Cigar Bar by RioTabak pentru nunta ta

Adaugat de grigore 29.06.2022 0 Comentariu

 

RIO Cigar Bar, un must have pentru orice eveniment reușit

Vei organiza curând un eveniment cu totul special? Ai vrea să îi dai acestuia unicitate, un plus de rafinament și finețe, dar nu ai încă nicio idee? Îți dăm noi ideea perfectă și, totodată, te îndemnăm să-ți respecți gusturile și să-ți răsfeți simțurile cu un nou concept adus în România de cei de la RioTabak.

RIO Cigar Bar, căci despre el este vorba, este un must have pentru orice eveniment reușit. Te vei convinge de acest lucru de îndată ce îți vom vorbi despre el și îți vom oferi mai multe detalii despre evenimentele la care îl poți folosi.

 

Ce este RIO Cigar Bar

RIO Cigar Bar-ul este soluția perfectă pentru a da un farmec aparte evenimentului pe care vrei să-l organizezi. Potrivit pentru evenimente la care participă până la 200 de persoane, acest bar mobil conține următoarele:

După cum poți observa, RIO Cigar Bar-ul îți oferă șansa de a da posibilitatea invitaților tăi de a se delecta cu țigări de foi de diverse dimensiuni și arome. Indiferent de sunt novici sau fani ai trabucurilor sau țigărilor de foi, cu siguranță vor fi atrași de acest concept nou în România și, totodată, foarte interesant.

Acesta poate fi comandat atât de persoanele ce au un buget mic, cât și de cele cu buget mediu sau mare. Dacă vrei să oferi invitaților ceva inedit, nu trebuie neaparat să investești foarte mult. Astfel, atât domnii, cât și doamnele se vor putea bucura de cele mai fine trabucuri și țigări de foi datorită Cigar-Barului. Fie că sunt buni cunoscători ai domeniului, fie că nu, invitații tăi vor fi încântați de surpriza făcută cu drag.

 

 

Tipuri de evenimente la care poți folosi un Cigar-Bar

 

Cigar Bar Wedding

Se apropie nunta, cel mai special eveniment de până acum? Ți-ai dori ca invitații să-și amintească această zi atât de importantă pentru tine? Transformă-ți nunta într-un eveniment inedit cu un Cigar Bar. Dă-le posibilitatea tuturor celor prezenți la nuntă să se bucure de o petrecere de neuitat, delectându-se nu doar cu un Candy-Bar, ci și cu un Cigar-Bar. Este adevărat, Candy-Barul e la modă acum. Mulți se așteaptă să se răsfețe cu fel de fel de dulciuri la nuntă. Prin urmare, nu mai constituie de mult timp o surpriză.

Tu însă le poți face invitaților o surpriză aparte, una la care nimeni nu se așteaptă, selectă și elegantă care nu ar trebui să lipsească la niciun eveniment special precum este nunta.  

Nunta înseamnă petrecere, ocazia aceea oferită oamenilor de a socializa unii cu alții, de a se simți bine împreună, de a se relaxa dansând și, de ce nu, de a se delecta cu o țigară de foi de calitate. Cigar-Barul le va permite să-și răsfețe papilele gustative, îi va fascina și va face să se simtă cum nu s-au mai simțit de mult.

 

Cigar-Bar Birthday Party

Vine ziua ta? Bucură-te de ea la maxim cu un Cigar-Bar Birthday Party. Reține! Ziua de naștere este o zi deosebită, pe care o sărbătorești o singură dată pe an. Dacă vrei să organizezi o petrecere de neuitat, trebuie să ții cont de fiecare detaliu. Pe lângă invitați, locație, muzică, vestimentație, meniu, ca această zi să fie de neuitat, ar fi bine să le faci și tu o surpriză invitaților.

Cigar-Barul pe care ți-l punem la dispoziție pe site este exact ceea ce ai nevoie pentru o surpriză inedită. Astfel, vei crea o atmosferă specială pe care invitații tăi nu o vor uita prea curând, nici dacă ar vrea.

