Tigari de foi sau tigari normale: Care sunt asemanarile si diferentele dintre acestea?

Adaugat de grigore 21.04.2022 0 Comentariu

 

Tigarile din foi se numără printre produsele de fumat cu o popularitate ce a crescut uimitor, în ultimele decenii. Realizate din foi de tutun, asemenea trabucurilor, însă apropiate ca dimensiuni de țigaretele obișnuite, acestea oferă senzații unice.

De aceea, în cele ce urmează, vrem să povestim mai multe despre acestea. Nu oricum, ci printr-o analiză a principalelor caracteristici pe care le oferă, versus proprietățile țigaretelor dintr-un pachet normal. Iată care sunt cele mai importante aspecte de reținut:

 

Țigări de foi versus țigări obișnuite: Cât timp stau aprinse

 

Datorită dimensiunilor apropiate, atât țigările din foi de tutun, cât și cele din pachetele normale, se fumează într-un timp relativ asemănător, spre deosebire de trabucuri, ale căror dimensiuni implică un timp până la stingere mult mai ridicat.

Deoarece țigaretele din foi sunt mult mai tari decât țigările normale, există șansa de a se fuma mult mai lent, cu pauze ce pot atinge chiar și câteva minute.

Încă un lucru important de precizat, privind acest element de diferențiere: în mod normal, odată ce au fost aprinse, țigările obișnuite se pot arde până la filtru, fără fi efectiv fumate. În cazul celor din foi, ele se sting în lipsa utilizării, așa cum se întâmplă și în cazul trabucurilor. 

 

Țigări de foi vs țigarete normale: Materiale utilizate

 

Înainte de a analiza materialele necesare pentru producerea acestora, trebuie menționat faptul că ambele categorii de produse sunt realizate în prezent la scară industrială, cu ajutorul liniilor de producție ce pot genera rezultate de ordin calitativ și cantitativ.

Tutunul utilizat pentru realizarea acestora poate să difere, din punct de vedere al aromelor oferite, intensității la aprindere, culorii, prețului determinat de costurile pentru producție, sau elementelor chimice utilizate pentru buna conservare a acestuia.

La capitolul “Materiale”, principala deosebire este dată de tipul foiței ce învelește cantitatea de tutun utilizată. În cazul țigărilor normale, foița este realizată dintr-un mix de materiale, care odată îmbinate în proces, ofera un rezultat cu o textura asemănătoare hârtiei de ziar. Asigură o ardere rapidă și uniformă, însă este afectat de umiditate și alți factori meteo.

În cazul celorlalte produse pentru fumat, așa cum le spune și numele, conțin la exterior secțiuni extrase din frunzele (foile) de tutun, uscate foarte bine înainte. Materialul arde greu și câteodată, neuniform. Spre deosebire de rularea manuală a foilor de tutun pentru realizarea trabucurilor, foile (frunzele) pentru țigarete sunt în prezent rulate automat. 

 

Țigări de foi sau țigări normale: Oferta disponibilă

 

Atât țigările de foi, cât și tigaretele, sunt disponibile într-o gamă extinsă de produse, pe care ți-o punem la dispoziție pe site. Dacă în cazul țigărilor obișnuite, diversitatea acestora este descrisă de lista extinsa de branduri, cele realizate din foi sunt sortate pe baza unui număr variat de caracteristici.

Îți dorești să comanzi online țigarete din foi? Descoperă acum produsele noastre, grupate în următoarele categorii de produse:

În privința listei de țigări normale pe care le poți comanda online, oferta actualizată include branduri precum: Davidoff, West, King, Pueblo, Marble și multe alte mărci pe care te invităm să le descoperi chiar acum pe site-ul nostru.

 

Țigările de foi sau țigările normale: Modul în care sunt fumate

 

Vorbim acum despre unul dintre principalele puncte de diferențiere, existente între cele două tipuri de țigări. În cazul țigărilor din foi (cunoscute și sub denumirea de cigarillos), acestea se pufăie (fumul este păstrat în cavitatea bucală, fără a mai ajunge în plămâni). Același mod de utilizare al produsului este regăsit și în cazul trabucurilor.

La țigărilor din pachetele normale, fumul inhalat ajunge în plămâni, după care este expirat. Evident, cele două stiluri pot fi inversate, însă recomandările de mai sus au fost făcute pentru a te bucura de cele mai bune senzații pe care le pot oferi țigările de foi și țigările normale.

 

Țigări de foi vs țigarete obișnuite: Modul de păstrare

 

Deoarece materialele din care sunt realizate sunt afectate de umiditate, dar și de factori ce pot duce la ruperea lor cu ușurință, se recomandă că produsele din ambele categorii să fie păstrate în pachetele lor originale.

Pentru un plus de siguranță, le poți depozita într-o tabacheră. Așadar, te invităm să descoperi întreaga noastră colecție de tabachere pentru tigari, cu modele ce diferă prin dimensiuni și design. Alege inspirat, în functie de forma țigaretelor pe care obișnuiești să le fumezi, dar și raportându-te la preferințele tale estetice. 

Acum știi mult mai bine prin ce se aseamănă și prin ce se deosebesc cele două categorii de produse pentru fumat. Tot ce trebuie să faci acum este să intri pe site și să comanzi online țigările preferate, ținând cont de informațiile prezentate în acest articol!