Pipe din silicon

Care sunt avantajele unei pipe de silicon?

  • Usor de manevrat. Pipa de silicon este extrem de flexibila si versatila. Materialul elastic din care este creata permite o manevrare foarte usoara, atat in momentul fumatului, cat si in cazul transportarii si a depozitarii ei. 
  • Pastraza aromele nealterate. Experienta fumatului dintr-o pipa de silicon este inedita. Datorita materialul rezistent la caldura, care nu absoarbe fumul, aroma ramane intensa, pura si nealterata. 
  • Rezistenta. Siliconul este un material foarte rezistent, atat la caldura ridicata, cat si la contactul mai dur cu alte suprafete. Cu alte cuvinte, daca scapi pipa de silicon, nu se sparge. 

De ce sa alegi pipele de fumat de pe tuburiaparate.ro?

In cadrul magazinului nostru online vei gasi o diversitate de pipe pentru fumat, create din mai multe tipuri de materiale: pipe din metal, pipe din sticla, pipe din silicon. Obiectivul nostru este acela de a oferi fumatorilor o experienta complexa, in care fumatul sa fie o activitate linistitoare si boema, menita sa apropie persoanele care impartasesc aceasta pasiune. De aceea, importam produsele consacrate, de la producatori de renume din aceasta industrie la cele mai bune preturi. Punem accentul pe calitate, functionalitate si design pentru a crea armonie intre intensitatea aromelor, usurinta de crearea a propriilor tigarete, usurinta de utilizare a produselor si designul acestora. 
Comanda produsele preferate de la cea mai experimentata tutungerie online din Romania!

Nu sunt produse în această categorie.