Noutati

Produse pe pagină:
Sortare după:

Tutun RioTabak White Volume (100g)

Tutun RioTabak White Volume 100gRioTabak este un tutun de calitate superioara, special conceput pentru umplut/injectat tuburi de tigari. Poate fi si rulat cu usurinta.Blend unic marca RioTabak - Tobacco to its perfection!Produs in Olanda de catre Heupink & Bloemen la standarde occidentale!Informatii tutun:Blend: 4 tipuri de tutun, 4 continente, predominant tutun OrientalTarie: lightAroma: orientalGramaj: 100gCutia este prevazuta cu capac suplimentar pentru pastrarea umiditatii si a prospetimii tutunului.Indicii orientare (tarie tigara): 70% din taria unei tigari tine de filtru, dupa care tutun.1) RioTabak White - tigara cu tarie light- iti recomandam tuburi tigari cu filtru de carbon- exemplu produse aici (click)2) RioTabak White - tigara cu tarie medie- iti recomandam tuburi tigari standard (fara carbon)- exemplu produse aici (click)Recomandarea noastra: reduceti costurile cu cel putin 10% si alegeti tuburi tigari cu lungime filtru de 25mm, exemplu produse aici (click)Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Producator: Heupink & Bloemen..

83,00 Lei

98187 Narghilea Kaya Clear Elox 630CE Blue 80 CM

Narghilea premium Kaya Clear Elox 630 CE BlueInaltime: 80 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: albastru si transparentSistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Descopera gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

375,00 Lei

87044 Narghilea Kaya Caro Black 65 CM

Narghilea neagra Kaya Caro Black 65 CMInaltime: 65 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: negru si transparentSilencer inclus - este un filtru silentios inclus in coloana de fumSistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaCreuzet cu sita Mockingbird inclusPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate.Descopera gama completa de narghilele (click) ..

323,00 Lei

Pipa Bavarian Series No. 3

Pipa din lemn Bavarian Series No.3Pipa bavareza vintage confectionata din briar in stil vanatoresc.Caracteristici pipa:Material – briarMustiuc – acrilicInel – acrilicDiametru interior bol pipa – 20 mmInaltime bol pipa – 57 mmLungime pipa – 145 mmDescopera gama completa de pipe din lemn (click) ..

201,00 Lei

Pipa Bavarian Series No. 2

Pipa din briar Bavarian Series No.2Pipa bavareza vintage confectionata din briar in stil vanatoresc.Caracteristici pipa:Material – briarMustiuc – acrilicInel – acrilicDiametru interior bol pipa – 8 mmInaltime bol pipa – 55 mmLungime pipa – 175 mmDescopera gama completa de pipe din lemn (click) ..

193,00 Lei

Pipa Bavarian Series No. 1 (Caprioara)

Pipa rustica Bavarian Series No.1Pipa bavareza vintage confectionata din portelan si briar in stil vanatoresc.Caracteristici pipa:Material – briar si portelanMustiuc – acrilicDiametru interior bol pipa – 24 mmInaltime bol pipa – 105 mmLungime pipa – 310 mmDescopera gama completa de pipe din lemn (click) ..

168,00 Lei

Stick aromat FrutaStick Cherry (cirese)

Arome tigari FrutaStick CherryStick cu aroma de cireseCu fiecare stick puteti aromatiza pana la 800 tigari.Utilizare:- se umezeste filtrul de tigara- se trage o linie pe lungimea tigariiDescopera gama completa de carton aromat tigari (click)..

35,00 Lei

Stick aromat FrutaStick Strawberry (capsuni)

Stick FrutaStick StrawberryStick cu aroma de capsuniCu fiecare stick puteti aromatiza pana la 800 de tigari.Utilizare:- se umezeste filtrul de tigara- se trage o linie pe lungimea tigariiDescopera gama completa de carton aromat tigari (click)..

