Vaporizator tutun

Ce este un vaporizator de tutun?

Vaporizatorul de tutun este un instrument care functioneaza fara ardere ce are rolul de a extrage ingredientele active din tutun sau alte ierburi aromatice prin supunerea acestora la aburi. Prin intermediul procesului de vaporizare, aromele din plante se transforma in vapori inhalabili, pastrand un nivel de concentratie extrem de ridicat. Exista doua tipuri de vaporizatoare de tutun: vaporizator cu incalzire prin conductie si cu incalzire prin conventie.

Care este diferenta dintre un vaporizator si tigarile obisnuite?

Fumatul cu ajutorul unui vaporizator reduce unele riscuri care sunt asociate fumatului clasic din tigareta, cum ar fi acela de a inhala substante toxice precum gudronul. In cazul vaporizatoarelor de tutun se extrag aromele din ierburi prin incalzirea lor la o temperatura prestabilita astfel incat iarba sa nu se aprinda. Totusi, substantele active sunt extrase la fel de eficient ca prin ardere. Astfel ca nu se mai inhaleaza fumul si toate substantele toxice din acesta. 
De asemenea, vaporii generati de un astfel de aparat au o concentratie mult mai mare decat cei eliberati de arderea tigarilor deoarece sunt extrase din ierburi toate aromele, fara a fi alterate in combinatie cu fumul, precum la tigari. Astfel ca substanta inhalata este mai pura.
Cauti un vaporizator de tutun performant? Alege de pe tuburiaparate.ro! Punem la dispozitie produse calitative pentru ca fumatul sa fie o experienta relaxanta si rafinata. Comanda online!
Produse pe pagină:
Sortare după:

Vaporizator Vivant Ambit

Vaporizator tutun portabil Vivant AmbitSpecificatii:Dimensiune: 68.3 x 27.9 x 54.8 mmTemperatura: 10..

275,00 Lei

Vaporizator Vivant GO

Vaporizator Vivant GO - Specificatii produsVaporizatorul Vivant GO este un dispozitiv inovator care ..

257,00 Lei

Vaporizator Vivant VLeaF

Vaporizator tutun Vivant VLeaFSpecificatii:Inaltime: 145 mmDiametru: 27 mmGreutate: 137g5 nivele de ..

282,00 Lei