum, completand experienta cu o textura fina si o aroma persistenta. Paradiso Elegancia Churchill este un cadou rafinat pentru o experienta aromata de neuitat.Caracteristici:Cutie din lemn cu 25 de trabucuri confectionate manual.Lungime: 178 mmInel: 50 (19.69 mm)Umplutura: NicaraguaInvelis: Ecuador ConnecticutTarie: slab - mediuPretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Marca: ParadisoDescopera gama completa de trabucuri (click)..

794,00 Lei

Trabucuri Paradiso Elegancia Robusto (25)

Trabucuri Paradiso Elegancia Robusto 25 - Specificatii produsTrabucurile Paradiso Elegancia Robusto (25) ofera o experienta de fumat delicata si rafinata, potrivita atat pentru iubitorii de trabucuri cu gust bland, cat si pentru cei care apreciaza aromele subtile si echilibrate. Cu o frunza de invelis blond-aurie din Connecticut, recoltata in Ecuador, si un amestec cremos de tutun de liant si umplutura din Nicaragua, cultivate pe proprietatile selectate ale familiei Garcia, fiecare fum se transforma intr-o calatorie gustativa. In fiecare tragere vei descoperi note subtile de piper alb, caju, migdale si boabe de cafea, care se impletesc armonios cu condimentele matasoase, oferindu-ti o experienta gustativa complexa si delicioasa. Profilul trabucurilor este usor spre mediu, ceea ce le face atragatoare pentru fumatorii care cauta o aroma mai blanda, dar si pentru cei care apreciaza consistenta si echilibrul gustului. Dimensiunile sale (50 inel x 127 mm lungime) ofera o experienta de fumat echilibrata si placuta. Fie ca te relaxezi dupa o zi lunga sau sarbatoresti un moment special, Paradiso Elegancia Robusto iti va incanta simturile.Caracteristici:Cutie din lemn cu 25 de trabucuri confectionate manual.Lungime: 127 mmInel: 50 (19.69 mm)Umplutura: NicaraguaInvelis: Ecuador ConnecticutTarie: slab - mediuPretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Marca: ParadisoDescopera gama completa de trabucuri (click)..

769,00 Lei

Trabucuri Capa Flor Triple Robusto Selection Gift Box (3)

Trabucuri Capa Flor Triple Robusto Selection Gift Box (3) - Specificatii produsTrabucurile Capa Flor Triple Robusto Selection Gift Box (3) sunt un cadou perfect pentru iubitorii de trabucuri care apreciaza varietatea si calitatea. Cutia eleganta din lemn contine trei trabucuri robusto, fiecare avand un profil de gust distinct. Capa Flor Robusto Maduro, Maduro Colorado si Habano isi propun sa iti ofere o experienta de fumat plina si satisfacatoare. Trabucurile din setul Capa Flor Triple Robusto Selection Gift Box au o tarie medie-tare, fiind potrivite atat pentru fumatorii experimentati, cat si pentru cei care doresc sa exploreze aromele complexe ale tutunului mexican. Cutia din lemn ofera o prezentare eleganta si un spatiu ideal pentru pastrarea trabucurilor in conditii optime. Trabucurile sunt fabricate manual pentru o ardere consistenta si o sesiune de fumat impecabila. Varietatea de arome ofera o explorare bogata a universului trabucurilor, satisfacand gusturi diverse. Capa Flor Triple Robusto Selection Gift Box este un cadou inedit pentru o experienta aromata de neuitat.Caracteristici:Cutie din lemn cu 3 trabucuri robusto asortate:1 x Capa Flor Robusto Maduro1 x Capa Flor Robusto Maduro Colorado1 x Capa Flor Robusto HabanoLungime: 127 mmInel: 50 (19.6 mm)Tarie: mediu - tarePretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de trabucuri (click)..

109,00 Lei

Trabucuri CAO Cameroon Perfecto (20)

Trabucuri CAO Cameroon Perfecto 20 - Specificatii produsTrabucurile CAO Cameroon Perfecto (20) ofera o experienta de fumat cu adevarat remarcabila. Echilibrul sau extraordinar, obtinut prin combinatia perfecta a unui invelis dulce din Camerun si a unui amestec bogat si pamantesc din Nicaragua, il face o alegere exceptionala pentru fumatorii priceputi. Cutia contine 20 de trabucuri, fiind ideala pentru a te bucura de o experienta aromata prelungita sau pentru a le oferi cadou unui pasionat de trabucuri. Cu o circumferinta de 48 mm si o lungime de 10,16 cm, trabucul Cameroon Perfecto are un format Perfecto, oferind o ardere consistenta si o aroma complexa, perfecta pentru o relaxare prelungita. Invelisul Camerun rosu Grade One African este renumit pentru dulceata sa subtila si aroma sa delicata. Legatura reprezinta un strat de tutun nicaraguan, ce adauga note de pamant si echilibreaza aromele. Umplutura este un amestec select de tutunuri din Nicaragua, oferind o bogatie de arome complexe si intense. Cameroon Perfecto se remarca prin aromele sale echilibrate de cafea, picante si pamantii, completate de note subtile de dulceata caracteristica a invelisului din Camerun. CAO Cameroon Perfecto este o alegere excelenta pentru cei care cauta un trabuc echilibrat, aromat si cu o constructie impecabila.Caracteristici:Cutie din lemn cu 20 de trabucuri confectionate manual.Lungime: 101 mmInel: 48 (18.90 mm)Umplutura: NicaraguaInvelis: NicaraguaTarie: slab - mediuPretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Marca: CAODescopera gama completa de trabucuri (click)..