35,00 Lei

Stick aromat FrutaStick Cool Apple (mere)

Arome pentru tigari FrutaStick Cool AppleStick cu aroma de mere.Cu fiecare stick puteti aromatiza pana la 800 de tigari.Utilizare:- se umezeste filtrul de tigara- se trage o linie pe lungimea tigariiDescopera gama completa de carton aromat tigari (click)..

35,00 Lei

Stick aromat FrutaStick Fresh Orange (portocale)

Stick aromat tigari FrutaStick Fresh OrangeStick cu aroma de portocaleCu fiecare stick puteti aromatiza pana la 800 de tigari.Utilizare:- se umezeste filtrul de tigara- se trage o linie pe lungimea tigariiDescopera gama completa de carton aromat tigari (click)..

35,00 Lei

Stick aromat FrutaStick Ice Mint (menta)

Stick aromat pentru tigari FrutaStick Ice MintStick cu aroma de menta racoritoare.Cu fiecare stick puteti aromatiza pana la 800 de tigari.Utilizare:- se umezeste filtrul de tigara- se trage o linie pe lungimea tigariiDescopera gama completa de carton aromat tigari (click)..

35,00 Lei

Narghilea DM16 Camel Black 28 CM

Narghilea mica DM16 Camel Black 28 CMInaltime: 28 cmLungime furtun: 100 cmCuloare: negruPachetul vine cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Gama completa de narghilea cu doua furtunuri (click)..

50,00 Lei

Narghilea DM19 Camel Blue 28 CM

Narghilea doua furtunuri DM 19 Camel Blue 28 CMInaltime: 28 cmLungime furtun: 100 cmCuloare: albastruPachetul vine cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Gama completa de narghilea cu doua furtunuri (click)..

50,00 Lei

Narghilea Aladin Alux Black (Mod.5) 48 CM

Narghilea profesionala Aladin Alux BlackSe pot conecta maxim doua furtunuri!Inaltime: 48 cmLungime furtun silicon: 150 cm Culoare: transparent si negruCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSistem Click-Lock.Silencer inclus - este un filtru silentios inclus in coloana de fumPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinDescopera gama completa de narghilele (click)..

255,00 Lei

Tigari de foi Senator Viridis 10g (Menta)

Tigari de foi mentolate Senator Midi Viridis  Pachetul contine 4 tigari de foi aromate ambalate individual, avand o masa de 10 grame tutun / pachet (+-10%), respectiv 2,5 grame tutun / bucata (+-10%)Aroma: menta Tarie: mediuLungime: 98 mmDiametru: 10 mm Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: SenatorGama completa de tigari de foi (click)..

5,50 Lei

Tigari de foi Senator Rubinus 10g (Cirese)

Tigari de foi cu aroma de cirese Senator Midi Rubinus Pachetul contine 4 tigari de foi aromate ambalate individual, avand o masa de 10 grame tutun / pachet (+-10%), respectiv 2,5 grame tutun / bucata (+-10%)Aroma: cirese Tarie: mediuLungime: 98 mmDiametru: 10 mm Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: SenatorGama completa de tigari de foi (click)..

5,50 Lei

Tigari de foi Senator Ostrum 10g (Struguri)

Tigari de foi aromate Senator Midi Ostrum Pachetul contine 4 tigari de foi aromate ambalate individual, avand o masa de 10 grame tutun / pachet (+-10%), respectiv 2,5 grame tutun / bucata (+-10%)Aroma: struguri Tarie: mediuLungime: 98 mmDiametru: 10 mm Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: SenatorGama completa de tigari de foi (click)..

5,50 Lei

Tigari de foi Senator Flavus 10g (Vanilie)

Tigari de foi cu aroma de vanilie Senator Midi Flavus Pachetul contine 4 tigari de foi aromate ambalate individual, avand o masa de 10 grame tutun / pachet (+-10%), respectiv 2,5 grame tutun / bucata (+-10%)Aroma: vanilie Tarie: mediuLungime: 98 mmDiametru: 10 mm Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: SenatorGama completa de tigari de foi (click)..

