Grinder lemn

Vrei sa transformi fumatul intr-o activitate relaxanta, placuta si sofisticata? Foloseste un grinder pentru macinarea tutunului si a plantelor! Acest dispozitiv este prevazut cu mai multe compartimente care permite depozitarea amestecului maruntit. Cu cat dintii rasnitei sunt mai ascutiti, cu atat te vei putea bucura de un grad de macinare mai mare. 
Lemnul este unul dintre cele mai solide materiale naturale, prin urmare. Astfel, grinderele din lemn pentru maruntit ierburi sunt alegerea perfecta daca sunteti in cautarea unui maruntitor de ierburi solid care sa reziste ani de zile.TuburiAparate.ro ofera grindere din lemn la un pret excelent.
O alternativa a grinderului metalic este grinderul din lemn. Simplu si elegant, acesta poate fi luat oriunde! Pentru o buna siguranta, acesta este prevazut cu un magnet pentru sustinerea capacului.
Grinderele din lemn disponibile la noi pe site au dinti metalici care ajuta la macinarea perfecta a ierburilor, transformand-o intr-un ingredient super fin. Deoarece lemnul este predispus la uzura, iti recomandam sa cureti grinderul in mod regulat pentru a asigura o macinare consistenta.
Produsele noastre vin in intampinarea nevoilor tale? Atunci plaseaza o comanda online si transforma fumatul intr-o experienta relaxanta!
Produse pe pagină:
Sortare după:

Grinder Dreamliner 7 Lemn

Grinder Dreamliner 7 Lemn Confectionat din lemn, prevazut cu magnet pentru sustinere capac. ..

13,00 Lei

Grinder Dreamliner 40 (lemn)

Grinder tutun Dreamliner 40Grinder confectionat din metal si lemn prevazut cu magnet pentru sustiner..

88,00 Lei

Grinder DM 19 Fosforecent

Grinder maruntit tutun DM 19 Grinder metalic prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipi..

39,00 Lei