Pouch-uri cu nicotină vs. țigări clasice: diferențe și avantaje

Adaugat de grigore 21.11.2022 0 Comentariu

pouch-uri cu nicotină

Pouch-urile cu nicotină devin o alernativă populară pentru fumatul țigărilor clasice sau pentru confecționarea țigărilor rulate. Aceste produse îți pot oferi porția de nicotină de care ai nevoie fără celelalte substanțe nocive care sunt absorbite în plămâni prin fumatul tradițional.

Există, de asemenea, mai multe avantaje în utilizarea acestor pouch-uri cu nicotină față de țigările normale cu care suntem obișnuiți. Motivul principal este că pungulițele cu nicotină nu conțin frunze de tutun.

Despre care sunt avantajele și diferențele pouch-urilor cu nicotină față de țigările clasice, vom discuta în articolul următor:

 

Pouch-uri cu nicotină vs. țigări clasice: diferențe și avantaje

Ce sunt pouch-urile cu nicotină?

Cum folosești pouch-urile cu nicotină?

Ce conține un pouch cu nicotină?

Avantajele pouchurilor cu nicotină față de țigările clasice

Fără fum

Fără exces de salivă

Fără cenușă sau alte deșeuri

Fără miros și gust de tutun

Nu necesită aprindere

Discreție

 

Ce sunt pouch-urile cu nicotină?

Un pouch cu nicotină este asemănător unei pungulițe și este utilizat pe cale orală. Acesta conține nicotină și alte ingrediente, inclusiv celuloză, sare și glicerină vegetală. Este o modalitate fără fum, fără vape, fără scrum și destul de discretă pentru a obține acea doză de nicotină mult dorită.

Pouch-ul cu nicotină se consumă prin plasarea punguliței sub buză. Vine sub forma unui pachețel alb care este, de asemenea, prietenos cu sănătatea dinților tăi. În mod normal, pouch-urile cu nicotină sunt concepute din fibre naturale și pot avea diferite arome pentru un gust unic.

Cel mai important aspect al pouch-urilor cu nicotină este că acestea nu conțin tutun. Lipsa frunzelor de tutun le face diferite de alte produse asemănătoare, cum ar fi tutunul de mestecat sau tutunul de prizat.

Pouch-urile cu nicotină pot fi o variantă excelentă pentru cei care vor să renunțe la obiceiul de a duce țigara la gură.

 

persoană care utilizează pouch-uri cu nicotină

 

Cum folosești pouch-urile cu nicotină?

Pentru a te bucura de experiența de nicotină necesară prin utilizarea unui pouch, va trebui să:

  • Alegi un pouch cu nicotină în funcție de tăria și aroma dorita;
  • Iei pliculețul cu nicotină și să-l plasezi între gingie și buze;
  • Lași să acționeze timp de 5 - 30 de minute pentru pentru ca nicotina să fie eliberată în organism.

Pouch-ul cu nicotină este de unică folosință. După prima utilizare, se recomandă aruncarea acestuia.

 

Ce conține un pouch cu nicotină?

Pouch-urile cu nicotină sunt considerate o modalitate mult mai sigură de a te bucura de porția de nicotină necesară decât țigările clasice sau vapingul, deoarece nu conțin tutun și nu necesită aprindere sau încălzire.

Cu toate acestea, este important să cunoști exact ce ingrediente sunt folosite în fabricarea pouch-urilor cu nicotină și de ce aceste elemente sunt importante pentru experiența de utilizare:

  • Granule de celuloză. Acestea ajută la creșterea volumului pouchurilor cu nicotină;
  • Nicotină. Prin pouch-urile de nicotină, această substanță este absorbită în sânge prin mucoasa orală din gingii, unde se creează un efect stimulativ;
  • Sare de nicotină. Acesta nu este un tip de sare pe care-l pui în mâncare, dar nici nu face pouchul cu nicotină să fie sărat la gust. Sărurile de nicotină sunt extrase din frunzele de tutun și ajută la furnizarea unor efecte stimulative de lungă durată atunci când sunt combinate cu lichidul de nicotină;
  • Apă. Apa este folosită pentru a adăuga umiditate pouch-urilor cu nicotină și pentru a asigura o senzație plăcută și blândă atunci când sunt introduse în gură;
  • Modificatori de pH. Un pH ridicat este asociat cu o absorbție ridicată de nicotină, iar un pH mic, cu o absorbție mai mică. Modificatorii de pH sunt adăugați pentru a determina tăria unui pouch cu nicotină;
  • Glicerol. Un aditiv alimentar care acționează ca un stabilizator, menținând nivelul de umiditate și oferind o bază pentru aroma pouch-ului;
  • Propilen Glicol. Este un lichid incolor, inodor, cu gust dulce și non-toxic. Funcționează împreună cu glicerolul pentru a menține consistența și pentru a distribui uniform aroma în pouch-ul cu nicotină;
  • Îndulcitori (Acesulfam K) și arome. Aceste ingredient fără calorii creează gustul și aroma pouch-ului cu nicotină. Poți alege dintr-o multitudine de arome pentru pouch-ul tău cu nicotină, inclusiv:
  • Sorbat de potasiu. Acest ingredient non-toxic este utilizat într-o multitudine de medicamente și alimente. Acționează ca un conservant, asigurându-te că mucegaiul nu poate crește în interiorul pouch-ului.