5,50 Lei

Tigari de foi Senator Argentum 10g (Original)

Tigari de foi Senator Midi Argentum Pachetul contine 4 tigari de foi ambalate individual, avand o masa de 10 grame tutun / pachet (+-10%), respectiv 2,5 grame tutun / bucata (+-10%)Aroma: naturala Tarie: mediuLungime: 98 mmDiametru: 10 mm Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: SenatorGama completa de tigari de foi (click)..

5,50 Lei

Capsule pentru tigari Frutta TropiCool

Capsule aromate pentru tigari Frutta TropiCoolCapsule cu aroma de fructe tropicale si menta.Cutia contine:Borcan cu +/- 100 capsuleBetisor pentru introdus capsule in filtru.Mod de utilizare:- se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului.- se introduce capsula in filtru.- se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului.Utilizare video (click)Se mai pot introduce cu aparat injectat capsule (click)..

23,00 Lei

63302B Creuzet Blue Kaya Piatra Naturala cu Sita

Creuzet narghilea cu sita KayaCaracteristici creuzet:    Diametru cupa: 70 mm    Inaltime: 90 mm    Diametru baza: 60 mm    Material: piatra naturala    Creuzetul vine insotit de de sita Mockingbird si sita aroma.Caracteristici sita Mockingbird:    Inaltime: 75 mm    Diametru superior: 72 mm    Diametru: 92 mm    Inaltime sita: 15 mm    Diametru gaura: 10 mm    Material: otel inoxidabil    Sita pentru narghilea, rolul ei fiind ca si suport pentru carbunii incinsi, se monteaza pe creuzet inlocuind astfel metoda traditionala de folii aluminiu pentru carbuni.Caracteristici sita aroma:    Diametru: 50 mm    Adancime: 25mm    Material: otel inoxidabilProducator: KayaDescopera gama completa de creuzet narghilea (click) ..

89,00 Lei

Pipa Szabo briar elite No. 98

Pipa din briar Szabo - confectionata manualCaracteristici pipa:Material – briarMustiuc – acrilicInel – aluminiuFiltru – 9 mm Diametru interior bol pipa – 20 mmInaltime bol pipa – 50 mmLungime pipa – 155 mmPipa se livreaza in saculet confectionat din material textil.Fabricat manual in Ungaria.Producator: SzaboDescopera gama completa de pipe (click) ..

155,00 Lei

Pipa Szabo briar elite No. 97

Pipa pentru fumat tutun Szabo - confectionata manualCaracteristici pipa:Material – briarMustiuc – acrilicInel – aluminiuFiltru – 9 mm Diametru interior bol pipa – 20 mmInaltime bol pipa – 50 mmLungime pipa – 155 mmPipa se livreaza in saculet confectionat din material textil.Fabricat manual in Ungaria.Producator: SzaboDescopera gama completa de pipe (click) ..

155,00 Lei

Pipa Szabo briar elite No. 96

Pipa tutun ieftina Szabo - confectionata manualCaracteristici pipa:Material – briarMustiuc – acrilicInel – aluminiuFiltru – 9 mm Diametru interior bol pipa – 20 mmInaltime bol pipa – 49 mmLungime pipa – 145 mmPipa se livreaza in saculet confectionat din material textil.Fabricat manual in Ungaria.Producator: SzaboDescopera gama completa de pipe (click) ..

155,00 Lei

Pipa Szabo briar elite No. 95

Pipa fumat tutun Szabo - confectionata manualCaracteristici pipa:Material – briarMustiuc – acrilicInel – aluminiuFiltru – 9 mm Diametru interior bol pipa – 20 mmInaltime bol pipa – 50 mmLungime pipa – 155 mmPipa se livreaza in saculet confectionat din material textil.Fabricat manual in Ungaria.Producator: SzaboDescopera gama completa de pipe (click) ..