Nu vor putea să uite faptul că au avut ocazia să se răsfețe încercând aromele rafinate a țigărilor de foi, care le-au trezit curiozitatea și i-au determinat să încerce diverse trabucuri și țigări, încântându-și simțurile în timp ce au purtat conversații antrenante cu cei prezenți.

Respectă-ți gusturile, răsfață-ți simțurile cu un Cigar-Bar profesional și petrece-ți ziua de naștere împreună cu toți cei dragi ție. Fă-le o surpriză deosebită. Oferă-le la rândul tău un cadou, unul rafinat și special.  

 

Cigar Bar Corporate

Te pregătești pentru o întâlnire de afaceri și îți dorești ca totul să iasă perfect pentru ca la final să ieși în câștig? Te înțelegem foarte bine. La întâlnirile de afaceri totul trebuie să decurgă perfect, iar fiecare lucru trebuie plănuit în cele mai mici detalii, pentru ca invitații să se simtă bine și să fie de acord cu ceea ce le propui. 

Tocmai aceea ar fi o idee grovază să dai întâlnirii de afaceri un plus de rafinament, de unicitate și, totodată, de eleganță prin folosirea unui Cigar-Bar.

Prezintă partenerilor tăi sau viitorilor tăi colaboratori propunerea ta de afaceri în timp ce ei își delectează simțurile și gusturile savurând un trabuc sau o țigară de foi.

Aprinde-ți o țigară de foi pentru a te trăi împreună cu partenerii tăi experiența unui produs rafinat, bine realizat.

Demonstrează-le acestora că ești o persoană capabilă să înțeleagă nevoile celorlalți și, totodată, pregătită oricând să le satisfacă cu produse inedite. Alege un Cigar-Bar pentru a crea o atmosferă relaxantă care să contribuie la începerea unor discuții de afaceri de bun augur atât pentru tine, cât și pentru partenerii tăi.

 

 

Cigar Bar Private Party

Cigar-Barul îți oferă în primul rând posibilitatea de a-ți încânta simțurile, într-un mod inedit, cu diverse arome şi sortimente de ţigări sau trabucuri.

Este o activitate perfectă pentru un Private Party, pe parcursul căreia toți cei prezenți se pot relaxa, delecta şi purta o discuţie interesantă împreună.

Chiar și cele mai pretențioase papile gustative vor fi încântate de gustul rafinat al diverselor țigări de foi.

De la cele mai simple sortimente de ţigări de foi, până la cele mai sofisticate sau chiar ediţii limitate, de toate vor purta savura oaspeții tăi. Și astfel vor porni într-o călătorie a bunului gust de care își vor aminti mult timp.

Acest concept unic şi nou în România se bucură de o mare popularitate în țările vestice, datorită faptului că oferă șansa celor care optează pentru el să transforme evenimentele aparent banale într-unele surprinzătoare. 

Alege-l și îți vei impresiona invitații nu doar cu produsele și experiența aparte oferite, ci și prin noutate. Toți care vor încerca produsele, fie că sunt fumători cu experiență, fie că fumează ocazional, vor fi cu siguranță impresionați de Cigar-Bar.

 

Acesta îți este oferit cu drag, oricând, pentru ca tu să-i încânți pe cei care vor participa la eventimentul pe care îl vei organiza cu o serie de produse unice, surprizătoare.

Datorită ție, participanții la eveniment se vor bucura de o experiență inedită pe care sigur nu o vor uita. Iar tu vei avea mulțumirea de a organiza un eveniment deosebit cu ajutorul unui pachet deosebit precum este Cigar Bar-ul.

Așadar, ce spui, alegi să dai evenimentului pe care îl vei organiza un plus de rafinament și unicitate cu un Cigar-Bar? Vei oferi oaspeților tăi posibilitatea de a trăi o experiență inedită de care este posibil să nu fi mai avut parte, pe care să nu o uite prea curând?

Intră pe TuburiAparate.ro și comandă pachetul care poate transforma orice eveniment într-unul reușit. Orice eveniment merită să aibă parte de un plus de rafinament.