Componentele țigării electronice și cum funcționează ele împreună?

Adaugat de grigore 20.04.2021 0 Comentariu

 

Dacă ți-ai propus să încerci o astfel de experiență pentru acest început de an, te așteptăm cu o mulțime de modele de tigara electronică, pentru a găsi un produs pe măsura nevoilor tale. Însă, acest produs are o dinamică ușor diferită, în funcție de componentele ce funcționează într-o manieră unitară, și de care depinde modul în care tu vei vapa. Așadar, ne-am propus ca, în rândurile de mai jos, să vedem împreună care sunt componentele unei țigări electronice:

 

Ce componente intră în structura unei țigări electronice?

 

În paginile magazinului nostru online te așteaptă produsele din categoria “Tigari electronice si accesorii”, a cărei gamă variată de produse îți permite să găsești cel mai bun device cu care să poți vapa.

Îți este familiar principiul „heat-not-burn”? Ei bine, acest concept descrie modul în care funcționează un astfel de dispozitiv, pe baza încălzirii lichidului pentru țigara electronică din recipientul în care această componentă se află. Spre deosebire de modul în care acționează sistemul unei țigări electronice (pe bază de încălzire), o țigară dintr-un pachet obișnuit oferă o senzație diferită fumatorului, datorită modului în care aceasta se consumă (pe bază de ardere).

Iată care sunt principalele componente ale unei țigări electronice de pe site-ul tuburiaparate.ro:

 

1.Dispozitivul de încălzire a țigării electronice

 

Acest element joacă un rol important în modul de funcționare al unei țigări electronice, având la bază un acumulator cu funcție de reîncărcare.

 

2.Cartușul țigării electronice

 

Componentă importantă din structura țigării electronice, cartușul este spațiul în care este depozitat lichidul. 

 

3.Lichidul pentru țigara electronică

 

„Responsabil” pentru aromele pe care utilizatorul le savurează în timpul vapării, lichidul pentru țigara electronică este singurul element consumabil al ansamblului.  Găsești pe site atât lichid pentru tigara electronica cu nicotina, cât și lichid pentru tigara electronica fara nicotina, produse ideale, mai ales dacă ți-ai propus să renunți la țigările clasice.

 

4.Atomizorul

 

Un atomizor pentru țigara electronică are rolul de a vaporiza lichidul din cartuș.

 

Cum funcționează componentele?

 

Acum că știi care sunt componentele ce facilitează procesul de vaping, este momentul să vedem cum funcționează acestea împreună:

  • Odată apăsat butonul țigării electronice, procesul de vapare începe;
  • Simultan cu apăsarea acestuia, este activat dispozitivul de încălzire;
  • Acesta are rolul de a crește temperatura lichidului din cartuș;
  • Atunci când acesta s-a încălzit, atomizorul facilitează vaporizarea sa;
  • Aburii produși prin vapare sunt, parțial, inhalați, parțial, expirați în aer.

 

 

Ce beneficii îți oferă utilizarea unei țigări electronice?

 

Dacă te-ai hotărât că vrei să testezi experiența oferită de țigările electronice, îți prezentăm la final, pe scurt, și o serie de beneficii pe care ți le poate oferi vapatul:

- Țigările electronice îți permit să faci trecerea de la țigările obișnuite la renunțare totală. Poți opta pentru lichide cu niveluri diferite de nicotină, dar, și pentru lichide fără nicotină, astfel încât tranziția să se facă progresiv.

- Țigările electronice vin cu un aer cool, tu având șansa să ai în propriul stoc mai multe astfel de device-uri, astfel încât, să le poți integra cu ușurință în garderobă pe care o porți într-o anumită zi. Așadar, intră pe site și vezi modelele din oferta noastră.

Țigările electronice pot fi utilizate chiar și în spații închise, atât timp cât unitatea HoReCa respectivă permite o astfel de libertate. Astfel, poți evita drumurile obositoare până în fața cafenelei în care te afli, dar, mai ales, frigul serilor de iarnă.

 

Intră acum pe site și profită de cele mai bune oferte pentru toate produsele din gama de țigări electronice! Nu uita de lichid, așadar, fă-ți timp pentru o sesiune de cumpărături care se lasă, la final, cu cele mai potrivite produse de vaping pentru nevoile tale!