155,00 Lei

Pipa Szabo briar No. 94

Pipa tutun de vanzare Szabo - confectionata manualCaracteristici pipa:Material – briarMustiuc – acrilicFiltru – 9 mm Diametru interior bol pipa – 20 mmInaltime bol pipa – 44 mmLungime pipa – 134 mmPipa se livreaza in saculet confectionat din material textil.Fabricat manual in Ungaria.Producator: SzaboDescopera gama completa de pipe (click) ..

109,00 Lei

Pipa Szabo briar No. 93

Pipa Szabo - confectionata manualCaracteristici pipa:Material – briarMustiuc – acrilicFiltru – 9 mm Diametru interior bol pipa – 20 mmInaltime bol pipa – 43 mmLungime pipa – 133 mmPipa se livreaza in saculet confectionat din material textil.Fabricat manual in Ungaria.Producator: SzaboDescopera gama completa de pipe (click) ..

109,00 Lei

Pipa Szabo briar No. 92

Pipa de vanzare Szabo - confectionata manualCaracteristici pipa:Material – briarMustiuc – acrilicFiltru – 9 mm Diametru interior bol pipa – 20 mmInaltime bol pipa – 45 mmLungime pipa – 134 mmPipa se livreaza in saculet confectionat din material textil.Fabricat manual in Ungaria.Producator: SzaboDescopera gama completa de pipe (click) ..

109,00 Lei

Pipa Szabo briar No. 91

Pipa din lemn de trandafir Szabo - confectionata manualCaracteristici pipa:Material – briarMustiuc – acrilicFiltru – 9 mm Diametru interior bol pipa – 20 mmInaltime bol pipa – 45 mmLungime pipa – 135 mmPipa se livreaza in saculet confectionat din material textil.Fabricat manual in Ungaria.Producator: SzaboDescopera gama completa de pipe (click) ..

109,00 Lei

Pipa Szabo briar No. 90

Pipa de fumat Szabo - confectionata manualCaracteristici pipa:Material – briarMustiuc – acrilicFiltru – 9 mm Diametru interior bol pipa – 20 mmInaltime bol pipa – 45 mmLungime pipa – 132 mmPipa se livreaza in saculet confectionat din material textil.Fabricat manual in Ungaria.Producator: SzaboDescopera gama completa de pipe (click) ..

109,00 Lei

Pipa Szabo briar No. 89

Pipa tutun Szabo - confectionata manualCaracteristici pipa:Material – briarMustiuc – acrilicFiltru – 9 mm Diametru interior bol pipa – 20 mmInaltime bol pipa – 45 mmLungime pipa – 135 mmPipa se livreaza in saculet confectionat din material textil.Fabricat manual in Ungaria.Producator: SzaboDescopera gama completa de pipe (click) ..

109,00 Lei

Pipa Szabo briar No. 88

Pipa fumat Szabo - confectionata manualCaracteristici pipa:Material – briarMustiuc – acrilicFiltru – 9 mm Diametru interior bol pipa – 20 mmInaltime bol pipa – 46 mmLungime pipa – 135 mmPipa se livreaza in saculet confectionat din material textil.Fabricat manual in Ungaria.Producator: SzaboDescopera gama completa de pipe (click) ..

109,00 Lei

Filtre Tigari RAW Black XL 6/22 mm (120)

Filtre tigari lungi RAW Black XLPachetul contine 120 de filtre slim long.Diametru: 6 mmLungime: 22 mmDescopera gama completa de filtre tigari extra long (click)..

4,00 Lei

RAW Hands Free Smoker

Suport tigara RAW Hands Free SmokerConfectionat din plastic si silicon rezistent la caldura.Compatibil cu orice tip de tigara rulata.Lungime totala: 50 cmLungime scrumiera: 9 cmLatime scrumiera: 1,5 - 2,6 cmMarca: RAWDescopera gama completa de produse RAW (click)..

75,00 Lei

Cutie depozitare RAW Black

Cutie depozitare RAW BlackInaltime: 2,5 cmLungime: 11,5 cmLatime: 6,5 cmMaterial: metalCutie depozitare accesorii fumat, toate intr-un singur loc!Descopera gama completa de cutie depozitare (click)..

