Date cu caracter personal

18+ Accesul pe acest site impreuna cu plasarea comenzilor se face exclusiv de catre persoanele peste 18 ani. Plasarea comenzilor se poate realiza numai cu consimtamantul pe propria raspundere a cumparatorului ca a implinit varsta de 18 ani.

PRIMONET RO SRL colecteaza datele tale cu caracter personal ( nume, prenume, adresa domiciliu, numar telefon, email, adresa IP ) in vederea efectuarii si indeplinirii comenzilor plasate pe site-ul www.tuburiaparate.ro . PRIMONET RO SRL nu colecteaza datele personale in scop de marketing.

Pentru a adapta informatiile comunicate în funcţie de comportamentul şi preferinţele tale şi pentru a-ţi oferi cea mai bună şi personalizată experienţă, este posibil să analizăm şi să combinăm datele tale cu caracter personal.

Cand vom analiza si combina datele tale cu caracter personal, o vom face doar in conformitate cu prevederile legale aplicabile, care ar putea implica obtinerea unei prealabile aprobari sau confirmari si/ sau de informatii suplimentare din partea ta.

PRIMONET RO SRL îţi oferă posibilitatea să-ţi retragi consimţământul în orice moment.

Pentru mai multe informaţii, citeşte Termenii si conditiile PRIMONET RO SRL.