Cele mai bune accesorii pentru tutun pentru cei care își rulează singuri țigările

17.09.2020 0 Comentariu

    

 

Te aplaudăm pentru decizia cu adevărat curajoasă, dar și inteligentă de a trece de la țigările tradiționale la rularea propriului tutun. Te asigurăm că vei avea parte de o experiență în primul rând mai sănătoasă, dar și mai complexă și completă a fumatului. Suntem convinși că te vei simți extrem de satisfăcut când vei fuma prima țigară rulată personal sau când le vei oferi prietenilor țigări rulate marcă personală. Totuși, pentru ca această fantezie să prindă contur, vei avea nevoie de câteva accesorii tutun. Haide să descoperim împreună care sunt acestea.

 

Tutun pentru rulat

 

Pentru a-ți rula propriile țigări, vei avea nevoie în primul rând de materia primă. Suntem absolut convinși că tutunul pentru rulat țigări este mult peste tutunul din țigările obișnuite, atât din punct de vedere calitativ, dar și în ce privește efectele asupra sănătății. Practic, acum știi ce fumezi și ajunge în plămânii tăi. La noi pe site ai parte de mărci precum Turner, Bali Shag, Stanley, Mac Baren, Pueblo, Golden Virginia, plus multe altele. Desigur, dacă simți nevoie unei arome speciale, poți achiziționa și arome tutun.

 

Depozitare

 

Chiar dacă de cele mai multe ori fumezi acasă, deci practic vei avea la îndemână cutia în care depozitezi tutunul și celelalte accesorii, ce te faci dacă ești plecat în vacanță și te apucă subit cheful de o țigară rulată? Din fericire, îți punem la dispoziție o gamă variată de portofele tutun, potrivite pentru transport în orice condiții. E normal să te bucuri de plăcerea ta oriunde dorești și să îți poți păstra tutunul în siguranță în același timp!

 

Aparat de tăiat frunze de tutun

 

Ești într-atât de pasionat de fumat încât nici nu vrei să auzi de cumparat tutun ci îți dorești să-l obții chiar tu din frunze? Ei bine, chiar și acest lucru este posibil. Un aparat de tăiat frunze tutun îți va permite să îți faci cât tutun vrei tu și chiar să combini diferite soiuri de frunze.

 

Aparat de rulat

 

Unul dintre cele mai importante obiecte din arsenalul unui fumător căruia îi place să-și ruleze singur țigările este chiar aparatul de rulat tutun. Dacă nu ești chiar cea mai îndemânatică persoană, sau pur și simplu nu-ți place ideea de a-ți rula țigara în palmă și preferi ceva cu mai multă precizie, acest dispozitiv este ideal. Astfel, te asiguri atât de calitatea țigării, cât și de puritatea tutunului.

 

Foițe de rulat

 

Desigur, nu vei putea rula țigările preferate fără foițe, de aceea vei avea la dispoziție câteva branduri diferite. Acestea vin sub diferite mărimi și compoziții, deci merită să testezi câteva până să te stabilești la cele care îți plac mai mult. Desigur, merită să le încerci și pe cele aromate, confecționate prin metoda Triple-Dipped. Suntem siguri că vei observa diferența de aromă și intensitate a arderii între țigările din comerț și cele pe care le rulezi singur.

 

Filtre pentru rulat

 

Ultimul obiect necesar pentru rularea țigărilor, dar categoric nu cel din urmă, filtrele pentru țigări rulate desăvârșesc experiența confecționării propriilor țigări. În funcție de tipul filtrului, vei fuma un tutun mai mult sau mai puțin filtrat, așadar alegerea filtrului este o chestie de gust. Desigur, aceasta este o decizie înțeleaptă și din punct de vedere financiar, costurile unei țigări sau pachet de țigări scăzând dramatic. Alege filtrul potrivit pentru tine și te vei bucura cu adevărat de țigările pe care ți le-ai făcut singur.

 

Știm că toate acestea pot suna puțin dificil la început, dar cu siguranță te vei felicita pentru alegerea făcută când vei fuma prima țigară producție proprie!