Cum se folosesc pouch-urile cu nicotina: Ghid de recomandari

Adaugat de grigore 09.11.2022 0 Comentariu

cutie deschisă cu pouch-uri cu nicotină

Pouch-urile cu nicotină au explodat în popularitate în ultimii ani datorită experienței fără fum și tutun pe care o oferă utilizatorilor și consumatorilor de nicotină. Și cu o mare varietate de arome disponibile care fac loviturile de nicotină mai blânde și proaspete, nu este de mirare de ce au devenit o alternativă excelentă la produsele obișnuite folosite pentru a obține porția de nicotină dorită.

Dar cum anume se folosesc pouch-urile cu nicotină? Și cât de eficiente sunt acestea?

În continuare ți-am pregătit un ghid complet despre cum să te bucuri de experiența oferită de pouch-urile cu nicotină și care sunt produsele pe care să le încerci:

 

Ce sunt pouch-urile cu nicotină?

Înainte de a sări direct la modul de utilizare a pouch-urilor cu nicotină, este important să înțelegem ce sunt aceste alternative la fumat. Deși sunt asemănătoare tutunului de prizat, pouch-urile cu nicotină sunt concepute pentru a se potrivit confortabil în cavitatea bucală, mai exact între buza superioară și gingii, unde nicotina este absorbită direct în sânge prin căptușeala gurii.

Spre deosebire de tutunul de prizat, pouch-urile cu nicotină nu conțin tutun. În schimb, majoritatea pouch-urilor sunt concepute cu nicotină extrasă din planta Nicotiana tabacum sau din nicotină sintetică. Nicotina sintetică este o combinație a unor substanțe chimice care nu conțin tutun.

Prin urmare, aceste produse fără tutun oferă porția satisfăcătoare de nicotină fără a lăsa un miros de tutun în gură, asemenea tutunului de prizat.

 

Cât de eficiente sunt pouch-urile cu nicotină?

Indiferent dacă pouch-ul cu nicotină ales este derivat din planta Nicotiana tabacum sau este sintetizat chimic, nicotina din aceste „punguțe” are același efect asupra organismului ca orice alte produse din nicotină sau tutun.

Spre deosebire de alte produse, cu toate acestea, pouch-urile cu nicotină sunt vândute într-o varietate de sortimente (arome) cu tării de nicotină variind de obicei de la 3 până la 7 miligrame.

 

Cum se folosesc pouch-urile cu nicotină?

 

1.Deschide recipientul

De obicei, pouch-urile cu nicotină vin așezate într-un recipient rotund din plastic. În funcție de producător, fiecare recipient conține un număr de pouch-uri cu nicotină.

Dacă ai folosit tutun de prizat până acum, există o șansă bună să cunoști deja modalitatea în care se folosesc și pouch-urile cu nicotină. Dar dacă ești nou în această experiență, atunci vei afla rapid că majoritatea recipientelor se deschid prin ridicarea capacului de plastic.

 

2.Așează pouch-ul cu nicotină sub buză

Dacă ai mai multe tipuri de pouch-uri cu nicotină (mai multe arome sau tării), alege varianta preferată și plaseaz-o între gingie și buze. Aceste „pungulițe” ușor umede și discrete pot oferi arome atât tradiționale de tabac, cât și unice, de mentă și fructe, oferind doza potrivită de nicotină.

 

persoană care folosește un pouch cu nicotină

 

3.Lasă pouch-ul să acționeze pentru cel puțin 30 de minute

Fiecare pouch oferă o lovitură blândă de nicotină, iar efectele se pot vedea după 30 de minute în care ai ținut produsul între gingie și buză. De asemenea, efectele sale pot dura până la 60 de minute, în funcție de tăria pouch-ului.

Pentru a elibera o aromă suplimentară, poți mesteca ușor pouch-ul cu nicotină sau îl poți plimba prin gură pentru încă 5 minute.

 

4.Utilizează pouch-urile cu nicotină oriunde și oricând

Datorită caracteristicilor sale speciale, pouch-ul cu nicotină poate fi folosit oricând și oriunde în mod convenabil. Pouch-urile cu nicotină sunt inodore și discrete, având dimensiuni mici care se potrivesc foarte ușor în cavitatea bucală.

S-ar putea să simți o ușoară senzație de furnicături sub buză atunci când începi să utilizezi un pouch cu nicotină. Acest lucru nu este îngrijorător, este doar modul în care nicotina se eliberează în organism. Alegerea unui pouch cu nicotină cu aromă de mentol poate intensifica uneori această senzație din cauza ingredientului de mentă adăugat.

De asemenea, pouch-urile cu nicotină vin într-o gamă largă de arome pentru a se potrivi tuturor gusturilor.

Reține că, odată ce ai lăsat să se elibereze nicotina din pouch, este important să arunci produsul în mod corespunzător - de preferat la un coș de gunoi din apropiere.

 

Avantajele utilizării pouch-urilor cu nicotină

Pouch-urile cu nicotină oferă fumătorilor și consumatorilor de nicotină o modalitate convenabilă și alternativă de a-și lua doza de nicotină zilnică. Să aruncă o privire pentru care din ce în ce mai mulți consumatori aleg pouch-urile cu nicotină:

 

1.Nu există miros, nici fum, nici tutun

Datorită modului în care sunt produse pouch-urile cu nicotină, substanța este absorbită prin gingie. Acest lucru înseamnă că poți consuma nicotină fără să produci fum, miros și fără celelalte substanțe din tutun.

