Ghid pentru alegerea țigării electronice potrivite pentru tine

Adaugat de grigore 20.04.2021 0 Comentariu

 

Să vapezi este cool, însă, privind mai departe de această asociere pe care o poți realiza rapid între o țigară electronică și utilizatorul acesteia, un astfel de produs oferă o mulțime de alte beneficii.

Țigara electronică îți permite să renunți, treptat, la adicția față de nicotină, costurile de întreținere sunt extrem de convenabile, iar gama variată de tigari electronice îți permite să alegi modelul preferat, în funcție de design și alte specificații tehnice.

Iată ce opțiuni ai la dispoziție:

 

Țigări electronice clasice

 

Acestea reprezintă o investiție inspirată, care poate susține din plin nevoia ta de a vapa. Țigările electronice clasice sunt recomandate celor care caută mixul de eleganță și simplitate în utilizare, așa cum găsești pe site-ul nostru.

Acestea sunt compatibile cu o listă extinsă de lichide pentru țigara electronică, de diferite arome, astfel încât să te bucuri de această experiență așa cum îți dorești.

Te-ai hotărât, deja, că acest tip de țigară electronică este modelul compatibil cu suma ta de așteptări? Atenție la specificațiile tehnice ale acestui produs, în speță, la capacitatea încărcătorului său. Cu cât valoarea acestuia este mai mare, cu atât autonomia pe care o oferă țigara electronică este mai ridicată.

 

Țigări electronice variabile

 

Cea mai mare deosebire pe care o putem identifica între țigările electronice clasice și cele variabile ține de libertatea pe care o ai, în privința ajustării nivelului de tărie.

Astfel, poți controla nivelurile voltajului și wattajului, pentru a avea parte de o tărie în timpul vapării mai mare. Astfel, chiar dacă optezi pentru un anume lichid de tigara electronica, mai exact pentru cel care are nivel de nicotină mic, natura acestei țigări îți permite să schimbi acest lucru. Mai mult decât atât, nu doar intensitatea tăriei se schimbă odată cu ajustările despre care discutăm mai sus, ci și intensitatea aromei.

Atenție, din nou, la specificațiile tehnice ale unei țigări electronice variabile: nivelurile maxime ale wattajului/voltajului sunt determinate de valoarea pe care o susține rezistenta pentru tigara electronica respectivă.

Pentru a te bucura de cele mai bune experiențe, îți recomandăm ca aceste volume să crească gradual, pe durata a câtorva săptămâni.

 

 

Țigări electronice sub-ohm

 

Alege o țigară electronică sub-ohm, produs ce îți permite o vapare cu un conținut extrem de mare al aburilor (vapes) degajați. Acesta este, de altfel, unul dintre motivele pentru care tinerii aleg țigări electronice sub-ohm, iar, la baza acestui efect de senzație, este o rezistență cu o valoare mai mică de 1 ohm.

Știi ce sunt cloud chaserii? Dacă nu, afli acum: cei care pot produce forme diferite din aburi. Mai toți utilizatorii de țigară electronică au un astfel de model, însă aceștia trebuie să știe că modul în care se vapează o țigară sub-ohm este diferit față de cazul unei țigări electronice normal. Mai exact, inhalarea este mai puternică și de mai lungă durată, apoi, aburii sunt expirați cu putere.

 

Țigările electronice USB-passtrough

 

Un astfel de model de țigară electronică îți permite să utilizezi device-ul chiar și în timpul încărcării sale. Alte modele necesită un proces de încărcare mai complicat, ce presupune desfiletarea dispozitivului de vaping de pe baterie. Nu și aceste modele de țigări electronice USB-passthrough, al căror design a fost gândit astfel încât să remedieze o astfel de hibă tehnică. Așadar, acumulatorii acestui device pentru vapat dispun de un port micro-USB, fapt ce permite încărcarea acestora fără a întrerupe astfel vaparea. Poți încărca acest dispozitiv direct de la laptop, sistemul electric al mașinii, sau, de la orice altă sursă de curent electric, prevăzută cu sloturi USB. La momentul deconectării, un astfel de device va funcționa ca o țigară electronică obișnuită.

 

Modurile electronice

 

Ultima variantă propusă astăzi face referire la modurile electronice, dispozitive pentru vaping ce asigură o serie variată de presetări, astfel încât, să te bucuri de cea mai bună experiență, în timpul utilizării.

Funcțiile pe care le oferă un mod electronic pot permite: reglarea voltajului, utilizarea bateriilor reîncărcabile, setarea unui prag termic predefinit etc. În cazul modurilor cu display, acestea mai poți afișa valori ale: nivelului de baterie, voltajului curent, nivelului rezistenței.

 

Ne revedem cât de curând pe blog cu alte informații la fel de interesante!