Tipuri de vapat: cate exista si care sunt principalele diferente

Adaugat de grigore 19.09.2022 0 Comentariu

Tipuri de vapat: cate exista si care sunt principalele diferente

 

Nou-veniții în experiența de vaping caută adesea cel mai bun mod de a se bucura de noul stil de viață, chiar dacă mulți folosesc vapingul pentru a renunța la viciul fumatului. De asemenea, caută dispozitivele potrivite, pentru că există tot atâtea tipuri de țigări electronice pe cât de multe tehnici de vapat pentru fiecare preferință. Caută e-lichidele pe care vor să le încerce și multe alte produse legate de vaping care pot fi personalizate, îmbunătățind întreaga experiență.

Pentru tine care ești la început de drum, învățarea metodelor diferite de vaping ar putea fi o preocupare interesantă și distractivă. În continuare îți vom prezenta două tipuri diferite de vaping disponibile pentru fiecare utilizator, fie începător, fie avansat.

În cadrul vapingului de lichide sau uleiuri, vei vedea că există două alegeri de modele care sunt etichetate ca DTL sau MTL. Acest lucru înseamnă că țigările electronice sunt proiectate conform una sau două opțiuni disponibile.

 

Vaping Mouth Hit sau Mouth-to-Lung (MTL)

Mouth Hit sau tehnica Mouth-to-Lung (MTL) este o metodă concepută prin care utilizatorul trage vaporii de lichid în cavitatea bucală, îi menține pentru o perioadă scurtă în gură, urmând să-i inhaleze în plămâni. Dispozitivele electronice pentru mouth-to-lung se găsesc de obicei sub forma unor țigări electronice care pot susține mai multe uleiuri vâscoase, cum ar fi uleiurile de CBD sau THC.

Mouth-to-Lung este, de fapt, metoda de inhalare folosită de majoritatea persoanelor care s-au obișnuit cu țigările rulate cu filtru, deoarece aceste filtre împiedică inhalarea unei cantități mari de fum în timpul tragerii. Ca urmare, mulți vaperi continuă să folosească această metodă de vaping deoarece are avantajul familiarității.

Cu toate acestea, trebuie făcută o distincție importantă între vapingul mouth-to-lung și țigările de tutun. Cu tutunul, nicotina nu intră niciodată în organism până când fumul nu trece de la gură la plămâni. În schimb, vaporii de nicotină produși de țigările electronice au avantajul de a fi supuși absorbției de către membranele mucoase din gură și nas chiar înainte de a ajunge la plămâni.

Cel mai bun tip de țigară electronică pentru acest tip de vapat este fie un dispozitiv care arată ca o țigară normală sau un dispozitiv alternativ, fie o țigară electronică tip stilou, fie tip mod, dar folosind o bobină de rezistență mare de mai mult de 1 ohmi.

 

vaping dtl

 

Vaping Lung Hit sau Direct-to-Lung (DTL)

Lung Hit sau Direct-to-Lung (DTL) se referă la un dispozitiv electronic proiectat să transmită vaporii direct din rezervorul țigării electronice în plămânii utilizatorilor.

Desigur, vaporii de lichid sau ulei trec prin cavitatea bucală în drumul spre plămâni, dar nu este ținut în gură pentru nici o secundă. Unii fumători de țigări înțeleg în special această tehnică de vapat, mai ales dacă au petrecut mult timp fumând țigări fără filtru care permit tragerea unei cantități mari de fum dintr-o singură inhalare.

Modelele direct-to-lung sunt prevăzute cu atomizoare de mare capacitate pentru a permite crearea păturilor dense de vapori. De aceea, această metodă de vapat este favorizată de utilizatorii avansați de țigări electronice care caută crearea norilor uriași de vapori - chiar dacă acel volum de vapori vine în detrimentul utilizării unor cantități mari de e-lichid aromat.

Cu vaparea direct-to-lung, este nevoie de un pic de timp pentru a te obișnui, întrucât nu este o tehnică ideală pentru un fumător care caută să renunțe la fumat cu ajutorul unei țigări electronice. Dar dacă ești deja obișnuit cu vapingul și nu te saturi de lichidul fără nicotină dintr-o inhalare, atunci poți să cauți un dispozitiv care acceptă acest tip de vaping.

Este foarte important să ai o țigară electronică cu un flux bun de aer și o rezistență mai mică decât cea menționată pentru mouth-to-lung. Cele mai bune dispozitive pentru a obține o experiență bună de direct-to-lung sunt atât stilourile de vape, cât și modurile.

 

care tip de vapat este potrivit pentru tine

 

Care tip de vapat este potrivit pentru tine?

Alegerea tipului vapat și țigărilor electronice potrivite vor depinde în totalitate de preferințele tale atunci când vine vorba de intensitatea aromei și volumul de vapori.

Norii mai mici de vapori tind să mențină mai bine aroma generală de e-lichid, ceea ce se poate obține prin mouth-to-lung. În schimb, când se creează nori mari, acea aromă devine diluată de volumul extins de vapori, ca în cazul direct-to-lung. Mai mult decât atât, inhalațiile pulmonare se referă la trecerea rapidă a vaporilor prin gură, lăsând papilele gustative cu puțin timp să se bucure efectiv de aroma lichidului.

Utilizatorii mai avansați se pot baza pe modificări personalizate și costisitoare în încercarea de a obține un control maxim atât asupra aromei, cât și asupra volumului de vapori, iar aceste dispozitive tind să funcționeze până la un anumit punct. Cu toate acestea, majoritatea pasionaților de vaping au de ales atunci când vine vorba de mouth-to-lung și direct-to-lung: aroma sau volumul de vapori?

Pentru fanii de vaping care iubesc cu adevărat gustul e-lichidelor, mouth-to-lung este singura modalitate.

De asemenea, acei vaperi care tânjesc după o lovitură puternică au nevoie de un volum mare de vapori, deci direct-to-lung devine opțiunea ideală.

Pentru cei care doresc cu putință să atingă câte puțin din ambele lumi, există atomizoare pe piața de astăzi care oferă o cale de mijloc: un volum moderat de vapori și gust bogat. Dar, în final, probabil după experimentarea tuturor mijloacelor de vapat, alegerea este doar a ta. Singurele lucruri cu adevărat importante este să găsești tehnica de vaping și țigara electronică care te ajută să te bucuri de cel mai bine de experiența de vaping.

Și dacă vorbim de experiență de vaping, verifică regulat ofertele săptămânii de la tuburiaparate.ro pentru cele mai accesibile produse.