 

2.Există o varietate de arome care să se potrivească gusturilor tale

Pouch-urile cu nicotină vin într-o gamă variată de arome pentru a se potrivi oricărui fumător și consumator de nicotină și tutun. Producătorii de pouch-uri cu nicotină folosesc ingrediente de înaltă calitate, cu îndulcitori și arome pe bază de plante pentru a crea un gust și un miros plăcut.

 

3.Pouch-urile cu nicotină pot fi folosite oriunde

Designul subtil și punguța de mici dimensiuni, ușor de utilizat, promovează folosirea accesibilă a acestor produse în orice loc te-ai afla și în orice moment.

 

Pouch-uri cu nicotină: produse recomandate

1.Pouch-uri cu nicotină Killa

pouch cu nicotină Killa

Pouch-urile cu nicotină de la Killa sunt o alternativă excelentă fără fum și fără tutun pentru consumatorii de nicotină. Se mai numesc și Killapods și sunt cunoscute în principal pentru gama lor largă de arome și conținutul ridicat de nicotină.

Toate soiurile din gama Killa au un nivel de nicotină de 16 miligrame/gram, ceea ce le face de două ori mai intense decât pouch-urile cu nicotină obișnuite. „Punguțele” cu nicotină din recipiente vin în format slim, modelate pentru a se potrivi perfect sub buză. Într-un recipient Killa se găsesc 20 de pouch-uri de nicotină.

Pouch-urile cu nicotină de la Killa sunt realizate din trei tipuri diferite de celuloză - o combinație perfectă dezvoltată astfel încât atât gustul, cât și nicotina să fie excretate imediat ce așezi produsul sub buză, păstrând un nivel uniform care să ofere o experiență de lungă durată și gustoasă.

 

Iată care sunt cele mai cunoscute pouch-uri cu nicotină Killa pe care le găsești și pe tuburiaparate.ro:

  • Killa cu mentă - Are o aromă care îmbunătățește lovitura de nicotină și oferă un gust fresh cu adevărat izbitor. Poți simți un gust clar de mentă proaspătă în combinație cu mentolul. Dacă ești un fan al mentei, poți încerca atât Killa Cold Mint, cât și Killa Spearmint pentru a vedea care dintre cele două se potrivește mai bine gusturilor tale;
  • Killa cu pepene roșu - Ce gust are cu adevărat pepenele verde într-un produs cu nicotină? Trebuie să testezi acest produs pentru că experiența de arome nu poate fi explicată în cuvinte. Pepenele verde se combină foarte bine cu un dram de mentă, iar aceste pouch-uri sunt ideale pentru un gust răcoritor pe timp de vară;
  • Killa cu afine - Gustul afinelor este și mai puternic atunci când introduci pouch-ul cu nicotină sub buză. Împreună cu un nivel ridicat de nicotină, se creează o experiență proaspătă cu afine și un indiciu de mentă. De aceea, Killa cu afine a devenit rapid produsul favorit cu nicotină a multor utilizatori;
  • Killa Cola -  Un gust surprinzător dacă vrei să încerci ceva neobișnuit. Aceste pouch-uri cu nicotină sunt foarte gustoase și amintesc de un pahar cu gheață și Coca-Cola într-o după-amiază de vară;
  • Killa 13 - Probabil este cel mai popular pouch cu nicotină de la Killa. Imediat cum deschizi recipientul, poți simți un miros de băutură energizantă. Tocmai băutura „Red Bull” a fost sursa de inspirație pentru pouch-urile cu nicotină Killa 13.

 

2.Pouch-uri cu nicotină Senator

pouch cu nicotină Senator

Produsele Senator sunt bine cunoscute pentru gama diversificată de gusturi, iar calitatea lor este capabilă să satisfacă până și cel mai exigent fumător sau consumator de nicotină. Deși Senator este popular în rândul produselor de tutun, producătorii și-au făcut loc și în nișa de pouch-uri cu nicotină care sunt fără fum și fără tutun.

Și în cazul pouch-urilor cu nicotină, Senator își păstrează aceiași imagine asociată cu rafinamentul și cu poziția socială ridicată. Există multe soiuri de pouch-uri de la Senator, iar pentru utilizatorii noi, poate fi dificil să facă o alegere în favoarea uneia sau altei opțiuni.

 

Iată care sunt cele mai populare pouch-uri cu nicotină Senator pe care le poți achiziționa pe tuburiaparate.ro:

  • Senator wintergreen berry - O aromă specială, neobișnuită, care nu poate fi găsită în alte produse de tutun sau nicotină. Wintergreen berry oferă o senzație acrișoară și răcoritoare în același timp, cu o lovitură puternică de 20 de miligrame/gram de nicotină;
  • Senator cu zmeură - Pouch-urile cu nicotină cu aromă de zmeură de la Senator sunt printre cele mai apreciate produse datorită aromei dulci-acrișoare în combinație cu o senzație ușoară de mentă;
  • Senator cu tabac - Dacă ești printre persoanele care vor să renunțe la tutun, dar nu și la porția de nicotină, atunci aceste pouch-uri cu aromă de tabac sunt o soluție ideală! Gustul de tabac îți poate aduce aminte de cum e să fumezi tutun, fără a conține acest ingredient.

Intră acum pe tuburiaparate.ro și descoperă o gamă largă de produse atât pentru fumători, cât și pentru consumatorii de nicotină!