Aparate electrice injectat tutun

Ce este aparatul de injectat tutun?

Alaturi de tutunul preferat si de tuburi, aparatul de injectat este de nelipsit daca vrei sa iti creezi tigarile de unul singur. In prezent, exista dispozitive electrice special concepute pentru a-ti veni in ajutor.

De ce sa alegi aparate de injectat tutun?

Utilizarea unui aparat de acest fel iti va permite sa economisesti mult timp, deoarece vei putea introduce tutunul in tub foarte rapid. De asemenea, esti scutit de efortul si atentia sporita necesare pentru a-ti adauga tutunul de unul singur. In plus, aparatele de injectat sunt proiectate astfel incat sa fie usor de utilizat, dar si foarte rezistente in timp.

Ce aparate de injectat tutun gasesti pe tuburiaparate.ro?

Pe site-ul nostru ai posibilitatea de a opta pentru aparate electrice confectionate din materiale de inalta calitate. Toate aceste dispozitive se remarca prin rezistenta indelungata si eficienta sporita la umplerea tuburilor. Sunt compatibile cu toate tipurile de tuburi standard, mai exact king size si lungi, de 100 mm. Totusi, este important sa retii ca nu sunt potrivite pentru tuburile slim!

Modelele disponibile pe site-ul nostru sunt prevazute cu ecran de tip LCD, care indica numarul de tigari pregatite si iti ofera posibilitatea de a regla densitatea tutunului, in functie de preferintele tale.

Alege cu incredere aparate de injectat tutun de pe tuburiaparate.ro si te vei putea bucura de tigari „handmade” in cel mai scurt timp!

Produse pe pagină:
Sortare după:

Aparat Electric Injectat Tutun Powermatic 2

Aparat electric injectat tutun Powermatic 2 Powermatic 2 este un aparat electric pentru injectat tu..

380,00 Lei

Aparat Electric Injectat Tutun Powermatic 3 +

Aparat injectat tutun electric Powermatic 3+ Powermatic 3 este un aparat electric pentru injectat t..

970,00 Lei

Aparat Electric Injectat Tutun Powermatic 4

Aparat injectat tutun electric Powermatic 4 Powermatic 4 este un aparat electric pentru injectat tu..

390,00 Lei