Cafea de origine RioTabak vs cafea conventionala din comert

Adaugat de grigore 18.04.2022 0 Comentariu

 

Consideri că o cafea dimineața sau în orice moment al zilei este un adevărat răsfăț? Ai mare dreptate. Această licoare magică te poate răsfăța cu aroma și gustul său aparte dar, dincolo de acest răsfăț, îți poate oferi și beneficii precum:

  • Accelerarea metabolismului ce contribuie la activarea organismului și eliminarea oboselii, arderea mai rapidă a grăsimii și îmbunătățirea concentrării;
  • Asigurarea nutrienților de bază (vitamina B2, B3 și B5, printre alții);
  • Reducerea riscului de boli cardiovasculare datorită numărului mare de antioxidanți din boabele de cafea;
  • Protejarea creierului, ceea ce contribuie la menținerea sănătății mentale în cea mai bună formă.

În prezent, pe piață există o mulțime de branduri renumite de cafea. Cu siguranță le-ai încercat măcar pe câteva dintre ele. Astfel, te-ai bucurat de beneficiile numeroase pe care ți le oferă chiar și cafeaua convențională din comerț.

Cu toate acestea, noi îți oferim altceva, o cafea de o calitate deosebită. Noi îți dăm șansa să ai parte de un răsfăț aparte. Noi îți punem la dispoziție oricând:

 

 

Cafea de origine RioTabak 

O cafea nouă pe piață, ce și-a făcut apariția pentru prima oară la începutul lui 2021. Mai bine zis, 5 sortimente de cafea ce provin fiecare dintr-o regiune deosebită, cu altitudini diferite. Și care, spre deosebire de sortimentele de cafea convențională din comerț, sunt atent selecționate și nu sunt cultivate în cantități mari comparativ cu brandurile renumite. Te vei convinge de calitatea lor când le vei gusta.

Până atunci însă, iată care sunt sortimentele care pot da un gust deosebit zilelor tale:

 

Cafea boabe Brazilia RioTabak 100% Arabica

Cultivată la o altitudine de 1000-1200 cafeaua boabe, 100% Arabica, din Brazilia, ce trece printr-un proces de prăjire medie, este apreciată pentru aciditatea sa blândă și textura cremoasă, cu o aromă intensă de caramel și cacao.

 

Cafea boabe Columbia RioTabak 100% Arabica

Cultivată la o altitudine cuprinsă între 1800-2100 m, cafeaua Columbiană este renumită în întreaga lume pentru calitatea și aroma sa inconfudabilă. Cu corp mediu, gust bogat și o aromă de citrice cu note blânde de ciocolată, această cafea îți va face cu siguranță diminețile mai frumoase.

 

Cafea boabe Etiopia RioTabak 100% Arabica

Cafeaua Etiopiană, cultivată la o altitudine cuprinsă între 1700-2200 m, are o aromă unică, sensibilă și delicată. În plus, corpul mediu, textura cremoasă, aciditatea echilibrată și plăcută, retrogustul citric o transformă în alegerea perfectă când vrei să bei o cafea cu un gust aparte.

 

Cafea boabe Honduras RioTabak 100% Arabica

Dacă îți dorești să bei o cafea cu o aromă nuanțată (tropical-fructată) și sofisticată, textură cremoasă și echilibrată, alegi cafeaua din Honduras, una dintre cele mai apreciate cafele din lume datorită aromelor sale.

Cultivată la o altitudine cuprinsă între 1200-1400 m, este atent selecționată, are corp mediu, este perfectă și poate face parte din ritualul tău din fiecare dimineață.

 

Cafea Peru RioTabak 100% Arabica

Dacă ești de părere că în toate trebuie să existe un echilibru, chiar și când vine vorba de băutura delicioasă fără de care nu-ți poți începe cu dreptul ziua, cafeaua din Peru este exact ce ai nevoie pentru a te simți perfect. Cu corp mediu, această cafea este considerată echilibrul ideal între arome, aciditate ușoară și postgust cremos cu note netede de nuci, flori și fructe blande. Este cafeaua care atinge pragul excelenței.

Cultivată la o altitudine cuprinsă între 1400-1700 m, este atent îngrijită și selecționată astfel încât să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi.

 

 

După cum poți observa, suntem pregătiți să te surprindem cu cafea de origine RioTabak cu totul specială. O gamă largă de cafea deosebită așteaptă să fie degustată cu mare nerăbdare de iubitorii de cafea și nu numai.

5 sortimente de cafea Arabica, fiindcă Arabica este considerată cea mai bună cafea boabe dintre toate cele existente. Cu o aromă echilibrată și fină, de ciocolată, caramel sau fructată, este cafeaua preferată de sportivi și specialiștii în fitness. Ea reprezintă 70% din producția mondială de cafea.

Apropo, știai că nivelul cofeinei din cafeaua Arabica este în jur de 1,7% și are beneficii incredibile pentru sănătate? Pe lângă beneficiile pe care ți le-am dezvăluit la începutul articolului și pe care le are și orice sortiment de cafea convențională, cafeaua Arabica consumată în cantități moderate, are efecte diuretice și activează sistemul digestiv. Minimizează riscul de diabet, de apariție a cancerului. În plus, activează sistemul nervos și neuromuscular și reduce pofta de mâncare.