Despre noi

www.tuburiaparate.ro - importam peste 90% din produsele afisate pe site

TuburiAparate este cea mai mare tutungerie online din Romania (MYO - make your own), oferta de produse este variata si la cele mai bune preturi.

Vindem produse pe care le importam si achizitionam de la producatori de renume (industria tutunului) precum si accesorii pentru fumatori.

Cand cauti tutungerie sau tutungerie online, pe noi trebuie sa ne gasesti deoarece am fost printre pionerii acestei piete online de vanzare produse din tutun si accesorii de fumatori.

Gama de produse cuprinde :

tutun - tutun de vanzare la cele mai bune preturi online si offline, unde gasesti tutun pentru rulat tigari, tutun pentru injectat tigari sau tuburi de tigari, tutun pentru pipa si tutun de prizat

tigari de foi - tigari de foi ieftine sau scumpe, le avem la cele mai bune preturi, pe stoc cu livrare rapida si bineinteles avem tigari de foi pe care noi le importam direct precum tigari de foi Piff Puff, Senator White si Korona.

tuburi pentru tigari - aici puteti sa alegeti din cea mai variata gama de tuburi pentru tigari din Romania precum tuburi tigari standard, tuburi tigari cu carbon activ in filtru, tuburi de tigari cu filtru de 20mm sau de 25mm, tuburi tigari colorate sau cu carbon activ si filtru de tigara xlong 25mm, tuburi pentru tigari slim, tuburi tigari ultra slim si micro slim, si sa nu uitam si de tuburile de tigari long 100 mm ( tigari lungi :) si celor care prefera arome avem si tuburi de tigari cu arome (fructe) si menthol.

aparate pentru injectat tutun - aparate care se folosesc la injectarea tutunului in tuburile pentru tigari

foite tigari - si aici putem zice ca avem ce oferii, foite de renume, calitate, sau nu aici le gasiti pe toate de la marci de renume (OCB, RAW, Smoking, Rizla, etc.) pana la cele mai putin cunoscute (American Aviator, Korona, Primus, etc.)

filtre tigari - nelipsite din geanta fumatorului (RYO - roll your own), tigara ideala este cu un filtru de calitate precum si o foita pe masura.