559,00 Lei

Trabucuri CAO Bones Chicken Foot (20)

Trabucuri CAO Bones Chicken Foot 20 - Specificatii produsTrabucurile CAO Bones Chicken Foot (20) propun un joc de arome intense, o explozie de savoare concentrata pentru cei care cauta o experienta de fumat perfecta. Realizate cu pricepere de brandul CAO, acest set contine 20 de trabucuri de exceptie. Numele lor, Chicken Foot, sunt inspirate de jocurile de domino si aduc un element ludic si distractiv in experienta de fumat adevarata. Cu o circumferinta de 54 mm si o lungime de 12,7 cm, trabucul Chicken Foot ofera o ardere consistenta si o aroma concentrata. Invelisul din Connecticut Broadleaf si legatura din Connecticut Shade propune o nota distinctiva si eleganta. Originare din Nicaragua, trabucurile imbina umplutura din Honduran Jamastran, Honduran La Entrada, Nicaraguan Esteli si Dominican Piloto Cubano, oferind o varietate bogata de arome si gusturi. Chicken Foot se remarca prin aromele sale echilibrate de lemn, nuci si vanilie. Trabucul ofera o ardere consistenta si o productie generoasa de fum, completand experienta cu o textura fina si o aroma persistenta. O alegere perfecta pentru momente de relaxare mai scurte, dar pline de savoare.Caracteristici:Cutie din lemn cu 20 de trabucuri confectionate manual.Lungime: 127 mmInel: 54 (21.26 mm)Umplutura: Nicaragua, Republica Dominicana si HondurasInvelis: Connecticut ShadeTarie: mediu - tarePretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Marca: CAODescopera gama completa de trabucuri (click)..

654,00 Lei

Trabucuri CAO Bones Blind Hughie (20)

Trabucuri CAO Bones Blind Hughie 20 - Specificatii produsTrabucurile CAO Bones Blind Hughie (20) poarta o poveste captivanta, inspirata de jocul de domino si zaruri. Fiecare trabuc din cutie este o invitatie la conexiune si o celebrare a spiritului uman. Trabucurile vin frumos impachetate intr-o cutie de 20 de bucati, ideala pentru a te bucura de o experienta aromata prelungita sau pentru a le oferi cadou unui pasionat de trabucuri. CAO Bones Blind Hughie este un trabuc creat pentru a oferi o experienta de fumat plina de savoare. Amestecul special brevetat de tutun din Honduras, Nicaragua si Republica Dominicana este completat perfect de un invelis Connecticut Broadleaf neted. Legatura Connecticut Shade ofera o ardere consistenta si uniforma. Trabucul are o tarie medie spre corpolenta, ideala pentru cei care doresc o aroma bogata si complexa. Aromele de cedru, lemn dulce, cafea si ciocolata se combina armonios, oferind o experienta gustativa memorabila. Trabucurile CAO Bones Blind Hughie sunt ideale pentru o relaxare prelungita dupa o zi stresanta, o iesire cu prietenii pasionati de trabucuri sau o ocazie speciala. Se potrivesc perfect cu o bautura fina, precum un coniac sau un whisky, pentru a completa experienta senzoriala.Caracteristici:Cutie din lemn cu 20 de trabucuri confectionate manual si 2 zaruri de joc incluse.Lungime: 152 mmInel: 54 (21.26 mm)Umplutura: Nicaragua, Republica Dominicana si HondurasInvelis: Connecticut ShadeTarie: mediu - tarePretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Marca: CAODescopera gama completa de trabucuri (click)..

