Mini narghilea cu pufuri vs tigara electronica

Adaugat de grigore 14.04.2022 0 Comentariu

 

Îți place să fumezi dar te-ai plictisit de țigările clasice? Ți-ai dori să încerci și altfel de țigări dar nu știi de care? Trebuie să afli un lucru important. Ai putea alege o mini narghilea cu pufuri sau o țigară electronică care se poate reîncărca.   

Gândește-te la faptul că îți oferim șansa să faci cunoștință cu o lume complet nouă, cu numeroase modele de țigări care abia așteaptă să fie descoperite de fumătorii ce își doresc să aibă parte mereu de noi experiențe.

Știm că există destule necunoscute cu privire la ambele opțiuni despre care ți-am amintit mai sus, dar îți vom spune tot ce trebuie să știi despre ele pentru a face cea mai bună alegere în cunoștință de cauză.

 

Avantaje ale unei mini narghilele cu pufuri

 

Mini narghileaua cu pufuri sau țigara electronică de unică folosință are o serie de avantaje pe care este bine să le cunoști:

  • Este foarte simplu de folosit și o poți purta cu ușurință în buzunar sau în poșetă, întrucât e foarte discretă.
  • Are mai puține efecte negative asupra sănătății tale, studiile realizate de-a lungul timpului demonstrând că vapatul nu este la fel de dăunător precum fumatul clasic.
  • Este o alternativă mult mai ieftină decât țigările clasice. Dacă unul din motivele pentru care vrei să fumezi altceva este tocmai prețul mare al țigărilor, mini narghileaua cu pufuri este exact ce-ți trebuie. Alegând-o, vei reuși să faci economie de bani.
  • Poți alege ce variantă dorești. Te poți relaxa fumând o mini narghilea cu nicotină, plina de arome îmbietoare și de gusturile fructate, mentolate sau de tutun ale acesteia. Măr, banana, mango, pepene roșu, afine și multe alte combinații de arome. Îți punem la dispoziție o varietate mare, fiindcă ne dorim să descoperi într-un mod cât mai plăcut lumea fascinantă a vapingului.

 

Avantaje ale unei țigări electronice

 

Țigara electronică, pe de altă parte, nu este nici ea mai prejos. Vine și ea cu o serie de avantaje interesante:

  • Dispune de atomizor, ceea ce înseamnă că o poți reîncărca cu lichidul dorit de fiecare dată când acesta se termină.
  • E disponibilă într-o gamă variată de modele și, totodată,  o multitudine de arome.
  • Dispune de baterie cu capacitate potrivită pentru utilizări îndelungate.
  • O poți încărca cu ușurință de la PC, laptop sau cu ajutorul unei baterii externe întrucât dispune de cablu USB.

 

Mini narghilea cu pufuri vs țigară electronică

 

Mini narghileaua cu pufuri este de unică folosință și mai ieftină, țigara electronică este reîncărcabilă dar mai scumpă. Care crezi că este variantă potrivită pentru tine? După cum ai putut observa, fiecare opțiune are plusurile ei. Însă, acestea și diferențele existente între produse te pot ajuta să iei cea mai bună decizie pentru nevoile tale. Așadar, care este decizia ta? Te vei delecta cu o mini narghilea cu pufuri sau cu o țigară electronică?