Cele mai bune tuburi pentru tigari: Tipuri, sfaturi si modele recomandate

Adaugat de grigore 10.03.2022 0 Comentariu

 

Te-ai gândit vreodată cât la sută din bugetul tău lunar este cheltuit pentru achiziționarea pachetelor de țigări convenționale? Dacă ești fumător de zi cu zi, probabil ai făcut deja aceste calcule și acum cauți o alternativă economică. O soluție pentru această problemă este confecționarea țigărilor pe cont propriu, iar pentru această activitate ai nevoie doar de câteva elemente, precum: tuburi, tutun și un aparat de injectat.

Dacă ești pregătit să treci la o alternativă benefică bugetului tău lunar, îți prezentăm un mic ghid despre cele mai bune tuburi de țigări

 

Ce sunt tuburile pentru țigări?

 

Tuburile pentru țigări sunt practic tuburi goale, asemănătoare țigărilor convenționale, doar că nu sunt umplute cu tutun. Acestea sunt prevăzute cu un filtru și sunt ideale pentru persoanele care doresc să-și înceapă călătoria în confecționarea țigărilor pe cont propriu.

Astfel de tuburi prelaminate pentru țigări se găsesc în diferite dimensiuni, adesea fiind categorizate în funcție de mărimea filtrului, folosind milimetrul ca unitate de măsură. Mai mult, tuburile pot fi prevăzute cu filtru de carbon activ pentru o filtrare mai bună a substanțelor din tutun sau cu filtru aromat pentru pasionații de țigări cu arome. Prin urmare, fumătorii pot găsi această alternativă ca fiind convenabilă nu doar prin aspectul financiar, având în vedere că-și pot confecționa țigările în funcție de tipul de țigări obișnuite pe care le-au fumat înainte.

 

 

Tipuri de tuburi pentru țigări

 

Alegerea tipului de tuburi pentru țigări potrivite constă, în primul rând, în înțelegerea lor. Nu este ușor să treci de la fumarea țigărilor convenționale la confecționarea acestora din varii motive principale: nu știi ce să alegi, care sunt instrumentele necesare pentru această acțiune și confecționarea poate fi copleșitoare pentru un începător deoarece nu ai pachetul la îndemână până nu-l concepi.

Iată care sunt tipurile de tuburi pentru țigări

 

Tuburi țigări cu filtru de 15 mm

Tuburile pentru țigări cu filtru de 15 mm sunt considerate produse standard, adică au o dimensiune normală echivalentă cu cea a țigărilor convenționale. În principal, acestea pot fi utilizate pentru orice tip de aparat de injectat datorită mărimii lor.

 

Tuburi țigări cu filtru de 20 mm

Filtrele de 20 de mm sunt un pic mai lungi decât cele de 15 mm, dar nu ocupă atât de mult spațiu din tub încât să reducă intensitatea sau timpul de fumat al țigării. Aceste tuburi sunt ideale pentru persoanele care fumează țigări mai lungi.

 

Tuburi țigări cu filtru de 25 mm

Tuburile pentru țigări cu filtru de 25 mm sunt printre cele mai lungi elemente pe care le poți folosi pentru confecționarea țigărilor pe cont propriu. Pentru acest tip de tuburi, este indicat să se utilizeze un aparat de injectat standard.

 

Tuburi țigări multifiltru cu carbon

Tuburile pentru țigări multifiltru cu carbon pot avea mai multe dimensiuni, în funcție de preferințe, respectiv standard, slim sau ultra slim. În compoziția lor sunt utilizate două tipuri de filtre, dintre care unul care învăluie carbonul activ destinat să filtreze substanțele din tutun - de unde vine și denumirea de multifiltru.

În funcție de dimensiunea tubului este indicat să utilizezi un aparat de injectat adecvat.

 

Tuburi țigări slim și ultra slim

Tuburile pentru țigări slim și ultra slim sunt adecvate persoanelor care obișnuiesc să fumeze țigări normale subțiri și foarte subțiri. Aceste tipuri au atât filtrul, cât și tubul cilindric conform dimensiunilor unor țigări slim și ultraslim.

 

Tuburi țigări mentolate și aromate

Tuburile pentru țigări mentolate și aromate sunt printre preferatele fumătorilor, atunci când își doresc o schimbare în gustul și aroma țigărilor confecționate sau pur și simplu pentru că așa au fost obișnuiți de la fumarea țigărilor convenționale. Filtrele acestor tuburi sunt prevăzute cu o biluță care răspândește aroma în țigară odată ce este activată. În cazul tuburilor mentol pentru țigări, acestea se pot găsi fără biluța respectivă, având o aromă constantă mentolată atunci când sunt fumate.

 

Tuburi țigări long 100 mm

Acest tip de tuburi sunt echivalentul pachetelor de țigări lungi pe care le poți achiziționa de pe piață. Filtrele pentru tuburile de țigări long 100 mm au de obicei dimensiuni standard, adică nu sunt slim sau ultraslim, și o mărime de 25 mm.

 

Sfaturi pentru a alege tuburile pentru țigări potrivite nevoilor tale

 

În funcție de dimensiunea țigărilor fumate anterior

Dacă nu vrei să încerci ceva nou, probabil pentru că nu ai dispoziția necesară pentru experimentare, poți alege tuburile pentru țigări în funcție de mărimea celor convenționale pe care le-ai fumat anterior. În acest fel, te asiguri de un confort asemănător atunci când fumezi, obișnuindu-te mult mai rapid cu țigările confecționate.

Nu uita că o țigară nu este concepută doar din tubul respectiv, ci și din tutunul cu care trebui umplut. Fii atent la tipul de tutun pe care îl alegi pentru țigările tale.