11,00 Lei

Foite blunt Juicy Jays Trip (2)

Foite blunt Juicy Jays TripPachetul contine 2 foite blunt, impachetate individual.Aroma: mix de fructeLungime: 102 mmSlow BurningTriple Dip FlavourSealed PackedDescopera gama completa de foite blunt (click)..

5,00 Lei

Foite blunt Juicy Jays Infrared (2)

Foite rulat blunt Juicy Jays InfraredPachetul contine 2 foite blunt, impachetate individual.Aroma: cireseLungime: 102 mmSlow BurningTriple Dip FlavourSealed PackedDescopera gama completa de foite blunt (click)..

5,00 Lei

14192 Tava de rulat RAW Brazil Small (27,5 x 17,5 cm)

Tava de rulat Raw Brazil SmallTava de lucru pentru fumatorii RYO si MYO.RYO - roll your own (tigari rulate)MYO - make your own (tigari injectate)Lungime: 27,5 cmLatime: 17,5 cmDescopera gama completa de tava de rulat (click) ..

35,00 Lei

Baza RioVape 100 ml (Full VG)

Baza tigara electronica VG RioVape 100 mlBaza pentru utilizatorii care doresc sa isi prepare propriile lichide pentru tigara electronica.Caracteristici:- cantitate: 100 ml- compozitie: 100% VG- concentratie nicotina: 0 mg/ml- nu contine apa purificata- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- se foloseste singura sau in combinatie cu arome- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de baza tigara electronica (click)..

9,00 Lei

Baza RioVape 100 ml (Full PG)

Baza PG tigara electronica RioVape 100 mlBaza pentru utilizatorii care doresc sa isi prepare propriile lichide pentru tigara electronica.Caracteristici:- cantitate: 100 ml- compozitie: 100% PG- concentratie nicotina: 0 mg/ml- nu contine apa purificata- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- se foloseste singura sau in combinatie cu arome- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de baze pentru tigara electronica (click)..

9,00 Lei

Baza RioVape 100 ml (50VG/50PG)

Baza tigara electronica RioVape 100 mlBaza pentru utilizatorii care doresc sa isi prepare propriile lichide pentru tigara electronica.Caracteristici:- cantitate: 100 ml- compozitie: 50% VG si 50% PG- concentratie nicotina: 0 mg/ml- nu contine apa purificata- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- se foloseste singura sau in combinatie cu arome- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de baze (click)..

9,00 Lei

Baza Aditivata RioVape 100 ml (50VG/50PG)

Baza lichid tigari electronice RioVape 100 mlBaza pentru utilizatorii care doresc sa isi prepare propriile lichide pentru tigara electronica.Caracteristici:- cantitate: 100 ml- compozitie: 50% VG si 50% PG- concentratie nicotina: 0 mg/ml- contine aditivi si potentiatori de aroma- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- se foloseste singura sau in combinatie cu arome- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de baza tigara electronica (click)..

10,00 Lei

Baza Aditivata RioVape 100 ml (70VG/30PG)

Baza lichid vape RioVape 100 mlBaza pentru utilizatorii care doresc sa isi prepare propriile lichide pentru tigara electronica.Caracteristici:- cantitate: 100 ml- compozitie: 70% VG si 30% PG- concentratie nicotina: 0 mg/ml- contine aditivi si potentiatori de aroma- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- se foloseste singura sau in combinatie cu arome- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de baza tigara electronica (click)..

10,00 Lei

Baza RioVape 100 ml (70VG/30PG)

Lichid baza tigara electronica RioVape 100 mlBaza pentru utilizatorii care doresc sa isi prepare propriile lichide pentru tigara electronica.Caracteristici:- cantitate: 100 ml- compozitie: 70% VG si 30% PG- concentratie nicotina: 0 mg/ml- nu contine apa purificata- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- se foloseste singura sau in combinatie cu arome- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de baza tigara electronica (click)..

