Borsetele Altora: tendință și utilitate într-un singur accesoriu pentru orice fumător de țigări rulate

Adaugat de grigore 15.11.2022 0 Comentariu

barbat in camasa rosie cu borseta

Țigaretele din comerț au mare succes, dar unii fumători preferă să-și facă propriile țigări. Cele rulate se dovedesc tot mai populare pentru că permit alegerea tuturor aspectelor care contează. Astfel, îți poți alege foița, filtrul și, bineînțeles, tipul de tutun dorit. Odată ce te familiarizezi cu experiența realizării propriilor țigări rulate, începi să cauți mai multe accesorii care să-ți ușureze rularea, transportarea și fumatul acestora. De-a lungul timpului, am scris pe blog despre brichete și alte accesorii, dar astăzi am decis să-ți prezentăm un obiect care îmbină tendințele din modă cu utilitatea. Este vorba despre borseta pentru țigări rulate. Și nu vorbim despre orice borsete, ci despre Altora, un brand recunoscut pentru calitate. Citește în continuare și află de ce ar trebui să-ți cumperi și tu o borsetă Altora.

 

Cum te ajută o borsetă Altora?

Dacă ești fumător de țigări rulate și ai învățat deja cum să ţi le faci singur, știi de câte lucruri ai nevoie pentru a obţine țigări bune. Poate că o tabachera este suficient pentru transportarea câtorva țigări, dar, uneori, n-ai destul timp ca să rulezi mai multe ori pleci de acasă pentru o perioadă mai lungă. Într-o astfel de situație, cel mai bine este să-ți iei la tine tot ce ai nevoie pentru a-ți rula țigările confortabil.

Cum transporți foițele, filtrele, tutunul, bricheta și alte lucruri fără să le rătăcești unele de altele? Sigur, îți poți lua un rucsac sau o geantă, dar acestea nu pot avea destule compartimente sau pot fi prea mari. Ai nevoie de un obiect practic şi cu design realizat special pentru “arsenalul” unui fumător. Borseta Altora este creată pentru fumătorii de țigări rulate, astfel că răspunde nevoilor lor.

 

De ce să alegi o borsetă Altora?

Atunci când cumperi o borsetă, ești atent la design și la calitatea materialului și a realizării. Borsetele fabricate pe linii de producție în Orient au deseori defecte, dar Altora se produc manual, la noi în țară. Astfel, calitatea cusăturilor și a prinderii elementelor este superioară. Materialul ales este pielea naturală, care, după cum știm cu toții, este mai bună decât sinteticele care o imită. Pielea naturală este mai durabilă, rezistă mai bine la șocuri și asigură izolare împotriva temperaturilor excesive și a apei. Interiorul este complet căptușit, astfel încât țigările tale și componentele pentru țigări să rămână în cea mai bună stare.

Și buzunarul interior este realizat din piele naturală. Se închide cu fermoar rezistent, la fel ca și cel exterior. În plus, borsetele Altora sunt echipate cu portofel de tutun detașabil, care se închide cu ajutorul capselor. În zilele în care ai nevoie doar de portofel, poți renunța la restul borsetei. Ai la dispoziție și suport pentru foițe și brichetă și buzunare interioare, inclusiv unul pentru tutun. Cureaua din piele naturală este dotată cu chingi rezistente. Poți purta borsetele Altora atât la brâu, cât și oblic pe trunchi, trecând cureaua peste umăr.

accesorii pentru fumator incluse in borseta Altora

Ce conține setul complet?

Dacă designul și calitatea borsetei Altora nu erau oricum îndeajuns pentru a face orice iubitor de țigări rulate să și-o dorească, setul complet conține și numeroase accesorii și componente pentru țigări. Iată tot ce primești când cumperi o borsetă Altora din magazinul nostru:

  • borsetă din piele naturală;
  • filtre ţigări Altora Slim Long XL 6/22 mm;
  • foiţe pentru rulat tutun Altora Blue (cut corner);
  • foiţe la rolă Altora Red + Filtre Carton (5m);
  • grinder Dreamliner 38 (breloc);
  • scrumieră de buzunar Angel Mini Slogan;
  • brichetă Clipper.

Modele de borsete Altora

Borsetele Altora se găsesc în patru variante care diferă în funcție de culoare:

  • Wine are două culori: roșu predominant și cafeniu;
  • Vintage este destinată iubitorilor de modă clasică, dar designul modern o face potrivită pentru diferite ținute. Cafeniul este elegant și se poate asorta bine cu ghete de piele întoarsă sau alte tipuri de încălțăminte și îmbrăcăminte;
  • Venom are două culori: verde și negru; se potrivește cu ținute diverse, de la cele sport la cele inedite;
  • Black on Black este realizată din piele neagră; se potrivește atât cu ținute elegante, cât și cu ținute rock sau casual.

borseta din piele naturala marca Altora

Alte accesorii pe care merită să le cumperi

În magazinul tuburiaparate.ro, ai la dispoziție numeroase accesorii. Toate merită atenția ta pentru că orice fumător are nevoie de mai mult decât de țigări și o brichetă. Borcanele de depozitare se dovedesc utile pentru păstrarea adecvată a tutunului. Un suport de foițe îți ușurează rularea țigărilor, iar o piatră specială RAW Hydrostone asigură păstrarea umidității corecte în interiorul recipientelor de depozitare a tutunului. Astfel, acesta este ferit atât de uscare excesivă, cât și de mucegai. Rucsacurile și gențile sunt utile când mergi undeva și ai nevoie să transporți tutun, foițe și alte obiecte personale.

Borsetele Altora sunt accesorii utile oricărui pasionat de țigări rulate. Descoperă modelele în magazin și alege-l pe cel potrivit pentru tine!