Noutati

Produse pe pagină:
Sortare după:

Tuburi Tigari Ring X-LONG 200

Tuburi tigari filtru lung Ring X-LONG 200Cutia contine 200 de tuburi tigari cu filtru maro, dimensiune standard (king size)Tuburi tigari cu filtru din carbon, lungime filtru extra long (24 mm)Aceste tuburi se pot incarca cu aparate injectat tutun reglabile.Caracteristici:Lungime tub: 84 mmDiametru: 8 mmLungime filtru: 24 mmCuloare filtru: maroDescopera gama completa de tuburi tigari cu filtru de 25 mm (click)..

4,00 Lei

500110 Cutter trabucuri Angelo

Cutter pentru trabucuri AngeloConfectionat din otel inoxidabil, prevazut cu doua lame din otel inoxidabil.Lungime cutter: 9 cmInel cutter: 58 (22.8 mm)Descopera gama completa de cutter trabucuri (click)..

10,00 Lei

Portofel pipa Peterson Avoca 3

Portofel pipa piele naturala Peterson Avoca 3Portofel pentru pipa confectionat din piele naturala, culoare neagra.Caractersitici:- deschidere cu capse- doua buzunare pe interior dintre care unul dedicat pentru pipa- un buzunar pe exterior cu fermoarDescopera gama completa de portofele pentru pipa (click) ..

165,00 Lei

Portofel pipa Peterson Avoca 2

Portofel pipa Peterson Avoca 2Portofel pentru pipa confectionat din piele naturala, culoare neagra.Caractersitici:- deschidere cu capse- doua buzunare pe interior dintre care unul dedicat pentru pipa- un buzunar pe exterior cu fermoarDescopera gama completa de portofele pentru pipa (click) ..

128,00 Lei

Portofel pipa Peterson Avoca 1

Portofel pentru pipa piele naturala Peterson Avoca 1Portofel pentru pipa confectionat din piele naturala, culoare neagra.Caractersitici:- deschidere cu capse magnetice- doua buzunare pe interior dintre care unul dedicat pentru pipa- un buzunar pe exterior cu fermoarDescopera gama completa de portofele pentru pipa (click) ..

155,00 Lei

Filtre pipa Peterson 9 mm Carbon (40)

Filtre pipa 9 mm carbon activ PetersonCaracteristici:Pachetul contine 40 bucatiDiametru: 9 mmLungime: 36 mmFiltru cu carbon activ - absoarbe umezeala si gudronul din fumDescopera gama completa de filtre pipa (click)..

25,00 Lei

Perii curatat pipa Peterson (50)

Perii curatat pipa PetersonPlicul contine 50 bucati.confectionate din bumbacinsertii metalice pentru o mai buna curatarelungime: 15 cmDescopera gama completa de accesorii pipe (click) ..

9,00 Lei

Trabucuri Capa Flor Robusto Connecticut (20)

Trabucuri mexicane Capa Flor Robusto Connecticut (20)Cutie de lemn cu 20 trabucuri.Lungime: 127 mmInel: 50 (19.6 mm)Umplutura: Maduro San AndresInvelis: Habano si MaduroTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Descopera gama completa de trabucuri (click)..

294,00 Lei

Trabucuri Capa Flor Robusto Maduro (20)

Trabucuri de vanzare Capa Flor Robusto Maduro (20)Cutie de lemn cu 20 trabucuri.Lungime: 127 mmInel: 50 (19.6 mm)Umplutura: Nicaragua, San Andres si HabanoInvelis: MaduroTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Descopera gama completa de trabucuri (click)..

299,00 Lei

Trabucuri Capa Flor Robusto Habano (20)

Trabucuri Capa Flor Robusto Habano (20)Cutie de lemn cu 20 trabucuri.Lungime: 127 mmInel: 50 (19.6 mm)Umplutura: Nicaragua, San Andres si HabanoInvelis: Habano si MaduroTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Descopera gama completa de trabucuri (click)..