 

În funcție de buget

Atunci când alegi să-ți confecționezi țigările, probabil te gândești că-ți va aduce un beneficiu financiar, mai ales dacă ești fumător înrăit. Costurile pentru tuburile de țigări diferă între ele, în funcție de brand, numărul de țigări în cutie sau alte caracteristici suplimentare, cum e cazul țigărilor cu filtru de carbon sau aromate.

 

În funcție de numărul de tuburi în cutie

Punem la dispoziția fumătorilor 3 tipuri de cutii, fiecare deținând o cantitate diferită de tuburi: tuburi de țigări cu 100 bucăți/cutie, 200 bucăți/cutie, 500 bucăți/cutie și 1000 bucăți/cutie. Alegerea unei cutii cu tuburi pentru țigări este bazată pe numărul de țigări pe care le fumezi într-un anumit interval de timp (de exemplu într-o lună) și de bugetul tău pe care-l administrezi pentru această achiziție - nu este un aspect ascuns faptul că tuburile cu 1000 de bucăți/cutie sunt mai costisitoare decât cele cu 100 de bucăți/cutie.

 

 

Cele mai bune tuburi pentru țigări: 5 modele recomandate

 

1. Tuburi Țigări RIO Red by RioTabak

RIO Red by RioTabak reprezintă una din categoriile standard (15 mm) de tuburi pentru țigările confecționate care se găsesc în cutii de 200 de bucăți. Caracteristicile privind dimensiunile acestor tuburi sunt:

  • Lungimea tubului este de 84 mm;
  • Diametrul tubului este de 8 mm;
  • Lungimea filtrului din cadrul tubului este de 16 mm.

Pentru tuburile RIO Red by RioTabak se poate utiliza orice tip de aparat de injectat.

 

2. Tuburi Țigări Cartel Filter Plus

Cartel este cunoscut pentru calitatea tuburilor și filtrelor pentru țigările confecționate. Cartel Filter Plus pune la dispoziția fumătorilor o cutie cu 200 de tuburi prevăzute cu filtru portocaliu/maro care intensifică aroma tutunului în timpul fumatului. Caracteristicile privind dimensiunile acestor tuburi sunt:

  • Lungimea tubului este de 84 mm;
  • Diametrul tubului este de 8 mm;
  • Lungimea filtrului din cadrul tubului este de 20 mm.

Tuburile pentru confecționarea țigărilor Cartel Filter Plus pot fi utilizate împreună cu orice aparat de injectat tutun.

 

3. Tuburi Tigari RioTabak White XL Carbon Activ 200

Tuburile pentru țigări de la RioTabak îmbină două caracteristici esențiale pentru mulți fumători care obișnuiesc să fumeze țigări lungi: lungimea filtrului care este de 24 de mm, dar și prezența carbonului activ în acesta. RioTabak White XL Carbon Activ poate fi achiziționat în cutie de 200 de bucăți, fiind o cantitate ideală pentru persoanele fumătoare de zi cu zi și nu doar în contexte sociale. Caracteristicile privind dimensiunile acestor tuburi sunt:

  • Lungimea tubului pentru țigări este de 84 mm;
  • Diametrul tubului este de 8 mm;
  • Lungimea filtrului din cadrul tubului este de 24 de mm.

Pentru utilizarea acestor tuburi pentru confecționarea țigărilor, este indicat să utilizezi un aparat de injectat reglabil.

 

4. Tuburi Țigări RioTabak Slim Carbon White 200 Filter Plus

Tuburile pentru țigări de la RioTabak sunt printre cele mai puțin costisitoare tipuri de tuburi și sunt ideale unui buget restrâns, mai ales când încerci să găsești o soluție economică. RioTabak Slim Carbon White sunt un tip de tuburi slim, ideale fumătorilor de țigări subțiri care sunt prevăzute, în același timp, cu un filtru alb de 20 mm. Pot fi achiziționate în cutii cu 200 de bucăți. Caracteristicile privind dimensiunile acestor tuburi sunt:

  • Lungimea tubului pentru țigări este de 80 mm;
  • Diametrul tubului este de 7 mm;
  • Lungimea filtrului din cadrul tubului este de 20 de mm.

Dacă dorești să folosești tuburile pentru țigări RioTabak Slim Carbon White, este indicat să utilizezi un aparat de injectat slim pentru confecționare.

 

5. Tuburi Țigări Korona Menthol 200

Pentru persoanele fumătoare de țigări convenționale cu mentol, tuburile de țigări mentol de la Korona sunt alternativa economică ideală. Acestea se potrivesc și persoanelor care își doresc să mai schimbe gustul și mirosul tutunului clasic de țigări. Acest tip de tuburi nu sunt prevăzute cu o biluță în zona filtrului care să răspândească aroma de mentol, ci au un conținut de mentol adecvat pentru a furniza o aromă constantă în timpul fumatului. Tuburile Korona Menthol pot fi achiziționate în cutie de 200 de bucăți. Caracteristicile privind dimensiunile acestor tuburi sunt:

  • Lungimea tubului pentru țigări este de 84 mm;
  • Diametrul tubului este de 8 mm;
  • Lungimea filtrului din cadrul tubului este de 16 mm.

Pentru utilizarea acestora, poți folosi orice tip de aparat de injectat tutun care îți este la îndemână.

Acum că știi câte variante de tuburi pentru țigările tale există, care sunt modalitățile în care poți să le alegi pe cele adecvate conform nevoilor tale pentru fumat și ai primit o serie de recomandări, poți să iei o decizie mult mai ușoară și benefică pentru resursele tale financiare.

Disclaimer: Tuburile pentru țigări recomandate ca fiind cele mai bune se referă doar la categoriile pe care le oferim și nu se aplică pentru toți furnizorii de tuburi și alte produse pentru confecționarea țigărilor.