Care sunt alternativele țigărilor mentolate?

Adaugat de grigore 03.09.2021 0 Comentariu

 

Statisticile arată că numărul românilor care preferau țigări mentolate, inainte ca acestea să fie retrase de pe piață, se ridica la 500.000.

Ca urmare a implementărilor unei Directive europene, această categorie de țigări a fost retrasă complet de pe rafturi, asșdar, pasionații aromelor mentolate s-au văzut nevoiți să caute alternative.

Aceste soluții diferite pentru fumătorii de țigări mentolate se regăsesc în paginile cu produse de pe site, iar despre ce oferă ele, ca alternativă pentru produsele retrase de pe piețele UE, vorbim în cele ce urmează: 

 

Ce soluții au acum la îndemână fumătorii de țigări mentolate?

 

Chiar dacă aceasta veste nu a fost primită cu entuziasm de cei care obișnuiau să fumeze țigări mentolate, fumătorii trebuie să știe că alternativele valabile în acest moment par să ofere un spectru mult mai larg de opțiuni.

În acest sens, tigarile electronice sunt produse ce pot oferi senzații cu arome mentolate, având la bază alegerea corectă a e-lichidului necesar pentru funcționarea unui astfel de device.

Deși țigările electronice sunt reglementate de aceeași Directivă europeană, ale cărei noi amendamente au propus retragerea țigărilor mentolate de pe piață, factorii decizionali au hotărât că cele două acategorii de produse sunt diferite, așadar, se supun unor norme diferite.

 

Ce produse intră sub incidența acestei Directive UE?

 

În Romania, Directiva UE privind produsele pe bază de tutun, transpusă în legislația națională pe baza legii 201/2016, a intrat în vigoare pe 20 mai 2020.

Măsura vizează comercializarea tigărilor mentolate, inclusiv a celor pe bază de capsulă, a tutunului pentru rulat cu arome caracteristice, respectiv a produselor cu miros și gust sesizabil diferite decât tutunul.

Directiva este valabilă pe toate piețele UE, inclusiv la punctele de vânzare duty-free.

 

Cum poți trece de la fumat la vapat în cel mai simplu mod?

 

Așadar, dacă până acum obișnuiai să îți cumeri țigări mentolate, insa aceasta schimbare in legislatie a determinat retragerea completă de pe piața a produselor tale preferate, tot ce trebuie să faci este să treci de la fumat la vapat. Această abordare îți pemite accesul facil la o listă nouă de produse, ce garantează experiențe pe care țigările obișnuite nu le pot oferi.

 

Ce optiuni îți oferă țigările electronice?

 

Unul dintre principalele motive pentru care sa faci trecerea de la fumat la vapat se bazează pe faptul că țigările electronice îți permit o libertate foarte mare, în privinta modului în care vapezi.

Iată o serie de elemente pe care le poți alege, conform propriilor tale criterii:

  • Țigara electronică sau un alt kit complet (kituri incepatori / kituri avansati);
  • Atomizorul (în functie de valoarea rezistenței, generezi o anumită cantitate de aburi);
  • Lichidul pentru țigara electronică (lichid cu nicotina / lichid fara nicotina).

Alegând să comanzi online de pe site toate aceste produse, dar și multe alte accesorii pentru vapat, vei putea avea mereu la îndemână confortul și libertatea de a seta mereu căutarile din categoriile de produse, pe baza filtelor de sortare rapidă din pagini. Astfel, îți construiești căutarea device-urilor pentru vaping în functie de criteriile tale de utilizator:

  • Aromele cu care ești dispus să substitui aroma țigărilor mentolate;
  • Bugetul pe care ești dispus să îl direcționezi către această sesiune;
  • Producătorul de țigări electronice pe care te bazezi cel mai mult;
  • Tehnologia în jurul căreia sunt concepute aceste dispozitive samd

Ai chiar și șansa de a-ți personaliza lichidul pentru vapat, pe baza unor ingrediente pe care urmează le prepari conform sfaturilor de AICI. Cât despre aromele de care te poți bucura, atunci când vrei să vapezi, opțiunile pe care ți le oferim depășesc orice imaginație. Vezi acum ce arome tigara electronica îți punem la dispoziție, pentru personalizarea propriului e-lichid.

 

Cum se utilizează un flacon cu lichid pentru e-cig?

 

Ești în căutarea unor lichide pentru țigara electronică menite să susțină pasiunea ta pentru aromele mentolate, sau pentru alte arome pline de prospețime? Coșul tău de cumpărături se umple rapid pe site, cu cele mai relevante sugestii pentru tine. Insa înainte de a plasa comanda, este bine să cunoști:

Informații despre această gamă de produse:

  • E-lichide autorizate de Ministerul Sănătății din România; 
  • Recipiente rezistente ce protejează proprietățile e-lichidelor;
  • Sistem de siguranță împortiva accesului copiilor;
  • Produse interzise utilizării de către persoanele sub 18 ani.

Instrucțiuni privind utilizarea acestor produse:

  • A se agita produsele înainte de utilizare;
  • A se păstra la loc răcoros și uscat, ferit de lumină;
  • A se arunca recipientele după utilizare, conform reglementărilor în vigoare adoptate de teritoriile statului în care locuiești, sau pe care îl tranzitezi;
  • Conțin propilen glicol și nicotină, ce pot cauza iritații la contactul cu pielea și ochii;
  • În caz de iritare a pielii, îți recomandăm să iei de urgență legătura cu specialistul.

 

Alte produse de pe site ce oferă arome mentolate

 

Țigările electronice reprezintă doar o singură categorie de pe site ce îți permite să faci trecerea de la țigări mentolate către solutii la fel de aromate. Tot pe site poți descoeri chiar acum întreaga noastră ofertă la narghilele, alături de toate surprizele cu care produsele acestea vin la pachet.

Aromele de narghilea pe care ți le propunem sunt de cea mai bună calitate și aduc în spațiul casei tale o întreagă simfonie de experiențe senzoriale. Vezi ce ți-am pregătit și în categoriile “Carbuni narghilea” sau “Tutun narghilea”, pentru că o multime de alte arome pot lua calea adresei tale, în urma comenzii online plasate pe site-ul nostru.

Ai la îndemână alternative suficiente pentru țigările mentolate, retrase de pe piață în urma deciziilor luate la nivelul Uniunii Europene, vizând categoria de produse cu miros și gust sesizabil diferite decât tutunul.

Țigările electronice pentru vaping și narghilele sunt soluții simplu de comandat online, ce permit o utilizare facilă, dar și o experiență de care te vei bucura la intensitate maximă, atunci când alegerea aromelor este realizată pe baza propriilor preferințe.