299,00 Lei

Tigari de Foi Toscanello Riserva (5)

Tigari de foi Toscanello RiservaTigarile de foi Toscanello sunt produse datorita obiceiului popular din Italia de a taia trabucurile Toscano pe jumatate.Tigara Toscano este tigara originala italiana produsa in Toscano, Italia.Este facuta din tutun de Kentucky de foarte buna calitate.Aceasta tigara este una atipica, tutunul folosit fiind in general tutun de pipa.Tutunul Kentucky este cultivat in diverse regiuni din Italia.Pentru invelis, sunt folosite frunze de tutun American North Kentucky.Spre deosebire de tigarile din Caraibe, unde este folosita legatura (binder-ul), tigarile Toscano sunt facute doar din umplutura si invelis. Lungime : 79,50 mm Diametru : 14,50 mmAroma: coniac Pretul afisat este pentru un pachet cu 5 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: ToscanoTigara Toscano este tigara originala italiana produsa in Toscano, Italia. Este facuta din tutun de Kentucky de foarte buna calitate. Aceasta tigara este una atipica, tutunul folosit fiind in general tutun de pipa. Tutunul Kentucky este cultivat in diverse regiuni din Italia. Pentru invelis, sunt folosite frunze de tutun American North Kentucky. Spre deosebire de tigarile din Caraibe, unde este folosita legatura (binder-ul), tigarile Toscano sunt facute doar din umplutura si invelis.Gama completa de tigari de foi fara filtru (click) ..

26,00 Lei

Filtre Tigari Senator Extra Slim Long 5,3/22 mm (100)

Filtre rulat tutun Senator Extra Slim Long 5,3/20 mmPlicul contine 100 de filtre.Display: 26 plicuriDiametru filtru: 5,3 mmLungime filtru: 22 mmDescopera gama completa de filtre tigari extra slim (click)..

2,80 Lei

Aparat injectat tutun Powermatic 1+ Elite

Aparat injectat tutun cu manivela Powermatic 1+ EliteAparat pentru injectat tutun cu manivela Powermatic 1+, metalic si usor de folosit. Robust si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela. Tigareta dumneavoastra este gata. Rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere, compatibila cu toate tipurile de tuburi standard (king size). Nu este compatibil cu tuburi tigari slim sau 100 mm!Cutia contine:1x aparat injectat tutun cu manivela Powermatic 1+1x tija de curatare2x perie de curatat Fabricat in China.Descopera gama completa de aparate injectat tutun cu manivela (click) ..

230,00 Lei

Narghilea Aladin MVP 460 M1 Black 46 CM

Narghilea Aladin MVP 460 M1 Black 46 CMSe pot conecta maxim doua furtunuri!Inaltime: 46 cmLungime furtun silicon: 160 cm Culoare: negru si griSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fumCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinDescopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

375,00 Lei

Narghilea Aladin MVP 460 M1 Rainbow 46 CM

Narghilea cu un furtun Aladin MVP 460 M1 Rainbow 46 CMSe pot conecta maxim doua furtunuri!Inaltime: 46 cmLungime furtun silicon: 160 cm Culoare: rainbowSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fumCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinDescopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

375,00 Lei

Narghilea Aladin MVP 360 Gold Edition 36 CM

Narghilea de lux Aladin MVP 360 Gold Edition 36 CMSe pot conecta maxim doua furtunuri!Inaltime: 36 cmLungime furtun silicon: 160 cm Culoare: negru si auriuSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fumCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinDescopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

395,00 Lei

Narghilea Aladin MVP 360 Glow 36 CM

Narghilea de calitate Aladin MVP 360 Glow 36 CMSe pot conecta maxim doua furtunuri!Inaltime: 36 cmLungime furtun silicon: 160 cm Culoare: multicolorSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fumCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaBol: sticla cu particule fosforescentePachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinDescopera gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

355,00 Lei

Trabucuri Casa Turrent Origins Mix (4)

Trabucuri Casa Turrent Origins Mix 4Cutie cu 4 trabucuri asortate:1x Trabuc Casa Turrent Origins San Andres1x Trabuc Casa Turrent Origins Miami1x Trabuc Casa Turrent Origins Nicaragua1x Trabuc Casa Turrent Origins CubaLungime: 130 mmInel: 54 (21.2 mm)Pretul afisat este pentru o cutie.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Descopera gama completa de trabucuri (click)..

