Despre noi

18+ Accesul pe acest site impreuna cu plasarea comenzilor se face exclusiv de catre persoanele peste 18 ani. Plasarea comenzilor se poate realiza numai cu consimtamantul pe propria raspundere a cumparatorului ca a implinit varsta de 18 ani.

Importam peste 90% din produsele afisate pe site


Suntem o echipă tânără cu ambiții mari și cu un scop precis. Acela de a oferi cât mai multe produse și avantaje în ceea ce privește fumatul alternativ.

Cum ne-a venit ideea? Hmm...nici nu contează. Important că atunci când ne-a venit ne-am pus pe treabă. Ne-am zis că nu-i vreme de pierdut.

În 2012 am creat prima tutungerie online din România cu produse dedicate MYO (make your own), adică cu Tuburi tigări și Aparate de injectat tutun, de aici si numele TuburiAparate.ro Emoji care face cu ochiul

Nu știm ce cred alții, dar noi credem că e mult mai fain să-ți cumperi tutun pe gustul tău, tuburi sau foite pentru țigări, apoi să începi să-ți faci țigara mult dorită.

Țigara făcută cu mâna ta e diferită, perfectă... e oricând la îndemâna ta. Și noi la fel!

Importăm peste 90% din produsele oferite întrucât credem mult în fumatul alternativ și dorim să inovam și să aducem tot ce este nou din alte piețe la noi în România.

Ne bucuram de faptul ca, produsele noastre se afla acum la indemana oricarui fumator, atat online cat si offline, suntem mandri ca am fost printre primii in aceasta mica mare ,,miscare’’ spre fumatul alternativ.

Vă invităm să descoperiți gama variată de produse pe care v-o punem la dispoziție. Vă provocăm să încercați un alt fel de fumat!