Grinder lemn

Grinder din lemn - pentru o experiență de fumat de neegalat

Grinderele din lemn reprezintă instrumente esențiale pentru iubitorii de tutun sau arome de plante uscate. Acestea sunt dispozitive utilizate pentru măcinarea și mărunțirea eficientă a plantelor, transformându-le într-o formă uniformă și ușor de rulat.

Grinderele din lemn sunt preferate de mulți oameni datorită aspectului lor natural și rustic. Acestea sunt confecționate din lemn de calitate, care poate varia de la esențe moi, precum lemnul de cedru, până la esențe tari, precum lemnul de stejar sau de nuc. Designul este adesea simplu și elegant, iar textura lemnului conferă o senzație plăcută la atingere. Unele grindere din lemn au un compartiment unic, în timp ce altele pot avea două sau chiar trei compartimente distincte. Acestea permit măcinarea și depozitarea plantelor în același timp.

Grindere din lemn - elegante și practice, perfecte pentru mărunțirea si depozitarea plantelor

În oferta magazinului nostru, pe lângă diversele modele de grindere de lemn, din care îți poți alege preferatul, vei mai regăsi și alte tipuri de astfel de dispozitive, fabricate din diverse materiale. Un grinder metalic este fabricat din oțel inoxidabil sau aliaje de metal durabile. Acesta oferă un aspect modern, fiind apreciat pentru durabilitatea lui și pentru faptul că asigură o măcinare mai fină și mai uniformă. Pe de altă parte, un grinder din plastic este mai accesibil ca preț. Aceste unelte sunt fabricate din materiale plastice rezistente și durabile, cum ar fi acrilicul sau polipropilena. Grinderele din lemn sunt simple, elegante și sunt prevăzute cu un magnet care susține capacul.

Echipa noastră îți stă mereu la dispoziție pentru a te ajuta să găsești toate produsele de care ai nevoie, cât mai ușor, în oferta magazinului nostru.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Grinder Dreamliner 7 Lemn

Grinder Dreamliner 4Grinder din lemn prevazut cu magnet pentru sustinere capac.Grinder cu 2 parti.Di..

13,00 Lei

Grinder Dreamliner 96 (wood)

Grinder din lemn Dreamliner 96Grinder confectionat din metal si lemn prevazut cu magnet pentru susti..

28,00 Lei

Grinder Dreamliner 97 (wood)

Grinder lemn Dreamliner 97Grinder confectionat din metal si lemn prevazut cu magnet pentru sustinere..

44,00 Lei