78,00 Lei

Tutun pentru pipa Robert Mcconnell Limited Reserve 2021 100g

Tutun pipa Robert Mcconnell Limited Reserve 2021 100gPachetul contine 100g tutun pentru pipa.Amestec tutun : Black Cavendish, Burley si VirginiaAroma : briosa si portocaleCutting : mixtureBody : 3Aromatic Taste : 4Room Note : 4.5Indicii OrientareBody : indica taria gustului de tutunCutting : se refera la metoda prin care este taiat tutunul (ex: loose cut = maruntit, flake, ribbon)Flake — este un procedeu de taiere a tutunului de pipa, obtinut prin presarea mai multor tipuri de tutun, casetate, care mai apoi sunt taiate in fasii mari, dupa care inca o data in fasii mai mici, dreptunghiulare.Ribbon — fasii lungi, inguste, neregulate obtinute direct din frunza de tutun.Aromatic Taste : se refera la aroma tutunului, daca este tare, medie sau slaba.Room Note : se refera la aroma tutunului resimtita in camera, atunci cand este fumat.Nota : Clasificarea se face de la 1 la 51 – mellow (slab)2 – mellow medium ( mediu slab)3 – medium (mediu)4 – medium strong (mediu tare)5 – strong (tare).Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 2001/37/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Producator : Kohlhase & KoppDescopera gama completa de tutun pentru pipa (click) ..

160,00 Lei

140016 Bricheta Zippo 50th Anniversary

Bricheta Zippo editie limitata 50th Anniversary Provenienta: SUA Tip flacara: normala Combustibil: benzina Se livreaza in cutie Zippo originala. Descopera gama completa de brichete Zippo (click) ..

178,00 Lei

Portofel Tutun Ryo 4 Black

Portofel tutun rulat Ryo BlackConfectionat din piele naturala, culoare neagra.Caracteristici:- deschidere cu capse- patru buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun si unul pentru accesoryy RYO.- un buzunar pe exterior.Descopera gama completa de portofele tutun (click)..

18,00 Lei

Portofel Tutun Ryo 5 Brown

Portofel tutun piele naturala Ryo BrownConfectionat din piele naturala, culoare maro.Caracteristici:- deschidere cu capse- patru buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun si unul pentru accesoryy RYO.- un buzunar pe exterior.Descopera gama completa de portofele tutun (click)..

18,00 Lei

Foite Rulat Tutun Rizla Green

Foite rulat tigari Rizla Green Cut CornerPachetul contine 50 foite de rulat.Caracteristici:Lungime: 69 mmLatime: 37 mmNatural Arabic GumCut cornerDescopera gama completa de foite rulat tutun regular (click)..

1,00 Lei

Tuburi Tigari RIO Multifilter by RioTabak (200)

Tuburi tigari carbon RIO Multifilter by RioTabak 200Cutia contine 200 de tuburi tigari cu filtru maro carbon activ, dimensiune standard (king size)Aceste tuburi se pot incarca cu aparate injectat tutun standard.Beneficiati de transport gratuit la comanda de 25 cutii.Caracteristici:Lungime tub: 84 mmDiametru: 8 mmLungime filtru: 16 mmCuloare filtru: maroDescopera gama completa de tuburi tigari multifiltru cu carbon (click)..

4,00 Lei

Tuburi Tigari RIO White by RioTabak (200)

Tuburi tigari de vanzare RIO White by RioTabak 200Cutia contine 200 de tuburi tigari cu filtru alb, dimensiune standard (king size)Aceste tuburi se pot incarca cu aparate injectat tutun standard.Beneficiati de transport gratuit la comanda de 25 cutii.Caracteristici:Lungime tub: 84 mmDiametru: 8 mmLungime filtru: 16 mmCuloare filtru: albDescopera gama completa de tuburi tigari cu filtru de 15 mm (click)..

3,00 Lei

Tuburi Tigari RIO Red by RioTabak (200)

Tuburi tigari RIO Red by RioTabak 200Cutia contine 200 de tuburi tigari cu filtru maro, dimensiune standard (king size)Aceste tuburi se pot incarca cu aparate injectat tutun standard.Beneficiati de transport gratuit la comanda de 25 cutii.Caracteristici:Lungime tub: 84 mmDiametru: 8 mmLungime filtru: 16 mmCuloare filtru: maroDescopera gama completa de tuburi tigari cu filtru de 15 mm (click)..

