Cum alegi cel mai bun tutun pentru injectat țigări? Ghid cu recomandări

Adaugat de grigore 19.12.2022 0 Comentariu

tuburi pentru țigări injectate cu tutun

 

Ai început să-ți confecționezi țigările acasă și cauți cele mai bune variante de produse pentru experiența ta de fumat. Procesul poate fi destul de lung și anevoios având în vedere gama largă de articole care există pe piață. Probabil chiar te-ai simțit nesigur cu privire la ce tip de tutun pentru injectat țigări să alegi.

Dacă acesta este și cazul tău, venim în ajutor cu un ghid complet despre ce să iei în considerare atunci când alegi tutunul pentru injectat țigări și care sunt recomandările de produse de tutun pentru confecționarea țigărilor la domiciliu.

 

Cum alegi cel mai bun tutun pentru injectat țigări? Ghid cu recomandări

Cum alegi tipul de tutun potrivit pentru injectat țigări?

Gustul și amestecul de tutun

Tăria tutunului

Ambalajul tutunului

Prețul tutunului

Tutun pentru injectat țigări: produse recomandate

Tutun Senator Blue 135 grame

Tutun Silverado Blue 140 de grame

Tutun Riotabak White de 100 de grame

 

Cum alegi tipul de tutun potrivit pentru injectat țigări?

Atunci când alegi cel mai bun tutun pentru injectat țigări care să se potrivească gusturilor tale, încearcă să iei următorii factori în considerare:

 

Gustul și amestecul de tutun

Gustul este probabil unul dintre factorii care delimitează un tip de tutun față de altul. În cazul în care aroma tutunului pentru injectat țigări nu este bun sau plăcut pentru tine, atunci vei știi că nu este potrivit.

Încearcă să te îndrepți către produsele din tutun care au o aromă sau un amestec asemănător cu cel pe care îl fumai înainte în țigările convenționale. Aceasta este o metodă simplă de a-ți filtra căutările și de a începe călătoria în confecționarea țigărilor.

Cu timpul, vei dori să experimentezi mai multe amestecuri de tutun pentru injectat țigări și vei înțelege care este diferența fină dintre acestea.

Un alt factor care poate influența gustul tutunului este alegerea tuburilor pentru injectat țigări.

Sfat: Atunci când începi să experimentezi diferite arome și amestecuri, achiziționează tipurile de tutun în cantități mai mici. Acest lucru te va ajuta să determini ce amestec se potrivește mai bine gusturilor tale, indiferent dacă preferi tutun mentolat sau o țigară puternică cu amestec turcesc.

 

Tăria tutunului

Înainte, pachetele de țigări convenționale conțineau o mică descriere pe care fumătorii o luau în considerare pentru a determina tăria țigărilor pe care le fumau. Această tărie era măsurată în miligramele de nicotină și gudron. Astăzi, această descriere a fost eliminată de pe pachetele de țigări, dar chiar și fumătorii începători își mai pot da seama de cât de slabă sau tare este o țigară.

Atunci când achiziționezi tutunul pentru injectat țigări de pe tuburiaparate.ro, vei găsi informații despre tărie în descrierea fiecărui produs. De ce? Pentru că este un alt lucru important care trebuie luat în considerare pentru alegerea celui mai bun tutun pentru tine. Unii fumători preferă o tărie slabă sau cel puțin medie, în timp ce alți fumători preferă țigările cu lovituri puternice, concepute dintr-un tutun tare sau foarte tare.

Până la urmă, cea mai bună cale de a alege tăria tutunului pentru injectat țigări este să-ți cunoști preferințele.

 

Ambalajul tutunului

Dacă ești un începător în confecționarea țigărilor, ambalajul tutunului s-ar putea să nu te deranjeze atât de tare. Cu toate acestea, pachetul în care vine tutunul pentru injectat țigări contează, de asemenea, foarte mult. Unii producători împachetează tutunul într-un pachet de polietilenă care nu fac altceva decât să permită aromei inițiale să se evapore după câteva zile.