9,00 Lei

Baza Aditivata RioVape 500 ml (70VG/30PG)

Baza aditivata electronica RioVape 500 mlBaza pentru utilizatorii care doresc sa isi prepare propriile lichide pentru tigara electronica.Caracteristici:- cantitate: 500 ml- compozitie: 70% VG si 30% PG- concentratie nicotina: 0 mg/ml- contine aditivi si potentiatori de aroma- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- se foloseste singura sau in combinatie cu arome- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de baza pentru tigara electronica (click)..

30,00 Lei

Baza RioVape 500 ml (70VG/30PG)

Baza lichid tigara electronica RioVape 500 mlBaza pentru utilizatorii care doresc sa isi prepare propriile lichide pentru tigara electronica.Caracteristici:- cantitate: 500 ml- compozitie: 70% VG si 30% PG- concentratie nicotina: 0 mg/ml- nu contine apa purificata- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- se foloseste singura sau in combinatie cu arome- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de baza tigari electronice (click)..

28,00 Lei

Baza Aditivata RioVape 500 ml (50VG/50PG)

Baza aditivata tigara electronica RioVape 500 mlBaza pentru utilizatorii care doresc sa isi prepare propriile lichide pentru tigara electronica.Caracteristici:- cantitate: 500 ml- compozitie: 50% VG si 50% PG- concentratie nicotina: 0 mg/ml- contine aditivi si potentiatori de aroma- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- se foloseste singura sau in combinatie cu arome- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de baze tigara electronica (click)..

30,00 Lei

Baza RioVape 500 ml (50VG/50PG)

Baza tigara electronica RioVape 500 mlBaza pentru utilizatorii care doresc sa isi prepare propriile lichide pentru tigara electronica.Caracteristici:- cantitate: 500 ml- compozitie: 50% VG si 50% PG- concentratie nicotina: 0 mg/ml- nu contine apa purificata- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- se foloseste singura sau in combinatie cu arome- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de baza tigara electronica (click)..

28,00 Lei

Shot nicotina RioVape 10 ml 20mg/ml

Shot nicotina RioVape 20mg/mlShot nicotina pentru utilizatorii care doresc sa isi prepare propriile lichide pentru tigara electronica.Caracteristici:- INTERZIS utilizarea lui fara shortfill sau baza.- compozitie: 50% PG, 50% VG- cantitate: 10 ml- concentratie nicotina: 20 mg/ml- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- INTERZIS utilizarea lui fara shortfill sau baza.- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului- cititi cu atentie eticheta si instructiunile de utilizare.Descopera gama completa de shot nicotina (click)..

13,00 Lei

Aroma RioVape Wildberry 10 ml

Aroma tigari electronice RioVape Wildberry 10 mlAroma concentrata! este obligatorie dilutia produsului cu baza si lasarea lichidului la macerat.Caracteristici:- aroma: fructe de padure- cantitate: 10 ml- concentratie nicotina: 0 mg/ml- doza recomandata: 5-10%- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de arome pentru tigari electronice (click)..

10,00 Lei

Aroma RioVape Vanilla Custard 10 ml

Aroma tigara electronica RioVape Vanilla Custart 10 mlAroma concentrata! este obligatorie dilutia produslui cu baza si lasarea lichidului la macerat.Caracteristici:- aroma: vanilie- cantitate: 10 ml- concentratie nicotina: 0 mg/ml- doza recomandata: 5-10%- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de aroma tigara electronica (click)..

10,00 Lei

Aroma RioVape Two Mints 10 ml

Aroma concentrata RioVape Two Mints 10 mlAroma concentrata! este obligatorie dilutia produslui cu baza si lasarea lichidului la macerat.Caracteristici:- aroma: dublu menta- cantitate: 10 ml- concentratie nicotina: 0 mg/ml- doza recomandata: 5-10%- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de aroma tigara electronica (click)..