3,00 Lei

Tigari de foi RIO Red by RioTabak 45 g (5)

Tigari de foi RIO Red by RioTabak 45g (5)Tigari de foi realizate din tutun premium maruntit.Pachetul contine 5 tigari de foi fara filtru ambalate individual in folie de protectie.Tarie: mediuGramaj: 45g +/- 10%Comanda 10 pachete si beneficiezi de Transport Gratuit !!!Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: RioTabakDescopera gama completa de tigari de foi ieftine (click)..

9,00 Lei

Tigari de foi RIO Black by RioTabak 47.50g (5)

Tigari de foi RIO Black by RioTabak 47.50g (5)Tigari de foi realizate din tutun premium (fine cut tobacco).Pachetul contine 5 tigari de foi fara filtru ambalate individual in folie de protectie.Tarie: mediu spre tareGramaj: 47.50g +/- 10%Comanda 10 pachete si beneficiezi de Transport Gratuit !!!Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: RioTabakDescopera gama completa de tigari de foi ieftine (click)..

13,00 Lei

Tigari de foi RIO White by RioTabak 47.50g (5)

Tigari de foi RIO White by RioTabak 47.50g (5)Tigari de foi realizate din tutun premium (fine cut tobacco).Pachetul contine 5 tigari de foi fara filtru ambalate individual in folie de protectie.Tarie: mediu spre lightGramaj: 47.50g +/- 10%Comanda 10 pachete si beneficiezi de Transport Gratuit !!!Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: RioTabakDescopera gama completa de tigari de foi ieftine (click)..

13,00 Lei

Tuburi Tigari RioTabak White XL Carbon Activ 200

Tuburi tigari carbon RioTabak White XL Carbon Activ 200Cutia contine 200 de tuburi tigari cu filtru alb carbon activ (double silver ring), dimensiune standard (king size)Tuburi tigari cu filtru din carbon, lungime filtru extra long (24 mm)Aceste tuburi se pot incarca cu aparate injectat tutun reglabile.Beneficiati de transport gratuit la comanda de 25 cutii.Caracteristici:Lungime tub: 84 mmDiametru: 8 mmLungime filtru: 24 mmCuloare filtru: alb (double silver ring)Descopera gama completa de tuburi tigari multifiltru cu carbon (click)..

5,50 Lei

Vaporizator Vivant Ambit

Vaporizator tutun portabil Vivant AmbitSpecificatii:Dimensiune: 68.3 x 27.9 x 54.8 mmTemperatura: 100C - 230CBaterie: 1500 mAhMustiuc magneticIncalzire avansata prin convectieSistem de aerisire avansatControl de temperatura foarte precisFunctie de oprire automata Afisaj LEDContine:1x Perie de curatare1x Cablu USB 1x Manual de utilizareDescopera gama completa de vaporizatoare tutun (click)..

375,00 Lei

Vaporizator Vivant Alternate

Vaporizator Vivant AlternateSpecificatii:Dimensiune: 32 x 52 x108 mmTemperatura: 70C - 220CBaterie: 30A (nu este inclusa)Incalzire avansata prin convectieControl de temperatura foarte precisFunctie de oprire automataControl debit de aer cu protectie Afisaj OLEDContine:1x Pad din otel inoxidabil1x Perie de curatare1x Grinder plastic (4 parti)3x Inele pentru etansare de schimb4x Site din otel inoxidabil1x Cablu USB 1x Manual de utilizareDescopera gama completa de vaporizatoare tutun (click)..

555,00 Lei

630232 Portofel pipa Brown

Portofel pipa piele ecologicaPortofel pentru pipa confectionat din piele ecologica, culoare maro.Caractersitici:- deschidere cu fermoar- un buzunar interior dedicat pentru pipa- saculet pentru tutun - piele ecologicaDescopera gama completa de portofele pentru pipa (click) ..

