Tava de rulat Bambus

Care sunt avantajele unei tavi de rulat tigari din bambus?

Tavile de rulat din bambus sunt extrem de utile, practice si foarte frumoase. Acestea au fost create cu specificatii anume pentru a permite rularea tigarilor intr-un mod mai eficient si economic. 
Platoul tavii din bambus, adica zona de rulare este curbata, astfel incat rularea sa se faca foarte simplu, fara a depune un efort foarte mare. Marginile sunt usor ridicate, pentru a preveni risipirea produsului si a asigura stabilitate intregii tavi. 
Multe dintre tavile din bambus au un design special, fiind prevazute cu zone speciale de depozitare a accesoriilor de care ai nevoie in procesul de rulare, precum filtrele, foitele, tutunul. Forma acestora a fost gandita astfel incat fiecare dintre aceste 3 elemente sa se potriveasca intocmai, pentru a putea fi manevrate foarte usor. 
Pentru un plus de confort, unele tavi din bambus pot fi prevazute cu un accesoriu suplimentar care sa permita umplerea conurilor, distribuind echilibrat cantitatea de ierburi rulate. 
Pe langa functiile elaborate pe care le au, tavile din bambus au un design extrem de frumos. Culoarea naturala a lemnului, alaturi de ergonomie si forma sa specifica fac din tava de bambus pentru rulat tigari chiar un obiect de decor care atrage atentia.
De asemenea, bambusul este un material calitativ, care are o rezistenta indelungata in timp, mai ales daca este pastrat intr-un mediu optim. 
Pe tuburiaparate.ro gasesti o gama variata de tavi de rulare din bambus, de calitate superioara, la preturi competitive. Fie ca esti un vanator al produselor frumoase, fie ca vrei sa te bucuri de functiile pe care le ofera, consulta produsele noastre si alege-le pe cele care te reprezinta!
Produse pe pagină:
Sortare după:

Cutie depozitare RYO (grinder & stash)

Cutie depozitare bambus RYOMaterial: bambusCapac cu inchidere magneticaContine grinder metalic (4 pa..

179,00 Lei

13341 Rolling Tray RAW Bambus (27,5 x 17,5 cm)

Rolling Tray RAW Bambus Tava confectionata din bambus destinata pentru fumatorii RYO si MYO. ..

95,00 Lei

13370 Tava RAW Bamboo Magnetic Triple Flip (bambus)

Tava din bambus pentru rulat RAW Bamboo Magnetic Triple FlipTava de rulat pentru fumatorii RYO si MY..

299,00 Lei

13680 Tava de rulat tigari Buddies (bambus)

Tava de rulat tigari BuddiesTava pentru fumatorii RYO (roll your own)Confectionata din bambus, preva..

35,00 Lei

112001 Cutie tigari Angelo (bambus)

Tava de rulat tigariTava pentru fumatorii RYO (roll your own) Confectionata din bambus, prevazuta c..

55,00 Lei