732,00 Lei

Trabucuri Balmoral BDS Short Corona (5)

Trabucuri Balmoral BDS Short Corona 5 - Specificatii produsTrabucurile Balmoral BDS Short Corona (5) sunt un deliciu pentru pasionatii de trabucuri care se afla in cautarea unei experiente distinse. Pachetul contine 5 trabucuri scurte format Corona pentru o sesiune de fumat rafinata si usoara. Cu dimensiuni ideale, de lungime de 100 mm si un inel de 41 (16.54 mm), trabucurile Short Corona ofera o experienta de fumat echilibrata si placuta, perfecta pentru cei care doresc o aroma concentrata si o ardere rapida. Umplutura este un amestec select de tutunuri din Republica Dominicana, renumite pentru savoarea lor bogata si complexa. Invelisul din Connecticut Shade ofera o aroma mai fina si mai delicata. Trabucurile Balmoral BDS Short Corona au o tarie slaba-medie, fiind potrivite pentru toti iubitorii de trabucuri, indiferent de nivelul lor de experienta. Balmoral BDS Short Corona  este alegerea perfecta pentru a te bucura de o pauza relaxanta sau pentru a sarbatori momente speciale alaturi de prieteni. Acesta se potriveste de minune cu o bautura fina aducand un plus de rafinament si savoare experientei tale. Fie ca alegi sa le savurezi individual sau sa le oferi cadou unui cunoscator pasionat de trabucuri, vei experimenta momente relaxante si gusturi sofisticate.Caracteristici:Pachet cu 5 trabucuri.Lungime: 100 mmInel: 41 (16.54 mm)Umplutura: Republica DominicanaInvelis: Connecticut ShadeTarie: slab - mediuPretul afisat este pentru un pachet.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de trabucuri (click)..

73,00 Lei

Trabucuri Balmoral BDS Corona Tubos (5)

Trabucuri Balmoral BDS Corona Tubos 5 - Specificatii produsTrabucurile Balmoral BDS Corona Tubos (5) sunt o alegere minunata pentru oricine apreciaza o sedinta de fumat de calitate superioara. Pachetul elegant contine 5 trabucuri de calitate premium, ambalate individual in tuburi de protectie. Fiecare trabuc are o lungime de 145 mm si un inel de 42 (16.54 mm), oferind o durata de ardere ideala si o aroma echilibrata. Umplutura provine din tutunuri selectate din Republica Dominicana, Brazilia si Cuba, oferind o gama bogata de arome. Invelisul Connecticut Shade completeaza experienta cu o textura fina si note delicate. Trabucurile Balmoral BDS Corona Tubos au o tarie medie, fiind potrivite atat pentru fumatorii cu experienta, cat si pentru cei care doresc sa exploreze aromele complexe ale trabucurilor premium. Aprinzand un trabuc Balmoral BDS Corona Tubos, te vei bucura de o evadare aromata echilibrata. Notele dulci de cedru si cafea se impletesc armonios cu aromele subtile de condimente si fructe uscate, oferind o experienta de fumat memorabila. Se potrivesc de minune cu o bautura fina, precum un coniac sau un whisky, pentru a completa experienta senzoriala.Caracteristici:Pachet cu 5 trabucuri ambalate individual in tub de pastrare.Lungime: 145 mmInel: 42 (16.54 mm)Umplutura: Republica Dominicana, Brazilia si CubaInvelis: Connecticut ShadeTarie: mediuPretul afisat este pentru un pachet.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de trabucuri (click)..

92,00 Lei

Trabucuri AJ Fernandez Toro Mixed (5)

Trabucuri AJ Fernandez Toro 5 - Specificatii produsTrabucurile AJ Fernandez Toro (5) te invita sa iei parte la o experienta de neuitat, cu o selectie de 5 trabucuri premium, confectionate manual. Fiecare trabuc din selectie are o personalitate unica, satisfacand preferinte diverse. New World Oscuro cu o lungime de 165 mm si un inel de 55, seduce prin forta sa medie-inalta si aromele bogate de pamant, ciocolata neagra si piper negru. New World Puro Especial este un trabuc robust, cu o lungime de 165 mm si un inel de 52, care ofera o experienta aromata intensa, caracterizata de note de cafea, lemn dulce si condimente. Bella Artes Maduro are o lungime de 152 mm si un inel de 54, incantand prin echilibrul perfect dintre aromele dulci de caramel si fructe uscate, completate de note picante subtile. Enclave Habano este un trabuc elegant, cu o lungime de 165 mm si un inel de 52, care ofera o aroma complexa de cedru, piele si cafea, cu o tarie medie-inalta. San Lotano, cel mai lung din selectie, cu o lungime de 177 mm si un inel de 52, se remarca prin aromele sale rafinate de cacao, lemn dulce si note florale, avand o tarie medie. AJ Fernandez Toro 5 este o colectie ideala pentru degustatori priceputi sau pentru cei care doresc sa exploreze o varietate de arome intense. Perfecta pentru o relaxare prelungita sau o ocazie speciala.Caracteristici:Pachet cu 5 trabucuri confectionate manual:1 x New World Oscuro1 x New World Puro1 x Bella Artes Maduro1 x Enclave Habano1 x San LotanoTarie: mediu si tarePretul afisat este pentru o cutie.Afla cum pastram calitatea trabucurilor (click) inainte sa ajunga la tine.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: AJ FernandezDescopera gama completa de trabucuri (click)..

219,00 Lei