29,00 Lei

630230 Portofel pipa Black

Portofel pentru pipa piele ecologicaPortofel pentru pipa confectionat din piele ecologica, culoare neagra.Caractersitici:- deschidere cu fermoar- un buzunar interior dedicat pentru pipa- saculet pentru tutun - piele ecologicaDescopera gama completa de portofele pentru pipa (click) ..

29,00 Lei

Gaz brichete Clipper 300 ml

Gaz brichete Clipper 300 mlCantitate: 300 ml Gaz lichefiat ultrarafinat de cea mai buna calitate, pentru performante excelente. Pastrati recipientul intr-un loc bine aerisit departe de orice sursa de incendiu. Luati masuri de precautie impotriva descarcarilor statice. Recipient sub presiune, nu-l expuneti la temperaturi de peste 50 grade Celsius. Nu-l gauriti si nu-l aruncati in foc! Inhalarea deliberata a continutului poate fi nociva sau chiar fatala. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR !!!Descopera gama completa de accesorii pentru brichete (click) ..

7,90 Lei

Bricheta pipa Cool

Bricheta pentru pipa CoolCaracteristici:- bricheta reincarcabila cu gaz- confectionata din otel inoxidabil- culoare negru si argintiuNu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa.Descopera gama completa de brichete pentru pipa (click)..

5,50 Lei

Lumanare Zippo Bourbon & Spice

Lumanare parfumata Zippo Bourbon & SpiceCaracteristici:Aroma: bourbon spiceTimp ardere: 35 oreMaterial suport: sticlaInaltime: 10.5 cmDiametru: 7 cmDescopera gama completa de produse Zippo (click)..

89,00 Lei

Lumanare Zippo Whiskey & Tobacco

Lumanare parfumata Zippo Whiskey & TobaccoCaracteristici:Aroma: whisky si tutunTimp ardere: 35 oreMaterial suport: sticlaInaltime: 10.5 cmDiametru: 7 cmDescopera gama completa de produse Zippo (click)..

89,00 Lei

Lumanare Zippo Dark Rum & Oak

Lumanare Zippo Dark Rum & OakCaracteristici:Aroma: rom si stejarTimp ardere: 35 oreMaterial suport: sticlaInaltime: 10.5 cmDiametru: 7 cmDescopera gama completa de produse Zippo (click)..

89,00 Lei

Bricheta Angel Insert Turbo (gaz)

Insertie bricheta Angel Insert TurboCaracteristici:Tip flacara: antivantFunctioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta)Material: otel inoxidabilCompatibil cu toate carcasele tip Zippo.Descopera gama completa de accesorii brichete (click)..

16,00 Lei

158940 Zippo Power Kit

Zippo Power KitCanistra portabila benzina Zippo.Caracteristici:Material: aluminiuCapacitate: 15 mlInaltime: 6.5 cmDiametru: 2 cmSe poate atasa cu usurinta pe rucsac, chei, etc...Descopera gama completa de accesorii Zippo (click)..

96,00 Lei

151754 Zippo ARC-X Insert

Interior bricheta Zippo USBCaracteristici:Tip flacara: arc (antivant)Baterie: 200 mAhTimp incarcare: 1 ora (100%)Material: otel inoxidabilCablu USB inclus.Compatibil cu toate carcasele Zippo Standard (NU este compatibil cu carcase SLIM)Descopera gama completa de accesorii Zippo (click)..

89,00 Lei

151949 Set Zippo Cadou

Set Zippo cadouSetul contine:- bricheta Zippo- port bricheta Zippo (material textil)Se livreaza in cutie Zippo originala.Descopera gama completa de accesorii Zippo (click)..

212,00 Lei

140010 Bricheta Zippo Comic

Bricheta Zippo Comic Provenienta: SUA Tip flacara: normala Combustibil: benzina Se livreaza in cutie Zippo originala. Descopera gama completa de brichete Zippo (click) ..

115,00 Lei

140009 Bricheta Zippo Fuel Gas

Bricheta Zippo Fuel Gas Provenienta: SUA Tip flacara: normala Combustibil: benzina Se livreaza in cutie Zippo originala. Descopera gama completa de brichete Zippo (click) ..