Poți alege dintr-o gamă diversificată de pouch-uri cu nicotină de la tuburiaparate.ro!

 

pouch-uri cu nicotină și țigări clasice

 

Avantajele pouchurilor cu nicotină față de țigările clasice

Pouch-urile cu nicotină vin cu o mulțime de avantaje față de produsele tradiționale din tutun. Iată câteva de care te poți bucura atunci când treci de la țigările clasice la pouchuri cu nicotină:

 

Fără fum

Fumul este un factor cunoscut pentru creșterea riscului afecțiunilor pulmonare. Alegând un produs cu nicotină fără fum, precum aceste pouch-uri, poți reduce riscul de îmbolnăvire.

 

Fără exces de salivă

De câte ori nu ți s-a întâmplat să salivezi excesiv atunci când ții țigara între buze pentru mai mult timp? Poate atunci când îți rulai țigara, din cauza umezeli lăsate pe filtru, ți se deteriora foița și trebuia să reiei procesul de confecționare. Pouch-urile cu nicotină te ajută să eviți acest lucru și, mai mult, nu-ți induc senzația de a scuipa saliva în exces.

 

Fără cenușă sau alte deșeuri

Tutunul de prizat și cel de mestecat pot face puțină mizerie dacă nu ești atent atunci când le folosești. Iar despre țigările tradiționale probabil știi deja că trebuie să scrumezi după o anumită perioadă. Pouch-urile cu nicotină sunt complet închise și permit o utilizare simplă, ușoară și fără mizerie. Sunt o metodă excelentă dacă vrei să adopți un stil de viață cât mai sustenabil.

 

Fără miros și gust de tutun

În mod tradițional, oamenii își iau porția de nicotină fumând țigări clasice sau rulându-și propriile țigări. Mirosul de tutun și petele de pe dinți sunt primele semne că o persoană este fumătoare. În schimb, unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării unui pouch cu nicotină este că scapi de miros în timp ce îți asiguri doza necesară.

 

Nu necesită aprindere

Să presupunem că ai ieșit în oraș, dar ești singurul fumător și ți-ai uitat bricheta acasă. Cu un pouch cu nicotină nu va mai trebui să cauți o soluție de aprindere pe la străini. Pentru a utiliza punguțele cu nicotină, tot ce trebuie să faci este să le introduci în gură.

 

Discreție

Este o metodă discretă pentru a te bucura de doza de nicotină necesară. Pouch-ul cu nicotină este de dimensiuni mici, astfel încât să poată rămâne ascuns în gură chiar și atunci când porți o discuție.

De asemenea, utilizarea pouch-urilor cu nicotină sunt o metodă excelentă pentru a-i ține departe pe cei dragi (nefumători) de fumatul pasiv. Fumătorii tind să afecteze persoanele din jurul lor, expunându-și familia și prietenii la fumatul pasiv - aspect care poate pune în pericol sănătatea oamenilor.

Atunci când optezi pentru un pouch cu nicotină elimini riscul de a afecta negativ oamenii dragi din jurul tău, fără a sacrifica nevoia ta de nicotină.

Prin urmare, avantajele folosirii unui pouch cu nicotină față de țigările clasice sunt utile atât utilizatorului, cât și persoanelor din jurul său. Scapi de mirosul îngrozitor, obții un stil de viață mai bun și protejezi oamenii de a se îmbolnăvi din cauza fumului pe care îl emiți.

Pouch-ul cu nicotină este o alternativă ideală pentru fumat care te poate ajuta să scapi de acest obicei în timp.