10,00 Lei

Aroma RioVape Two Apples 10 ml

Arome tigari electronice RioVape Two Apples 10 mlAroma concentrata! este obligatorie dilutia produsului cu baza si lasarea lichidului la macerat.Caracteristici:- aroma: doua mere- cantitate: 10 ml- concentratie nicotina: 0 mg/ml- doza recomandata: 5-10%- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de aroma pentru tigara electronica (click)..

10,00 Lei

Aroma RioVape Silver Tobacco 10 ml

Aroma RioVape Silver Tobacco 10 mlAroma concentrata! este obligatorie dilutia produslui cu baza si lasarea lichidului la macerat.Caracteristici:- aroma: tutun- cantitate: 10 ml- concentratie nicotina: 0 mg/ml- doza recomandata: 5-10%- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de arome (click)..

10,00 Lei

Aroma RioVape Red Tobacco 10 ml

Arome tigara electronica RioVape Red Tobacco 10 mlAroma concentrata! este obligatorie dilutia produslui cu baza si lasarea lichidului la macerat.Caracteristici:- aroma: tutun rosu- cantitate: 10 ml- concentratie nicotina: 0 mg/ml- doza recomandata: 5-10%- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de arome (click)..

10,00 Lei

Aroma RioVape Red Fruits 10 ml

Aroma concentrata RioVape Red Fruits 10 mlAroma concentrata! este obligatorie dilutia produsului cu baza si lasarea lichidului la macerat.Caracteristici:- aroma: fructe de padure- cantitate: 10 ml- concentratie nicotina: 0 mg/ml- doza recomandata: 5-10%- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de aroma tigari electronice (click)..

10,00 Lei

Aroma RioVape Melon 10 ml

Aroma concentrata RioVape Melon 10 mlAroma concentrata! este obligatorie dilutia produsului cu baza si lasarea lichidului la macerat.Caracteristici:- aroma: pepene galben- cantitate: 10 ml- concentratie nicotina: 0 mg/ml- doza recomandata: 5-10%- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de arome tigari electronice (click)..

10,00 Lei

Aroma RioVape Ice 10 ml

Arome pentru tigara electronica RioVape Ice 10 mlAroma concentrata! este obligatorie dilutia produsului cu baza si lasarea lichidului la macerat.Caracteristici:- aroma: gheata- cantitate: 10 ml- concentratie nicotina: 0 mg/ml- doza recomandata: 5-10%- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de aroma pentru tigari electronice (click)..

10,00 Lei

Aroma RioVape Dark Tobacco 10 ml

Aroma pentru tigara electronica RioVape Dark Tobacco 10 mlAroma concentrata! este obligatorie dilutia produsului cu baza si lasarea lichidului la macerat.Caracteristici:- aroma: tutun negru- cantitate: 10 ml- concentratie nicotina: 0 mg/ml- doza recomandata: 5-10%- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de arome pentru tigari electronice (click)..

10,00 Lei

Aroma RioVape Coffe 10 ml

Arome tigara electronica RioVape Coffe 10 mlAroma concentrata! este obligatorie dilutia produsului cu baza si lasarea lichidului la macerat.Caracteristici:- aroma: cafea- cantitate: 10 ml- concentratie nicotina: 0 mg/ml- doza recomandata: 5-10%- amblaje rezistente: sticlutele sunt fabricate dintr-un material rezistent care pastreaza lichidul proaspat si consistent. Materialul rezistent previne scurgerea lichidului, iar sticluta este prevazuta cu un capacel impotriva accesului copiilor la lichid.Instructiuni de utilizare:- agitati produsul inainte de utilizare- a se pastra la loc racoros si uscat, ferit de lumina- a nu se lasa la indemana copiilor- interzis persoanelor sub 18 ani- aruncati recipientul conform reglementarilor locale- in caz de iritare a pielii consultati mediculDescopera gama completa de aroma pentru tigari electronice (click)..

10,00 Lei