145,00 Lei

Foite Rulat Tutun Senator Pink Slim

Foite tigari slim Senator Pink SlimPachetul contine 50 foite de rulat.Caracteristici:Lungime: 69 mmLatime: 28 mmNatural Arabic GumPremium Rolling PapersDescopera gama completa de foite rulat tutun extra slim (click)..

1,00 Lei

Foite Rulat Tutun Senator Green Classic

Foite rulat tigari Senator Green ClassicPachetul contine 50 foite de rulat.Caracteristici:Lungime: 69 mmLatime: 36 mNatural Arabic GumPremium Rolling PapersCut CornerDescopera gama completa de foite rulat tutun tutun (click)..

0,90 Lei

Narghilea Aladin Invi Nano Gun Metal

Narghilea portabila Aladin Invi Nano Gun MetalInaltime: 20 cmDiametru bol: 9 cmLungime furtun din silicon: 130 cm Culoare: transparentSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum.Narghilea NU vine insotita de creuzet!Vine insotita de geanta pentru transportPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta (fara creuzet), instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinDescopera gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

236,00 Lei

Geanta de umar RAW Brown

Geanta de umar RAW BrownCaracteristici:Culoare: cremMaterial: textilCaptuseala: poliesterBuzunare: 2 exterioare si 1 interior cu fermoarSistem inchidere: fermoarDescopera gama completa de accesorii (click)..

189,00 Lei

Tigari de foi Djarum Wood Tips Ivory (Vanilie)

Tigari de foi aromate Djarum Wood Tips Ivory - vanilie Pachetul contine 5 tigari de foi aromate ambalate individual prevazute cu mustuc de lemn.Aroma: vanilie Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 2001/37/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Provenienta: IndoneziaDescopera gama completa de tigari de foi cu mustiuc (click)..

17,00 Lei

Tigari de foi Djarum Wood Tips Ruby (cirese)

Tigari de foi Djarum Wood Tips Ruby - cirese Pachetul contine 5 tigari de foi aromate ambalate individual prevazute cu mustuc de lemn.Aroma: cirese Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 2001/37/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Provenienta: IndoneziaDescopera gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

17,00 Lei

Cigaronne Royal XL Filter Black

Tigari Cigaronne Royal XL Filter BlackPachet cu 20 tigarete cu filtru triplu.Gudron: 4 mgNicotina: 0.4 mgMonoxid de carbon: 4 mgSugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Interzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de tigari (click)..

45,00 Lei

Tigarete Pueblo Classic (20)

Tigarete Pueblo ClassicPachet cu 20 tigarete king size.Tarie: mediuSugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Interzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de tigari (click)..

20,00 Lei

Tigarete Pueblo Blue (20)

Tigari Pueblo BluePachet cu 20 tigarete king size.Tarie: mediuSugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Interzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati! Oprirea fumatului scade riscul de imbolnaviri cardiace sau pulmonare fatale. Fumatul poate provoca o moarte lenta si dureroasa.Descopera gama completa de tigari (click)..

20,00 Lei

Foite Rulat Tutun Mascotte Extra Thin 1 1/4 (50)

Foite tigari Mascotte Extra Thin 1 1/4 50Pachetul contine 50 foite de rulat.Caracteristici:Lungime: 78 mmLatime: 44 mNatural Arabic GumSlow BurningExra Light Weigh (12 gr/m2)Magnetic ClickDescopera gama completa de foite rulat tutun 1 1/4 size (click)..

2,60 Lei

Foite Rulat Tutun Mascotte M-Series Extra Thin (100)

Foite rulat duble Mascotte M-Series Extra Thin Double 100Pachetul contine 100 foite de rulat.Caracteristici:Lungime: 68 mmLatime: 36 mNatural Arabic GumSlow BurningExra Light Weigh (12 gr/m2)Extra ThinMagnetic ClickDescopera gama completa de foite rulat tutun double (click)..

