Țigări rulate vs Țigări de la magazin: Care sunt principalele diferențe?

Adaugat de grigore 01.10.2020 0 Comentariu

 

Tu ai încercat deja experiența unei țigări rulate chiar de către tine? Așa-i că se simte puțin diferit? Fie că ai făcut deja acest pas important, sau doar îl iei în considerare, dezbaterea ce privește țigările rulate vs țigările normale este una de lungă durată, pe care astăzi încercăm să o elucidăm. Așadar, în articolul de față îți vom prezenta principalele diferențe între țigările obișnuite din comerț și cele pe care le poți rula singur. Concluzia, ca de obicei, rămâne la latitudinea ta. Noi te sfătuim totuși să încerci întâi ambele variante. Se prea poate să nu-ți mai dorești să te întorci la țigările normale.

 

Nivelul de implicare

 

Tot ce trebuie să faci pentru a fuma o țigară normală este să mergi până la magazin și să o cumperi. Acest lucru te costă doar niște timp și bani. În ce privește țigările rulate, lucrurile sunt ceva mai complicate. Lista de pași pe care trebui să îi parcurgi este mult mai lungă. În primul rând, vei avea nevoie de diverse accesorii pentru rulat țigări. De-abia după ce le achiziționezi pe toate, începând cu tutunul pentru rulat țigări te vei putea bucura într-adevăr. Și da, trebuie să înveți să rulezi țigări în palmă sau să cumperi aparate sau tabachere care să te ajute.

 

Calitatea

 

Aici câștigătorul este de departe țigara rulată. Calitatea tutunului pe care îl poți achiziționa pentru a-ți face singur țigările este net superioară calității tutunului din țigările obișnuite. Astfel, te vei bucura de o intensitate, gust și o aromă mai puternică. Desigur, vei avea acces și la o gamă mai extinsă de arome, fie că vorbim de foițele aromate sau chiar de aromele pentru tutun pe care le poți achiziționa. Apropo, știai că tutunul din țigările din comerț este de fapt prelucrat din resturile frunzelor de tutun?

 

Impactul asupra sănătății

 

Și aici câștigătorul detașat este țigara rulată, datorită faptului că ea conține exclusiv tutun, nu și alte chimicale. În plus, datorită procesului mult mai îndelungat presupus de confecționarea unei țigări rulate, vei fuma în consecință mult mai puțin. Mai puțin, dar la o calitate multe peste ce se găsește în comerț. Desigur, aceasta este și o modalitate destul de bună de a diminua consumul de nicotină sau de a te lăsa progresiv de fumat. Clar, țigările rulate sunt mai sănătoase.

 

Impactul financiar

 

Deși poate părea contraintuitiv, achiziționarea tutunului, a filtrelor pentru țigări rulate și a foițelor, precum și a celorlalte accesorii, precum un aparat de rulat tutun, dacă nu-ți plac țigările rulate manual sau nu te pricepi la asta, și tot vei ieși mai ieftin decât dacă ai cumpăra țigări o dată la câteva zile. În timp, vei dori să achiziționezi și o tabacheră pentru țigările rulate, nu doar cu scopul de păstra tutunul, dar și datorită faptului că unele tabachere te ajută la procesul de rulare. Și totuși, cu toate aceste achiziții, e adevărat, pe unele le faci o singură dată, și tot vei face economie. Majoritatea fumătorilor de țigări rulate manual atestă că fac o economie de până la 100-150 de Ron pe lună. Pentru un fumător înrăit aceste sume se pot aduna foarte repede și țigările normale pot da o gaură masivă în buget.

 

Stilul personal

 

Dacă îți pasă de cum te percep ceilalți și de hobby-urile care îți definesc stilul personal, atunci te vei bucura să afli că rularea țigărilor te poate scoate în evidență într-un cadru social. Faptul că ai un întreg ritual de prelucrare a țigării și că ai un întreg arsenal de obiecte, te va face mai interesant și cu siguranță va oferi un nou subiect de discuție la masă. S-ar putea chiar să convertești câteva persoane după ce te-au rugat să le rulezi și lor o țigară din tutunul tău. Fii pregătit să răspunzi la câteva întrebări!

 

Tu ce diferențe ai mai observat?