Ascunzatori

Ai musafiri si vrei sa ascunzi lucruri pentru a te asigura ca oaspetii nu le gasesc? Sau ca cei mici sa nu dea peste ele? Apeleaza la o ascunzatoare tip stash, un mod inteligent si simplu de a ascunde orice obiect mic. 
Aceste ascunzatori sunt precum niste “seifuri” pentru distracții. Fie ca vreti sa ascundeti niste bani sau bijuterii, aceste cutiute sunt sigure si ideale pentru a va ascunde obiecte personale.
Datorita designului discret, nimeni nu va suspecta ca ascunzi ceva, deoarece ascunzatoarea este doar un obiect personal, folosit de zi cu zi.
Opteaza pentru ascunzatoarea tip ruj disponibila in tutungeria online TuburiAparate.ro! Nimeni nu s-ar gandi ca un ruj, sau mai bine spus, un suport de ruj poate avea o alta intrebuintare decat cea stiuta de noi toti. Din acest motiv, in ascunzatoarea tip ruj poti ascunde lucruri la care nimeni n-o sa se gandeasca! 

Cine suntem noi?

Suntem prima tutungerie online din Romania care comercializeaza o gama variata de produse pentru fumatori de la cei mai renumiti producatori din industria tutunului. Majoritatea produselor sunt accesorii care au rolul de a te ajuta sa iti creezi propriul stil de fumat, iar prepararea tigarilor sa fie o activitate relaxanta si complexa. Punem accent pe calitate si preturi accesibile. 
Urmareste care sunt cele mai noi produse disponibile in magazinul nostru accesand pagina de noutati. Astfel esti la curent cu noile modele si tehnologii aplicate in industria tutunului. 
Produse pe pagină:
Sortare după:

Baterie - pill box safe

Baterie pill box safe - stashBaterie confectionata din plastic, prevazuta cu spatiu de depozitare as..

9,90 Lei

Ruj - pill box safe

Ruj pill box safeRuj confectionat din plastic, prevazut cu spatiu de depozitare ascuns.Inaltime: 7 c..

7,50 Lei

Cigarette Box Safe

Cigarette Box Safe - Specificatii ProdusTigara confectionata din plastic de calitate cu spatiu ..

2,50 Lei