3,50 Lei

Filtre Tigari Ceramica Hazys Cocos 8/21 mm (50 buc)

Filtre ceramica carbon Hazys Carbon 8/21 mm Filtre din ceramica (capete) cu carbon activ din nuca de cocos. Avantajele folosirii filtrelor din ceramica: - fumul este mai placut, neted si nu sunt afectate buzele - reduce cantitatea de gudron care ajunge la plamani - fumatul pur este mai usor si gustul imbunatatit - spre deosebire de filtrele clasice, aceste filtre din ceramica au un capac special (interior) care nu se infunda si protejeaza fiabil condensul din gura Recomandare noastra - doar pentru tigari rulate. Pachetul contine 50 de filtre. Lungime: 21 mm Diametru: 8 mm Descoepra gama completa de filtre rulat ceramica carbon (click)..

23,00 Lei

Filtre Tigari Ceramica Hazys Cocos & Meerschaum 8/21 mm (50 buc)

Filtre Hazys Cocos & Meerschaum 8/21 mm Filtre din ceramica (capete) cu carbon activ din nuca de cocos si meerschaum (spuma de mare) Avantajele folosirii filtrelor din ceramica: - fumul este mai placut, neted si nu sunt afectate buzele - reduce cantitatea de gudron care ajunge la plamani - fumatul pur este mai usor si gustul imbunatatit - spre deosebire de filtrele clasice, aceste filtre din ceramica au un capac special (interior) care nu se infunda si protejeaza fiabil condensul din gura Recomandare noastra - doar pentru tigari rulate. Pachetul contine 50 de filtre. Lungime: 21 mm Diametru: 8 mm Descopera gama completa de filtre rulat ceramica carbon (click)..

24,00 Lei

Tutun pentru pipa John Aylesbury Spring Edition 2021 100g

Tutun de pipa John Aylesbury Spring Edition 2021 100gPachetul contine 100g tutun pentru pipa.Amestec tutun: Golden Virginia, Broken Virginia si Black CavendishAroma: coacaze, mure si cireseBody: 3Cutting: Loose cutAromatic Taste: 4Room Note : 4.5Indicii OrientareBody: indica taria gustului de tutunCutting: se refera la metoda prin care este taiat tutunul (ex: loose cut = maruntit, flake, ribbon)Flake - este un procedeu de taiere a tutunului de pipa, obtinut prin presarea mai multor tipuri de tutun, casetate, care mai apoi sunt taiate in fasii mari, dupa care inca o data in fasii mai mici, dreptunghiulare.Ribbon – fasii lungi, inguste, neregulate obtinute direct din frunza de tutun.Aromatic Taste: se refera la aroma tutunului, daca este tare, medie sau slaba.Room Note: se refera la aroma tutunului resimtita in camera, atunci cand este fumat.Nota: Clasificarea se face de la 1 la 51 – mellow (slab)2 – mellow medium ( mediu slab)3 – medium (mediu)4 – medium strong (mediu tare)5 – strong (tare).Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Producator: Kohlhase & KoppDescopera gama completa de tutun pentru pipa (click) ..

160,00 Lei

Tutun pentru pipa Kohlhase & Kopp Easter Edition 2021 100g

Tutun pipa Kohlhase & Kopp Easter Edition 2021 100gPachetul contine 100g tutun pentru pipa.Amestec tutun: Broken Virginia si Black CavendishAroma: piersica, zmeura si friscaBody: 2.5Cutting: mixtureAromatic Taste: 4Room Note : 4.5Indicii OrientareBody: indica taria gustului de tutunCutting: se refera la metoda prin care este taiat tutunul (ex: loose cut = maruntit, flake, ribbon)Flake - este un procedeu de taiere a tutunului de pipa, obtinut prin presarea mai multor tipuri de tutun, casetate, care mai apoi sunt taiate in fasii mari, dupa care inca o data in fasii mai mici, dreptunghiulare.Ribbon – fasii lungi, inguste, neregulate obtinute direct din frunza de tutun.Aromatic Taste: se refera la aroma tutunului, daca este tare, medie sau slaba.Room Note: se refera la aroma tutunului resimtita in camera, atunci cand este fumat.Nota: Clasificarea se face de la 1 la 51 – mellow (slab)2 – mellow medium ( mediu slab)3 – medium (mediu)4 – medium strong (mediu tare)5 – strong (tare).Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Producator: Kohlhase & KoppDescopera gama completa de tutun pentru pipa (click) ..

160,00 Lei