Top 5 cadouri de care va fi incantat orice fumator

Adaugat de grigore 12.05.2021 0 Comentariu

 

Cele mai frumoase cadouri vin și cu o notă de utilitate simplu de intuit, iar cadourile pentru fumători nu fac excepție. Țigările electronice, pipele de cea mai bună calitate sau trabucurile fine reprezintă doar câteva exemple de cadouri pentru fumători.

Dacă ai în cercul tău social un apropiat cu pasiune pentru fumat, a cărui zi de naștere se apropie, lista de sugestii pe care ți-am pregătit-o va poate fi de mare ajutor.

 

Aparate de rulat tutun

 

Cele mai bune aparate de rulat tutun îi permit unui fumător să facă trecerea de la țigările clasice la cele rulate, fapt ce poate determină accesul facil către mai multe economii, dar și spre o gamă variată de sortimente de tutun pentru rulat.

Un astfel de produs are un design ergonomic și le permite celor care nu stăpânesc tehnica rulatului să se bucure de astfel de țigări. În coșul de cumpărături pentru cadoul celui drag trebuie să mai adaugi și filtre pentru tigari, tutun pentru rulat dar și foițe.

 

Brichete cu design special

 

Cele mai frumoase brichete Zippo îți stau la dispoziție pe site-ul nostru, pregătite pentru a porni rapid spre tine, după ce ai plasat comanda. Brichetele acestui brand au făcut istoria în industria accesoriilor pentru fumat, reprezentând mai mult decât un mod de a aprinde o țigară sau un trabuc. Brichetele Zippo se caracterizează prin eleganță și durabilitate, fiind un cadou perfect pentru un fumător căruia îi place să afișeze în public un look definit de accesoriile pe care le are asupra sa.

 

Trabucuri realizate cu migală

 

Spre deosebire de țigările de foi sau de cele regăsite în pachete obișnuite, multe trabucuri de calitate sunt realizate, cu migală, de adevărați profesioniști în domeniu. Click pe linkul de mai sus și descoperă întreaga noastră gamă de trabucuri, alături de cele mai utile informații regăsite pe pagina acestora de produs.

Un astfel de produs, savurat așa cum trebuie, oferă mai mult decât un buchet de arome puternice. Dacă sărbătoritul știe cum se fumează un trabuc, experiențele de care va avea ulterior parte îl vor determina să aprecieze acest cadou la adevărata sa însemnătate. Așadar, intră pe site și vezi cum arată oferta din categoria „Trabucuri”.

 

Țigări electronice moderne

 

Cei care aleg tigari electronice o fac din varii motive: dorința de a testa și alte experiențe pe care le poate oferi fumatul, nevoia a veni cu un upgrade, încercarea de renunța la fumatul de țigări tradiționale, însă, într-o manieră ce presupune o tranziție lină către abstinență.

Aceste dispozitive funcționează pe baza principiului „heat-not-burn”, fiind descrise de un sistem ce funcționează pe baza încălzirii unei cantități de lichid pentru tigara electronica, urmat apoi de producerea unei cantități de aburi. Îți oferim șansa de a alege o țigară electronică perfectă pentru cel căruia vrei să o oferi. Avem, de asemenea, pregătite pentru tine și o gamă variată de lichide: cu arome, cu niveluri variate de nicotină, cât și lichide pentru tigara electronica fara nicotina.

 

Pipe pentru fumătorii rafinați

 

Dacă destinatarul are, deja, o colecție impresionantă de pipe, poți miza chiar și pe un astfel de produs. Avem pipe ce diferă ca dimensiuni, cromatică și accesorii utile pentru acest tip de fumat: filtre pentru pipa, futac pentru pipa, dar, și multe alte produse de calitate, construite în jurul acestei pasiuni a fumătorului.

La fel ca fumatul de trabuc, fumatul de pipă descrie o adevărată procesiune, ce aduce laolaltă pregătirea migăloasă și experiențele senzoriale unice. Un fumător de pipă apreciază calitatea unui produs realizat din materiale fine, care permite confort în utilizare și șansa de a etala o pipă cu un design frumos, în cercurile sociale din care face parte.

 

Ți-a plăcut acest articol? Intră acum pe blogul nostru pentru alte sfaturi, la fel de utile!