În schimb, există tipuri de tutun care vin ambalate în pachete cu Zip Lock (fermoar), permițând aromelor să rămână intacte, astfel încât să poată fi savurate până în ultima zi.

 

Prețul tutunului

Acesta este un punct comun de discuție pentru alegerea oricărui tip de produs de pe piață. Există diferite branduri de tutun pentru injectat țigări care oferă produse în diferite game de preț.

Cu toate acestea, alegerea produsului care ți se potrivește cel mai bine trebuie făcută cu celelalte aspecte în minte, dar și cu menținerea unui buget convenabil pentru capacitatea ta financiară. Nu uita, pe lângă tutun, va trebui să achiziționezi regulat tuburi pentru injectat și să investești într-un aparat de injectat.

 

Tutun pentru injectat țigări: produse recomandate

Tutun Senator Blue 135 grame

Pachet/plic cu 135 grame de tutun pentru injectat marca Senator

Producătorul de tutun Senator este recunoscut la nivel naţional pentru produsele sale de înaltă calitate care reușesc să satisfacă nevoile fiecărui consumator. Există mai multe soiuri de tutun pentru injectat de la Senator, iar pentru cei care nu au cumpărat niciodată aceste produse poate fi dificil să facă o alegere.

Tocmai de aceea îți recomandăm tutunul pentru injectat țigări Senator Blue. Un pachet conține 135 de grame de firicele de tutun de calitate superioară care adeseori sunt asociate cu rafinamentul și cu poziția socială înaltă. Tăria tutunului este poziționată pe axa mediu spre tare.

Tutunul Senator Blue este conceput printr-un amestec clasic american de 3 tipuri de tutun cu un conținut variabil de nicotină: Virginia, Burley și Oriental.

Alte soiuri de tutun pentru injectat țigări de la Senator:

 

Tutun Silverado Blue Volume 140 de grame

Plic cu tutun pentru injectat tuburi tigari goale Silverado Blue Extra 140g

Tutunul pentru injectat țigări Silverado Blue este apreciat de majoritatea începătorilor în confecționarea țigărilor datorită tăriei sale medii care se potrivește tuturor tipurilor de fumători.

Firicelele de tutun de calitate superioară sunt create printr-un amestec clasic american, punându-se accentul mai mult pe gustul aromat și senzația plăcută de la fiecare puf.

Pe site-ul tuburiaparate.ro, poți găsi și varianta Silverado Red Extra de 100 de grame care are caracteristici asemănătoare produsului menționat.

 

Tutun Riotabak White Volume de 100 de grame

Cutie cilindrica cu 100 grame de tutun pentru injectat tuburi de tigari goale RioTabak White

RioTabak este o marcă de produse de tutun care se află pe această piață de multă vreme, îmbunătățind calitatea produselor constant astfel încât să întâlnească nevoile fumătorilor. Tutunul pentru injectat țigări de la RioTabak se remarcă prin calitate și arome deosebite.

Tutunul RioTabak White vine într-un ambalaj metalic sub formă de cilindru care este prevăzut cu un capac suplimentar pentru păstrarea umidității și a prospețimii tutunului. Firicelele de tutun din pachet sunt de calitate superioară, rezultate în urma unui amestec unic marca RioTabak în care este predominant tutunul Oriental.

Tutunul Oriental are un gust dulce, este foarte aromat și este un tip de tutun esențial pentru crearea amestecului. Astfel, tutunul RioTabak White are o tărie slabă și este o alegere ideală pentru începători, dar și pentru cei pasionați mai degrabă de o aromă fină decât de una puternică.

Recomandarea noastră pentru a experimenta aromele orientale ale tutunului RioTabak White este să utilizezi tuburi cu filtru de 25 de milimetri pentru confecționarea țigărilor.

Pe site-ul tuburiaparate.ro poți găsi și varianta RioTabak Blue de 100 de grame.